פורסם 2003 ביולי 2422 שנים שלום לכולם יש לי שאלה.אני כבר כמה זמן מיתלבת איזה מחשב ליקנות אני מיתלבת בין AMD לבין INTEL אני יודע שבמחירים AMD יותר זול אבל אני מפחד ליקנות אותו ביגלל שאני לו כול כך בטוח שהוא טוב כמו INTELעודה לכם עם תמליצו לי איזה ליקנות .ומה ההבדל בין השנים שיש אפרשי מחירים כולך כך גדולים .גיא .
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים אתה יכול להסתכל במפרטים המומלצים באתר - מאוד יעזרו לךאם אתה לא מוצא מה שאתה מחפש שם אז תחזור לפהנ.ב. תציין תקציב אם אתה רוצה שיעזרו לך (וכדאי שתקרא את חוקי הפורום)
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר אני היסתכלתי על המיפרטים שיש לכם באתר אבל זות לא השאלה שלי שאלתי היא מה עדיף ליקנו, AMD הוא INTEL וכמובן שהתקציב שלי הוא לו גדול בימיוחד בערך 2400 שקל .חבר שלי הרכיב לי כבר מיפרט אבל אני לו בטוח עם כדי AMD
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר כן אני יודע שזה לו הרבה כסף והמפרט לו יהייה ממש טוב .אבל השאלה שלי העם amd טובים הוא שכדי לי לכסוך עוד כסף וליקנות intel ?
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים זה תלוי בשימושים שלך במחשב..אני בכל מקרה הייתי הולך על איי אמ די עם תקציב כזה נמוך..
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים קודם כל, אל תזלזל בכלל ב amd הם מעולים, תיכנס לאתר של [צונזר - אין לפרסם חנויות!] תראה שם מבצעים יפים למחשבים (אני מקווה שאתה לא מחשיב בתקציב שלך גם מסך)
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר דבר ראשון תודה רבה על העצות ויש לי משהו להוסיף אני לו קונה מחשב חדש אני משגרד אני שלי (פנטיום 3 500 ).אני רוצה משהו טוב למישחקים בימיוחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.