פורסם 2009 ביוני 1216 שנים כבר מחקתי ואני בתהליכי התקנה מחדש, ככה שזה לא יעזור לי...ואיך לעזאזל אני מפעיל את IE עם הרשאות ADMIN?כפתור ימיני על ה Icon של IE (או FF) ואז לחץ על Run as administrator.
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים כאילו שאני לא יודע את זה, הבעיה היא שלא מופיע לי שם RUN AS ADMINISTATOR.לא משנה מצאתי, צריך בקיצור דרך של זה.
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים הם גם הוסיפו "login cap" ל beta, כלומר רק מספר מוגבל של שחקנים יכולים לשחק בזמן נתון.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים עכשיו נכנסתי ושמתי לב שזה כבר לא בטא! איזה מגניב, עכשיו יהיה יותר קל לשכנע את חברים שלי שלא מוכנים להצטרף.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים עכשיו נכנסתי ושמתי לב שזה כבר לא בטא! איזה מגניב, עכשיו יהיה יותר קל לשכנע את חברים שלי שלא מוכנים להצטרף. מה ז"א? המשחק יצא רשמית?
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים מחבר ניראה כאילו ה BETA נגמרה כי אפשר להרשם באתר של המשחק www.battlefieldheroes.com הוא האתר ולא מה שהיה קודם, לא מבין למה הם לא השאירו את האתר הישן ורק שינו אותו.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים הם מחלקים 200 BF.קיבלתי מהם קוד בשביל זה, אבל אני אבדוק את זה רק ביום חמישי.עידכון:בדקתי וזה עובד. כמו כן היו לי שני משתמשי BETA ואפשר לשים את הקודים במשתמש אחד ולקבל 400 BF.
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים בשעה טובה ומוצלחת אחרי שנה מאז שקיבלתי את הקוד לבטא הסגורה הצלחתי לשחק במשחק , הגיע הזמן באמת , המשחק כבר פתוח לכולם , לכו להוריד . המשחק די ממכר , די חמוד , מזכיר קצת את tf 2 בגוף שלישי , הייתי אומר משחק טוב מאוד בשביל משחק חינמי , אבל יותר מזה זה רק לירות ולירות בלי מחשבה , המשחק מאוד ארקיידי כלומר לא נכנס כאן הקטע של טקטיקה או "סקיל" , ה"סקיל" היחידי שנחשב כאן זה הרמות הגבוהות יותר ( מזה פה wow ? ) שבגלל השידרוגים הרבים שלהם כמעט שאי אפשר להוריד אותם .... זה הכל ..
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים עדיין יש לאגים וזה הורס את חווית המשחק.צריכים לעשות שלא קונים שרת דרכם, אלא שאפשר להוריד קליינט שאפשר להפעיל שרת באמצעותו.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים עדיין יש לאגים וזה הורס את חווית המשחק. צריכים לעשות שלא קונים שרת דרכם, אלא שאפשר להוריד קליינט שאפשר להפעיל שרת באמצעותו. יש שרתים שאין לאגים , לפחות יש אפשרות לשים שרתים שאפשר לשמור אותם ולהתחבר רק אליהם , אבל אין אפשרות להתחבר לפי ip וזה מבאס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.