עבור לתוכן

האם כדאי לי לקנות DAWN OF WAR 2?

Featured Replies

פורסם

כותרת

פורסם

אם אתה קונה משחקים בצורה קבועה , אז כן כדיי לך כי זה משחק מעולה .

אם אתה קונה משחקים לעיתים רחוקות אותם הייתי ממליץ לך להשקיע את הכסף במשחק אחר .

פורסם

משחק מעולה, מומלץ לכל חובב אסטרטגיה :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה קונה משחקים בצורה קבועה , אז כן כדיי לך כי זה משחק מעולה .

אם אתה קונה משחקים לעיתים רחוקות אותם הייתי ממליץ לך להשקיע את הכסף במשחק אחר .

אין טיפת היגיון במשפט שלך. :kopfpatsch:

פורסם

הוא התכוון שאם תקציב המשחקים שלו מרשה יותר ממשחק אחד פעם בהרבה זמן אז לא כדאי להוציא את כל "החסכונות" שלו על המשחק הזה

פורסם

הוא התכוון שאם תקציב המשחקים שלו מרשה יותר ממשחק אחד פעם בהרבה זמן אז לא כדאי להוציא את כל "החסכונות" שלו על המשחק הזה

תודה

אני לא מבין מה לא היה מובן במישפט שלי :nixweiss:

לא משנה , אם אתה רוצה את המשחק הזה פשוט תיקנה אבל תמיד תיזכור שיש עוד דברים בשוק המשחקים .

פורסם

ברוך השם אני לא אידיוט והבנתי טוב מאוד את המשפט שלו - שאין בו טיפת היגיון לפחות באיך שהוא ניסח את דבריו.

איך אפשר להגיד שבמידה והוא קונה משחקים בצורה קבועה אז כדאי לו כי המשחק מעולה.

ובמידה והוא לא בזבזן גדול על משחקים אז עדיף לקנות משחק אחר. WTF? פתאום המשחק כבר לא מעולה?

בקיצור, עזוב.... רק בריאות.

תודה

אני לא מבין מה לא היה מובן במישפט שלי :nixweiss:

לא משנה , אם אתה רוצה את המשחק הזה פשוט תיקנה אבל תמיד תיזכור שיש עוד דברים בשוק המשחקים .

נו ומה לעזאזל קשור שיש עוד דברים בשוק המשחקים?

הוא גם יכול ללכת למסעדה עם כוסית במקום לקנות את המשחק ואולי יצא לו גם זיון בסוף הערב.

יש פה אנשים עם תגובות שפשוט משגעות אותי כמה הם חסרות תוכן\היגיון\קשר.

פורסם

ברוך השם אני לא אידיוט והבנתי טוב מאוד את המשפט שלו - שאין בו טיפת היגיון לפחות באיך שהוא ניסח את דבריו.

איך אפשר להגיד שבמידה והוא קונה משחקים בצורה קבועה אז כדאי לו כי המשחק מעולה.

ובמידה והוא לא בזבזן גדול על משחקים אז עדיף לקנות משחק אחר. WTF? פתאום המשחק כבר לא מעולה?

בקיצור, עזוב.... רק בריאות.

נו ומה לעזאזל קשור שיש עוד דברים בשוק המשחקים?

הוא גם יכול ללכת למסעדה עם כוסית במקום לקנות את המשחק ואולי יצא לו גם זיון בסוף הערב.

יש פה אנשים עם תגובות שפשוט משגעות אותי כמה הם חסרות תוכן\היגיון\קשר.

let me reprhase:

המשחק מעולה אבל דל בתוכן. אם אתה לא קונה משחקים בתדירות גבוהה סביר שאחרי זמן לא רב תשתעמם מהמשחק הזה.

אם אתה אכן כן קונה משחקים בתדירות גבוהה,אז תיהנה ממנו,תחרוש עליו,ואז תעבור למשחק אחר ותוכל לחזור אל הנ"ל פעם בכמה זמן

יש מבין?

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה משחקים לעיתים קרובות

איזה משחק כדאי לי לקנות במקום זה?

פורסם

let me reprhase:

המשחק מעולה אבל דל בתוכן. אם אתה לא קונה משחקים בתדירות גבוהה סביר שאחרי זמן לא רב תשתעמם מהמשחק הזה.

אם אתה אכן כן קונה משחקים בתדירות גבוהה,אז תיהנה ממנו,תחרוש עליו,ואז תעבור למשחק אחר ותוכל לחזור אל הנ"ל פעם בכמה זמן

יש מבין?

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים