פורסם 2009 במרץ 2016 שנים הזמנתי ראוטר בארה"ב לארץ ומסתבר שכל הכניסות שלו מאחורה הם RJ של רשת, ולא תואמות את כניסת הDSL שלנו בארץ מה אני יכול לעשות בקשר לזה?עריכה: אני לא מצליח להתחבר לראוטר DIR 615 הוא לא מאפשר לי להתחבר אחרי שהגדרתי אותו.
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים פשוט מאודאתה צריך לחבר את יציאת הרשת מהמודם לראוטרגם בארץ זה נמכר כךאלא אם אתה רוכש מתשתית האינטרנט ואז אתה מקבל ראוטר שבתוכו כלול מודם
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר אתה לא מבין, הכבל רשת שיוצא מהקיר הוא דק, עם ראש קטן והכניסה שלו לא תואמת לכניסת RJ45.
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים אם כניסת הWAN של הנתב שלך היא RJ45 אז הנתב פשוט חסר מודם, אתה צריך לחבר לו את המודם הרגיל של בזק. אם יש לך מודם USB, תחליף למודם רשת.בלי קשר, איזה נתב זה?
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר הנתב הוא DIR 615 של DLINK.אני לא מבין, הכאבל רשת של DSL אמור קודם להתחבר למודם ומהמודם אמור לצאת כאבל רשת לראוטר?
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר כן זה הצליח לי, תודה! פשוט במדריך של הנתב אומרים דבר אחר... וכבר חשבתי שסתם ביזבזתי כסף עליו עכשיו אני צריך לקנפג את הראוטר כך שיהיה מחובר קבוע נכון? ולהגדיר סיסמא ואבטחה.
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר המחשב הנייד לא מתחבר לרשת וכך גם הנייח....אני צריך להגדיר מפתח הצפנה לנייד איפשהו? כי המחשב ביקש רק סיסמא...
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מה הכוונה לא מתחבר?האם אתה משתמש בתוכנת ניהול של המתאם האלחוטי או של Windows?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.