עבור לתוכן

עכשיו כש 4870 ו 260GTX אותו מחיר, מה לקנות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לקחת 260GTX ב 900 ש"ח !!

מה לא ברור :screwy::bash::s07:

לפי מה שדניס אמר ה 4870 יותר טוב, וגם המחיר טוב.

יש לי אפשרות לקחת את ה 1GB כמעט באותו מחיר, ואני רוצה לדעת איזה לקחת מבין שני אלו.

מה עדיף: 1GB או 512MB?

• תגובות 55
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקנה מKSP ,זה זוטק ,אחלה של כרטיס, זהו!

פורסם

אני לא רואה סיבה שלא לקחת את הZOTAC כיום אין הבדל בין החברות כי כולם עוברות את בקרות האיכות מNV עצמם ולא

כמו בעבר שכול חברה היתה נותנת Q & A למוצרים שלה.

כיום הדבר היחידי שמבדיל בין חברות אחרות הוא הקירור \ C@ כ80% מכרטיסי ה260GTX מגיעים עם קירור הרפירנס של NV ככה שאין מה להתלבט

קח את ה260GTX של ZOTAC בעיניים עצומות,אחלה כרטיס וגם ישרת אותך נאמנה גם כאשר תעבור למסך גדול יותר.

urib כשטכנולוגיה נמצאת בחיתולים (וכן כול עיניין הפיזיקס בעיניי עוד בחיתולים) אני לא מכיר מישהו שישאר עם אותו כרטיס מעבר לשנה

ובאמת כול עיניין הפיזיקס אינו קריטי כמו שאתם חושבים.

יש לך גם את הכרטיס בIQPC במידה ואם נגמר בKSP.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שנאמר עד עכשיו ה 4870 יותר טוב...

אני רק מתלבט בין ה 1GB ל 512.

ה 512 הוא של פאליט.

1GB הוא של HIS.

מה לקחת?

פורסם

^

מה קורה לך?

אמרנו ש4870 טיפה יותר מהיר מבחינת תיאורתית, עזוב אותך שטויות, שורה תחתונה הם עובדים בדיוקקקקק אותו הדבר. מה לא הבנת?

ננעלת על ה4870 כאילו אין מחר, קח 260 ב880 ש"ח ,נקודה.

פורסם

טל כול העיקר הוא יחס עלות \ תועלת או במילים אחרות ביצועים \ שקל

כאשר יש לך כרטיס שנותן ביצועים דומים וזול יותר בטבעיות לוקחים את אותו הכרטיס רק זול יותר.

אין חשש קנה את ה260GTX.

פורסם
  • מחבר

חחחח כל פעם אתם משנים דעה... ואני לא יודע מה להחליט!

תבינו, העניין הכספי לא משנה פה בכלל, אני יכול גם לקנות 2 של 285GTX אבל ברור שאני לא אעשה זאת כי אני לא צריך כזה כרטיס.

ככה שמבחינה כספית זה ממש לא משנה!

אני רוצה לקנות את מה שיותר טוב ואני רוצה לבחור אחד משני הכרטיסים האלו.

אתמול אמרו שה 4870 ועכשיו אומרים משהו אחר...

אל תתייחסו למחיר, אם ה 4870 יותר טוב אני אקח אותו.

אם ה 260 יותר טוב אנ אקח אותו.

אם ה 4870 1GB יותר טוב אז אקח אותו.

רק אני צריך את הייעוץ שלכם.

מה עדיף?

מה היתרונות וחסרונות של כל אחד?

פורסם

תקשיב, אתה לא מבין את הכתוב, זאת הבעייה, אמרנו שה4870 בכלליות טיפה יותר מהיר מבחינה מספרית, ועם OC תגיע לאותן המהירויות, אבל!

אין זה משנה את העובדה שה260 מגיע לאותם ביצועים ,אני אומר לך שבשטח אתה לא תרגיש שום הבדל, ואתה יכול לעקוב אחרי השוואות וכדומה.

על כל פנים ,היתרונות והחסרונות הם עיניין של דעה אני חושב, אחד אוהב את זה כי " " והשני אוהב את זה כי " " . זה לא משנה, אם תחבר אחד אחרי השני ,כולל את הגרסה של 4870 עם 1GB אתה לא תחוש בשום הבדל ביצועים . אז למה לזרוק כסף ? כי אפשר?

מטרת הפורום בין היתר היא לדאוג שאנשים יעשו צעדים נכונים מבחינה כלכלית גם ולא ילכו אחרי איזה גחמה שיש להם לגבי רכיב כזה או אחר.

שורה תחתונה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936

פורסם
  • מחבר

אם אני לא עושה OC אני לא ארגיש הבדל בביצועים?

ואם אני כן אעשה OC אני צריך לקנות מאווררים או משהו כזה? או שאפשר לעשות בלי שום סיכון? ואפשר להגיע לביצועים טובים יותר מ 4870 כי בלי OC הם שווים ועם OC ה 260 יהיה יותר טוב?

פורסם

אפשר לעשות OC גם ל260 וגם ל4870 ,במידה ואתה עושה OC קטנצ'יק ל260 אתה מגיע ל4870 ,אבל שוב, זאת לא הנקודה, אל תקנה שום מאוורר ,שום קירור, פשוט קח אותו ככה, איך שהוא, אתה תהנה ממנו בול כמו שתהנה מה4870 1:1 רק תמיד תדע ששילמת 200 ש"ח פחות וקיבלת את אותו המוצר,

יש<?

פורסם

אסכם עבורך את הנושא:

+כול הכרטיסים בעלי יכולות C@.

+שני הכרטיסים בעלי ביצועים דומים אבל זה כבר תלוי במשחק.

+הHD4870 יקר יותר בכ220ש"ח וזה הבדל די משמעותי במחיר אם אתה נהנה לזרוק את הכסף חבל

כול העיקר הוא לחסוך וגם להנות מאותם ביצועים.

+ה260GTX יהיה עדיף עבורך וזה הסיכום בעיניין,הנושא נטחן עד בלי די וחבל 6 עמודים ללא טיפת הבנה מצידך.ידוע שזה לא קל לרכוש מוצר מסוים כי יש לו מתחרים כאלו ואחרים ורוצים לקחת את הטוב ביותר זה בהחלט מובן נתנו את מיטב הידע בכדי שזה יעזור לך להחליט.אך אם אתה עדיין בהתלבטות קרא את כול הדיון מתחילתו ועד סופו ועשה את השיקולים שלך הנושא ננעל מבחינתי.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים