עבור לתוכן

מהירות הורדה במשך היום איטית להחריד ומקסימלית בלילה???

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בRS הייתי מנוי שם... ולאחרונה עם חיבור בתשתית בזק וספק 014 המהירות הורדה מ12 בצהוריים בערך עד 12 בלילה נהיית איטית מאוד.

מחובר ל1.5M ומוריד ביום עד.. ואני מדגיש עד 30K... ובעצם ניסיתי עשרות אתרי הורדה והמהירות בה נורא איטית בשעות היום והערב.

עכשיו בין פלא אחרי 12 בלילה או 1 בלילה לא עשיתי LOG בדיוק לזה קצב ההורדה עולה פתאום ל187 קבוע שזה בעצם המקסימום שלי.

עכשיו ניסיתי עם ספק אחר שהספק עצמו נמצא קילומטר ממני וזה ספק טכניון על תשתית בזק... שההגבלה שלו זה 10M.. ואני מתפלא שהמהירות לא משתנה.

בלילה הכל טס ובשעות היום תקוע. יש לי אנטי + פייר אין ספיוור ואין כלום על המחשב.. סתם בשביל הקטע פרמטתי והכל נשאר אותו דבר.

על אותה תשתית בדקתי יכול להיות משהו דפוק עם המחשב (למרות שאין סיכוי) והפעלתי מחשב משני והוא נותן את אותם התוצאות.

השאלה שלי מה הסיבה? אין מצב ששני ספקים חוסמים באותם השעות את מהירות ההורדה... + מכל מיני אתרים.

יכול להיות בעיה בתשתית עצמה? איך אפשר לבדוק את זה?

פורסם

בדיוק הגבתי בדיון אחר על אותו נושא, משום שאני מבין שהרבה מנויים אחרים של 014 בתשתית של ADSL, או של כבלים, חווים מהירויות איטיות לפחות במשך היום.

מעניין אותי לדעת האם זה קורה לך רק בימים האחרונים, או בשבועות/חודשים האחרונים?

לי אותו עניין קורה לפחות חודשיים אך משרתי FTP שונים. בשעות היום כמה KB בודדים, ובלילה עד הצהריים על המקסימום, והמחשב בסדר וההגדרות בנתב/מודם בסדר הספק אומר...

אני לא יודע בקשר ל RS אבל אוכל לנסות בשעות הלילה או בוקר המוקדמות, ובשעות הערב לראות אם אותו הדבר קורה. האם זה קורה לך עם כל קובץ/שרת? (מ RS אתה יכול לבחור שרת להוריד ממנו), אני פשוט רוצה לדעת איזה קובץ להורדי בשביל הבדיקה.

אני כרגע בתשתית ADSL אך כנראה אעבור בקרוב לכבלים, עקב בעיות בתשתית ADSL באיזור, אראה אם יהיה שינוי.

פורסם
  • מחבר

זה קורה כבר איזה חודשיים... סתם חבל לי לשלם כסף לRS וניסיתי שרתים שונים ולקבל מהירות הורדה איטית.

אגב RS מגבילים מהירות עד 300K למנויים חינימיים והם נותנים תמיד MAX היכולת שלהם לרשומים אצלהם. עכשיו העניין כנראה זה לא של הספק אלא התשתית עצמה??? כי המהירות ב014 יחסית איטית לגלישה וכו' בשעות היום וההורדה כמו שאמרתי MAX 30K בשעות היום... בלילה מתחיל לטוס...

בספק טכניון הגלישה במשך היום סבירה אבל מהירות הורדה שוב מקס 30-40K...בשעות היום... איך אפשר להעשות דיאגנוסטיקה מתקדם בשביל למצוא איפה הבעיה??..

פורסם

מאיזה שרת אתה מוריד ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי מכולם שיש שם ברשימה אותה מהירות בכולם.

פורסם

אם זאת בזק בין לאומי תעבור ספקית זה יסתדר

היה לי חבר שקרה לו בול אותו דבר

פורסם
  • מחבר

יש לי שני ספקיות בזק בילאומי וגם ספק טכניון.. בשניהם יש את ההגבלה הזאת משום מה...

השאלה שלי אם יש מצב שהתשתית חוסמת או משהו כזה.. כאילו בזק אצמו...

לעבור ספק אני לא יכול מחוייב לעוד חצי שנה ב014.

פורסם

רק בזק מגבילה

פורסם
  • מחבר

יש מצב לפתור את זה לדבר איתם או משהו כזה??? או שזה מקרה עבוד ולחכות עד שאני יעבור ספקית?

פורסם

תעבור לחשבון גיימר זה מה שאנשים אומרים פה

פורסם
  • מחבר

ננסה את זה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים