פורסם 2009 במרץ 2016 שנים שלום היות ואיני מכיר את התפעול בויסטה כל כך טוב רציתי את עזרתכם.הייתי מעוניין לפתוח חייגן ולהגדיר מאיפה ואיזה סוג חיבור הוא יהיה,אך איני מוצא קישור להגדרה של חייגן חדש כל מה שיש זה קישור לחיבור של בלוטות כללי שלא נותן לי אפשרות להגידר לאיפה להתחבר !בתודה מראש !!!
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים אתה רוצה להשתמש בפלאפון כמודם סלולרי ?+1או שאתה רוצה לגלוש בסלולרי דרך הרשת הביתית ?
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר אני רוצה לגלוש דרך המודם שך הסלולרי בעצמאות הקישורית של הבלוטות' יש כרטיס רשת וכן מדובר במחשב נייד !
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים ממבט קצר עליו לא בטוח שניתן לעשות את זה עם המכשיר שלך. תבדוק איזה אפשרויות יש בתוכנה שמגיעה איתו.
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים מחבר פותח חייגן חדש מכניס את הפרטים של שם משתמש ולאן להתקשר ובהגדרות בוחר במודם של הסלולארי אבל דרך בלוטות ולא USB וזהו
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים ככה אתה בעצם גולש באינטרנט במחשב דרך המודם של הטלפון.לפי מה שהסברת קודם לכן אתה מצליח לספק אינטרנט מהמחשב למכשיר.
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים אז התוכנה של הטלפון הסלולרי אמורה ליצור אצלך דרייבר של מודם חיוג וירטואלי כמו שכבר ציינתי בתחילת הדיון.הדבר מאוד דומה גם במכשירים של נוקיה רק עובד בצורה הרבה יותר פשוטה (קליק אחד עושה עשרים פעולות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.