עבור לתוכן

המחשב לא נידלק

Featured Replies

פורסם

המחשב לא נידלק הוא מחובר לחשמל וניסתי הכול הוצאתי את הכבל של החשמל וחיברתי ניסתי לחבר למקום אחר וכלום כאלו הוא לא מחובר לחשמל יכול להיות שזה הספק כוח

פורסם

כשאתה מדליק את המחשב אתה שומע רעש של מאווררים או אולי צפצוף שאמור להיות?...

איזה מחשב יש לך? עם זה P4 ומעלה אז כשהוא מחובר לרשת חשמל אז ברוב המקרים על לוח אם יש LED שנדלק.

בסופו של דבר אם אין רעש שום דבר לא מתחיל לזוז והכל נראה מת תנסה שקע אחר...

ותסתכל יכול להיות שעל הספק יש כפתור הדלקה וכיבוי... אולי בטעות זה נלחץ...

תעדכן בחדשות שנוכל למצוא את הבעיה כי על סמך מה שאמרת עד עכשיו אי אפשר להסיק מסקנות

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי הוא P4 והלוח אם gigbyte GA-8VM800PMD-775-RH ואין על נורה אדומה

וגם אין שום ציפצום או קולות מהמחשב הוא נראה מת וניסתי לחבר לשקע אחר וכלום

פורסם

אוקיי...הסתכלתי עכשיו על לוח כמו שלך ויש לך שם LED שאמור להידלק כשיש POWER למחשב.

שאלה נוספת תנסה להחליף את הכבל שמחבר בין הפסק לשקע... נדיר אבל קרה לי שהלכו המגעים...

מאוד סביר להניח שהבעיה היא או בלוח אם או בספק...

ואני מצרף תמונה איפה אמור להיות ה LED

LED.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה והעזרה אבל הLED לא נידלק אני ינסה להחליף כבל ואם זה לא יעזור אז ספק כי יש לי כאן אחדמחשב עם מעבד

ותגיד יש לי חבר שיש לו מחשב עם מעבד PD והוא קנה חדש והא הביא לי את החלקים של הישן אז אני יכול לקחת את המעבד שלו? כי ראתי שהלוח שלי תומך בו,המעבד הזה יותר טוב ממה שיש לי?

פורסם

אתה יכול לקחת את המעבד בתנאי שהBIOS שלך מעודכן... תראה

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2333#anchor_os

יש לך את הרשימה של המעבדים שהוא תומך בה... OK זה תומך FX זה איזה עידכון BIOS צריך לעשות.. וNA לא תומך....

בPD הוא כן תומך בחלק גדול אבל יש מצב שתצטרך לעשות עידכון ביוס.

אבל אם הבעיה היא לא בספק.... אז כנראה היא בלוח אם אז כדאי שתנסה גם את לוח של חבר שלך.

איזה מעבד יש לו ואיזה לך?? תלוי במהירות השעון ובאמינות... היו כאלו שיותר טובים וכאלו שפחות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים