פורסם 2009 ביוני 916 שנים מה קורה עם זה?כבר כמה ימים האתר OFFLINE וכתוב שהוא יחזור בקרוב...מישהו יודע על זה משהו?המשחק והאתר חזרו לפעול.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר האתר עובד אבל אני לא זוכר את המשתמש שלי ניסיתי כל הדברים האפשריים בסוף הצלחתי להתחבר והמשתמש ריק אז או שאיפסו או שהיה לי עוד משתמש ולא ידעתי ;D
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים אבל כמו פעם קודמת, אני לא מצליח להתקין את העדכון ועוד אנשים בפורום כותבים שיש להם את הבעיה הזאת.אז הסרתי ועכשיו אני מתקין מחדש בתקווה שזה יעבוד. EA נהיו בדיחה
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים אני התקנתי את העדכון אתמול, אבל הוא כל הזמון נכשל בהתקנת PB.אחרי שמחקתי והתקנתי מחדש, הכל הסתדר.
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים אבל כמו פעם קודמת, אני לא מצליח להתקין את העדכון ועוד אנשים בפורום כותבים שיש להם את הבעיה הזאת.אז הסרתי ועכשיו אני מתקין מחדש בתקווה שזה יעבוד. EA נהיו בדיחהבאופן חד פעמי תפעיל את הדפדפן עם הרשאות של ADMIN לצורך עדכון המשחק.לי זה פתר את הבעיה.
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים נסיתי את זה אז וזה לא עזר (אבל ניסיתי את זה רק מFIREFOX, אולי מIE זה כן עובד)
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים כבר מחקתי ואני בתהליכי התקנה מחדש, ככה שזה לא יעזור לי...ואיך לעזאזל אני מפעיל את IE עם הרשאות ADMIN?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.