עבור לתוכן

הזהרו מחנות PLAYGAME ברמת גן ומשאר היבואנים הפרטיים,מייבאים מוצרים סוג ד'

Featured Replies

פורסם

דיברת עם החנות?

• תגובות 43
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי התמיכה במשחקים של המכשירים החדשים,אם יש כאן מישהו שקנה בחודשים האחרונים מכשיר שיבדוק את הMODEL NO בתחתית המכשיר

אני רוצה להסביר לו איך מורידים ומתקינים את התוספת של SONY מהחנות ONLINE שלהם כדי להוכיח שזה כן עובד.

לי יש CECHG01.

אני אף פעם לא שמעתי על מה שאתה מדבר, יש המון שמועות אבל אני לא מבין על מה אתה מדבר.

אתה יכול להסביר ?

פורסם
  • מחבר

במידה ואכן הובטחה אחריות של יבואן רשמי וניתנת אחריות של יבואן אפור, מדובר במרמה לכל דבר. האם יש לך חשבונית, חוזה או הקלטה כלשהי שבה הובטח לך שהאחריות תינתן ע"י ישפאר? בנוסף לכך, האם העסקה בוצעה דרך האינטרנט או שמא הגעתם פיזית אל החנות?

יש חשבוניות,מן הסתם לא הגעתי עם מכשיר הקלטה או משהו דומה.

העסקה בוצעה בחנות, היינו חמישה אנשים שבאו ביחד לקנות שתי ערכות,אני,חבר שלי ואשתו גיסו ואשתו,התייעצנו עם איש מכירות אחד שטען בפני כולם את אותם הדברים,חמשתנו זוכרים את אותם הדברים שהוא אמר.

אחת מהתלונות שלו הייתה עניין התמיכה בPS2

זה ששיקרו לא זה כבר סיפור אחר ואמרתי שגם ככה בגלל שזה לא PAL שידרוש את הכסף בחזרה בגלל נושא הבלו רי

אני גם הייתי רוצה לראות דבר כזה

דרך אגב לא אמרתה אם למכשיר שלך יש חריץ לכרטיסי זיכרון ?

ביקשתי קרוב ל20 פעם וכל פעם בווריאציה אחרת,שום דרך לא עזרה!

הבעלים אמר לי בפרוש,"לא משנה מה תעשה,אתה לא יכול לבטל את התשלומים ואני לא חיב אפילו לענות לך לטלפון"

לא,אין חריץ לכרטיס זכרון.

דיברת עם החנות?

המון,במצטבר,קרוב ל4 שעות שיחה בטלפון,עם הסברים בקשות העבירו אותי לדבר עם כל עובדי החנות.

אני צריך להגיע לשם,פשוט אין לי זמן.

לי יש CECHG01.

אני אף פעם לא שמעתי על מה שאתה מדבר, יש המון שמועות אבל אני לא מבין על מה אתה מדבר.

אתה יכול להסביר ?

אז ככה,תיצור משתמש אמריקאי,שהפרטים שלו מארצות הברית כתובת והכל,אם אין לך אני אביא לך את הכתובת שלי.

עם המשתמש הזה תכנס לPLAYSTATION ONLINE STORE,משם ל ADD ONS.

משם לDisc based game Add ons.

שם ברשימה הארוכה של התוספות יש בטור השני בשורה בערך העשירית ריבוע שחור,שבעצם זו תמונה של PS2.

את זה אתה מוריד,בסוף ההורדה זה מתקין אוטומטית.

בסוף ההתקנה למצב GAME שבתפריט הראשי תיווסף אפשרות:

Game Data Utility

PS2 System Data

ובבקשה..

פורסם

א.לכל דבר יש מחיר , מכיר את המשפט ? מן הסתם המחיר הזול שלהם הוא מכיוון שזה יבוא אפור , ויבוא אפור הוא לא מה שאמור להיות.

קנית יבוא אפור - משמע לא ישפאר - משמע מיועד לשוק שונה במקרה הזה סיגפורי - והם לא עברו על החוק בזה שהם מכרו לך מכשיר כזה ! (אלא אם כן הוא לא תומך PAL).

בכל אופן - לבטל תשלומים אתה יכול אם תתקשר לחברת האשראי בטענה שרימו אותך ואתה רוצה לבטל את התשלומים - הם שוברים את הראש עם החנות כבר.

פורסם

רצוי שתקרא שוב את הדברים שלו בתחילת הדיון - נאמר לו שמדובר בקונסולה אירופית/אמריקאית עם תמיכה במשחקי PS2 ועם שירות אחריות של ישפאר, היבואן הרשמי של סוני בארץ. שני התנאים לא קוימו ולכן התלונה שלו מוצדקת.

פורסם

רצוי שתקרא שוב את הדברים שלו בתחילת הדיון - נאמר לו שמדובר בקונסולה אירופית/אמריקאית עם תמיכה במשחקי PS2 ועם שירות אחריות של ישפאר, היבואן הרשמי של סוני בארץ. שני התנאים לא קוימו ולכן התלונה שלו מוצדקת.

במידה ורומה - יש לכרטיסי אשראי אחלה ביטוח ! אתה מתקשר ומבקש לבטל את התשלומים בטענה שלא קיבלת את המוצר עליו שילמת , הם יבטלו והם אלו שיתמודדו עם החנות !!!!

פורסם

בא לא נגזים , לא כמו בארה"ב - אבל כמו כל מדינה אירופאית.

כאשר באים ועושים השוואה אז עושים השוואה נכונה.

המשכורת הממוצעת במדינת ישראל לא מתקרבת למשכורת ממוצעת באירופה במדינות המפותחות (גרמניה , הולנד , אנגליה , צרפת)

המשכורת הממוצעת בישראל היא הרבה הרבה הרבה פחות מהמדינות שהזכרתי לעיל.

עכשיו ניקח את ארצות הברית לצורך השוואה.

משכורת הממוצעת במדינת ישראל לא מתקרבת למשכורת ממוצעת בארצות הברית.

המשכורת הממוצעת בישראל היא הרבה הרבה הרבה פחות מארצות הברית.

כאשר היבואנים בישראל מביאים לישראל מוצר , אז הם בודקים את המחיר של המוצר באירופה. אבל החכמים לא מבינים ולא נכנס להם לראש שבישראל המשכורת נמוכה ביחס למשכורת שמקבלים באירופה (ולא לקחת מדינה בתהליך פיתוח כמו פולין , כי זה לא השוואה נכונה , רמת החיים בישראל זהה לרמת החיים במדינות המפותחות באירופה ולא למדינות בתהליך של פיתוח).

על אותו משקל יש צורך לעשות השוואה של ישראל במקביל לארצות הברית.

הזמן עבודה (במסגרת משכורת ממוצעת) שבו מרוויחים שקל אחד אינו זהה לזמן העבודה (במסגרת משכורת ממוצעת) שבו מרוויחים באירופה אירו אחד ואינו שווה לזמן העבודה (במסגרת משכורת ממוצעת) שבו מרוויחים דולר אחד.

מסקנה: יבואנים בישראל עושקים את הלקוח הישראלי. נקודה.

פורסם

DIGITAL SEEKER - העצה שלך מאוד! מסוכנת ויכולה להביא לזה שהחנות תתבע אותו.

זה חד וחלק לא כמו שאתה מתאר! וכדאי לך מאוד לבדוק את המקורות שלך (בוודאות).

IGOLDMAN - כל מה שאתה מתאר רלוונטי במוצר שאתה שולט על מחירו (וגם שם לא מדויק) אז בא אני אעמיד כמה דברים על תיקונם.

א. במדינות אירופה המתפתחות (פולין , רומניה והונגריה לצורך העניין) - הקונסולה עולה בדיוק אותו הדבר כמו באנגליה , צרפת ואיטליה (עד הבדלי שערי מטבע).

ב. עלות הקונסולה היא לא פונקציה של רמת המחיה - זה לא חלב ולחם - העלות היא קבועה ובינלאומית ומתבססת על איזורי הפצה והסכמי סחר בינלאומיים (רמז - זו חלק מהסיבה שהמוצרים זולים יותר בארה"ב).

לכן גם אם היבואנים מאוד רוצים - היא לא יכולה לעלות פחות מאירופה או פחות מארה"ב (הסיבה לדוגמא שמשחקי מחשב עולים 200-250 ש"ח - מחיר דומה מאוד לאירופה).

ג. מאיפה מיבאים - יבואן רשמי שעובד עם ההפצה הרשמית של חברת האם - לא יכול להביא קונסולות מאיפה שבא לו - הוא מביא ממרכז ההפצה המוקצה לו - במקרה של ישפאר - אירופה - ולכן השאיפה היא השוואת מחירים לשם.

ליביו

פורסם

זאת הסיבה שבגללה כתבתי בתגובה הראשונה שלי: שהקודקודים ב SONY יבינו שמדינת ישראל היא לא מדינה סוג ג' שעליה אפשר לעשות רווחים של 100 אחוז עד 150 אחוז (שזה בפועל מה שקורה ) . וגם ציינתי באותה נשימה את ישפאר שלוקחת נתח רווחים יותר מדיי גבוהה למרות שהיא בסך הכל חברת בלדרות ולוגיסטיקה.

פורסם
  • מחבר

א.לכל דבר יש מחיר , מכיר את המשפט ? מן הסתם המחיר הזול שלהם הוא מכיוון שזה יבוא אפור , ויבוא אפור הוא לא מה שאמור להיות.

קנית יבוא אפור - משמע לא ישפאר - משמע מיועד לשוק שונה במקרה הזה סיגפורי - והם לא עברו על החוק בזה שהם מכרו לך מכשיר כזה ! (אלא אם כן הוא לא תומך PAL).

בכל אופן - לבטל תשלומים אתה יכול אם תתקשר לחברת האשראי בטענה שרימו אותך ואתה רוצה לבטל את התשלומים - הם שוברים את הראש עם החנות כבר.

במידה ורומה - יש לכרטיסי אשראי אחלה ביטוח ! אתה מתקשר ומבקש לבטל את התשלומים בטענה שלא קיבלת את המוצר עליו שילמת , הם יבטלו והם אלו שיתמודדו עם החנות !!!!

לגבי ביטול התשלומים.לא כל כך לבטל תשלומים כל עוד המוצר נשאר אצלי,זה בעקרון כמו לגנוב את הכסף בחזרה,

אני לא יודע אם זה כל כך אפשרי,מצד שני,מה אני יכול לעשות חוץ מלהכנס לתהליך משפטי ארוך ומייגע?

cjori,אם אתה נתקל באיזה בעיה או איזה קושי בביצוע מה שהסברתי אז תשאל.

פורסם

מה שהסברת לא יתן לי תמיכה במשחקי PS2 במכשיר שלי, המכשיר שלי אין לו שום תמיכה במשחקי PS2 גם רשמית מסוני, וגם לא, זהו דגם 40GB אמריקאי שאין כרגע שום דרך להפעיל עליו משחקי PS2.

מה שנתת להוריד מהחנות זה משהו שקשור בשמירות של משחקי PS2 על מכשירים שתומכים במשחקי PS2.

פורסם

אין מכשירים היום עם תמיכה במשחקים PS2, אפשר לקנות PS2 יד שניה ב300 שקל בקלות יחסית, או להביא מארצות הברית חדש ב100 דולר בערך.

אין מה לעשות נדפקת אבל בתמיכה בPS2 אין לך מה לטפל מבחינת האחריות יש אבל שוב זה מאוד פשוט כשאתה קונה מכשיר של ישפאר אתה מקבל ספח אחריות של ישפאר לא קיבלת אחד על אחריותך היה לדרוש את זה...

פורסם

תודה על ההזהרה.

תרשה לי לנצל"ש ולהוסיף שתי הזהרות נוספות:

1. תהיו צרכנים חכמים כדי שלא תשברו את הראש מול חברות כ.א (ביטול תשלומים זה לא עניין טריויאלי). הוצאתם כ"כ הרבה כסף על מכשיר ועמדתם על נושא האחריות- בקשו אישור לכך בכתב. אלמנטרי ווטסון.

2. אמרו את זה קודם בחיי- מי שקונה בזול משלם ביוקר, או בניסוח אחר, אין לי מספיק כסף לקנות משהו בזול. תעזבו אתכם ממציאות. לפעמים עדיף לשלם קצת יותר בשביל השקט הנפשי והדבר נכון שבעתיים בכל הקשור במוצרי אלקטרוניקה. שוק החיקויים והווריאנטים הוא אינסופי ולנו הצרכנים אין את הרצון או היכולת לבדוק כל צ'יפ מהיכן הגיע ומי האבא שלו ואם איכות הפלסטיק עונה לתקינה האירופאית או לתקינה של ירח אירופה.

פורסם

מסקנה: לא רוכשים/קונים מוצרים בישראל , זאת אומרת שלא רוכשים PS3 בארץ.

רכשתי PS3 בארצות הברית , עלה 399 USD , שזה 1516.2 ש"ח

מטרת העל היא לגרום לישפאר לפשוט את הרגל עד אשר שהקודקודים בחברת SONY ובחברת ישפאר יבינו שמדינת ישראל זו לא מדינה סוג ג' שעליה עושים נתח רווחים של 100 אחוז לבין 150 אחוז. הצרכנים בישראל דורשים לרכוש מוצרים באותם מחירים כמו בארצות הברית.

ומה הסיכוי שזה יקרה?

אני מכיר לפחות שני פראיירים שקנו פלייסטיישן במחיר מלא ומופקע (וגם הוסיפו את ה LCD FULL HD) ל"מבצע" :lol:

פורסם

בעיקרון החוק להגנת הצרכן עובד לטובתך במקרה הזה

אתם יכולים לטעון כאן למקרה של הטעייה ולהחזיר את המוצר תוך 14 ימים מיום רכישתו

תקרא כאן קצת יותר בפירוט

http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B84C4F.htm

ובנוסף זה מה שמופיעבתקנון החנות שרכשת ממנה:

"כללי ביטול פעולות ועסקאות

מגיש הצעת רכישה במכירה פומבית אינו רשאי לבטל הצעת מחיר שהגיש במהלך פרק הזמן המוקצב להגשת הצעות הרכישה.

לכל מבצע פעולה באתר שביצע עסקה באתר (כאשר "עסקה" תחשב זכייה במכירה פומבית או ביצוע הזמנה במכירה רגילה, ולמועד העסקה ייחשבו מועד סגירת המכירה הפומבית או מועד ההזמנה, לפי העניין), שמורה הזכות לבטל בכתב את העסקה שביצע, על פי התנאים שלהלן:

(1)במוצר - מיום עשיית העסקה ועד ארבעה עשר ימים מיום קבלת המוצר;

(2) בשירות - בתוך ארבעה עשר ימים מיום עשיית העסקה, ובלבד שביטול כאמור ייעשה לפחות שני ימי עסקים, (שאינם ערבי שבת , חג או ימי מנוחה), קודם למועד שבו אמור השירות להינתן.

הוראות סעיף זה לא יחולו לגבי מוצרים/שירותים פסידים; שירותי הארחה, נסיעה, חופש או בילוי, אם המועד שנקבע למתן השירות חל בתוך שבעה ימים, שאינם ימי מנוחה, ממועד העסקה; מידע כהגדרתו בחוק המחשבים, התשנ"ה1995-; מוצרים/שירותים שיוצרו במיוחד בעבור הצרכן בעקבות העסקה; מוצרים/שירותים הניתנים להקלטה, לשעתוק או לשכפול, שהצרכן פתח את אריזתם המקורית;

לגבי מוצרים/שירותים אלו לא תהיה זכות ביטול.

ביטול עסקה ייעשה אך ורק בהודעה בכתב, באמצעות דואר אלקטרוני, אשר תגיע אל חברת אלקטרוניקס סנטר לא יאוחר מן המועדים שצוינו בסעיף 6.2 לעיל.

בוטלה עסקה, יחויב חשבונו של מבטל העסקה בדמי ביטול בגובה 10% משווי העסקה שבוטלה, או 100 ש"ח, לפי הנמוך מביניהם. בנוסף, במקרה שסופק המוצר למבצע הפעולה, חלה חובת החזרת המוצר אל מחסני המשווקים על מבצע הפעולה באתר, אלא אם כן נבע ביטול העסקה מפגם במוצר או מאי התאמתן לפרטים שנמסרו לגביו באתר או על-ידי שירות הלקוחות של האתר; במידה שערך המוצר פחת כתוצאה מהרעה משמעותית במצבו, כגון אם נעשה שימוש במוצר, ישפה מבצע הפעולה באתר את חברת ישראמרקט או את המשווק, לפי העניין, על ירידת הערך במוצר, לפי דרישה.

למען הסר ספקות, יובהר כי ביטול עסקה שלא באופנים ובמועדים המתוארים לעיל לא יהיה תקף ומבצע העסקה יהיה מחויב ואחראי לה."

בקיצור אם עדיין לא עברו 14 ימים תשלח מייל א ומכתב ותבטל את העסקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים