עבור לתוכן

המחשב מצפצף בהכנסת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי לוח אם אותו רכשתי לפני כשנתיים וחצי של פוקסרון פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה.

השגתי כרטיס מסך nvidia 5200 הכנסתי אותו לסלוט שלו הדלקתי את המחשב ואז הוא נותן מספר ציפצופים מהירים וזהו לא עולה כלום! רק המאוורים פועלים.

לא הבנתי בדיוק מה קורה? הכרטיס לא מתאים או שאולי זה בגלל הכרטיס מסך המובנה ? (שנכון לעכשיו אני צריך להשתמש בו בעל כורחי).

הבנתי שצריך להגדיר משהו אפשר לעבור שלב שלב ?

לעזרתכם!!

תודה

** אני חייב לציין שהייתי בחברת מחשבים אחת שהכניסה לי nividia 5700 וזה עבד , אין לי מושג איך הם עשו את זה , בכל מקרה לא קניתי מהם כי המחיר שהם רוצים עבורו לא משתלם לי בכלל.

פורסם

1. 5200 נכון להיום לא יאפשר למחשב הזה לעשות יותר מדי דברים שעם הכרטיס המובנה הוא לא יכל לעשות.

2. אולי הכרטיס פשוט תקול?

פורסם

גם ה-5200 יהיה עדיף פי כמה מכרטיס מסך מובנה, אבל זה לא הדיון וזה לא מה שהוא שאל.

פותח הת'רד - יכול להיות שהכרטיס תקול. אתה יכול לוודא את זה ע"י חיבור הכרטיס במחשב אחר.

בנוסף - כשהכנסת את הכרטיס, ביטלת בביוס את הכרטיס מסך המובנה?

פורסם

^

לדעתי זה תקול, אין שום סיבה שהוא לא יעבוד, זה PLUG AND PLAY ,לא חושב שצריך איזו הגדרה, אבל יכול להיות, הוא יכול להפעיל את המחשב עם הכרטס המובנה ,להכנס לביוס ,ולהגדיר את הAGP כברירת מחדל ואז לנסות.

פורסם
  • מחבר

לא עדכנתי כלום בביוס, יש אפשרות לקבל הדרכה פשוטה בכתב איך לבצע את השינוי?

ובמידה ובאמת שיניתי את הagp לבררית מחדל הכרטיס מובנה יחדל מלפעול במידה ואכן יש בעיה nvidia ?

בכל מקרה הכרטיס מסך הוא sis 661 32mb והסיבה שאני רוצה להחליף אותו כי יש בעיה בהגדרות ביוס של הכ. מסך הזה לצפות ברזולוציה של מסך מלבן 19" לכן החלטתי לא להסתבך ולהחליף.

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים