פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים הגדרות הגרפיקה לא נשמרות לי משום מה, ז"א הן כן נשמרות אבל לא מוצגות בפועל.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים בSETTINGS לא באינטרנט ולא במשחק עצמו, בחלון של הדמות איפה שיש את הSTORE וכו' יש גם SETTINGS
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים בSETTINGS לא באינטרנט ולא במשחק עצמו, בחלון של הדמות איפה שיש את הSTORE וכו' יש גם SETTINGS טוב טוב, לא צריך להתעצבן שיחקתי במשחק הזה כולה שעה ולא ידעתי שבכלל ניתן לשנות את ההגדרות.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים צילום של תמונה מהמשחק מראה רק ריבוע שחור, אז אין ממש טעם להעלות אבל התמונה מפוקסלת.ואם יש אנשים שמשחקים כאן אז למה שלא תכתבו את השמות שלכם?משעמם לדקור אנשים לבד. ]commando]
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים היום הורדתי את המשחק והוא פועל ועשיתי אימונים אך כאשר אני מנסה להתחבר לשרת מסויים מופיעה להודעת שגיאה ואי אפשר להתחבר. איך מתחברים?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מנסים כמה פעמים, זה קורה בגלל הקשר המצויין של ארצנו לשאר העולם בתשתית אולטרה מתקדמת...
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אחרי שקיבלתי למייל את הXP BOOST חרשתי שבוע שלם עם החייל שלי עליתי מדרגה 14 ל17 מישהו לא מתכוון להשתמש בקוד XP BOOST שלו במקרה ?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים הנה החייל הכי מתקדם שלי-BATATA2 (אותיות קטנות) רמה 9 כבר חודש.... אני רואה שהמשחק לא ממש מעודד סנייפרים כי אני כבר חודש מסיים כל ראונד עם 10 הריגות ומוות יחיד (גג 2)...תוסיפו, כי אימפקט לא יכול לסיים ראונד בלי לעבור שרת
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים לא הרבה, כמות הצ'יטרים ירדה ממשית עד לרמה של פחות מאחוזזהו><אבל המשחק נישאר קליל ומהנה...אה והמשחקים ניהיו יותר מוכרעים, הפסיקו המשחקים שניגמרים ב3-0 או 1-0... היום כמו שהבנתי הקהילה מתחלקת לנובים מלאים בנאצים ותותחים ברויאלס כי עד עכשיו היה לי הרבה משחקים של 30-0 או 20-0... בתחילת החודש היה אפילו משחק של 47-0 למרות שהינו OVERNUMBERED
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים התחלתי לשחק לא מזמן ויש לי בעיה:כאשר אני מוסיף חבר לרשימת החברים שלי אז זה מוסיף והכל בסדר ואז כשהוא נכנס לסרבר ואני מנסה להתחבר לסרבר שהוא התחבר כתוב לי שלא ניתן למצוא את השחקן ואז אי אפשר להתחבר. מה עושים?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים זה קורה מכמה סיבותאו שהחבר כבר יצא והרשימה לא מעודכנתאו שהשרת מלאאף פעם לא יזיק לנסות כמה פעמים... רק ככה זה עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.