פורסם 2009 במרץ 1916 שנים בזמן האחרון הוא צורב לאט בצורה מוזרה.. רשום לי בתוכנה כאשר אני מבקש ממנו לצרוב על 16X שהוא צורב על 0.4X.. אני לא זוכר איך זה היה בעבר אבל משהו מוזר קורה פה.. ניסיתי לחפש דרייבר באתר הרשמי של LG אך לא מצאתי. האם זה יכול לעזור? ואם כן האם אפשר לקבל קישור?תודה מראש
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מחבר לקח לו לצרוב ISO של 2.3 ג'יגה בשעה (שביקשתי ממנו לצרוב על 16X)זה הגיוני או שבאמת הצורב נהרס?
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מחבר כרגע אני משתמש בverbatim DVD+R 4.7GGBאני חושב שכן השתמשתי במדיות אחרות.. אבל בעיית האיטיות היא גם עם מדיות צריבה אחרות - silverline וכדומה.. [br]פורסם בתאריך: 20.03.2009 בשעה 00:37:29נראה לי שדפקתי אותו סופית.. ניסיתי להתקין לו את הגירסה 1.3.. וכרגע הוא נכשל בכל צריבה.. יש מה לעשות או לקנות חדש?
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר אנסה ביום ראשון.. עד אז למישהו יש מושג אם אפשר לשחזר הגדרות שלו או משהו? לנסות להציל אותו..
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר אני לא ממש צרבתי את זה.. פשוט הורדתי מהאינטרנט והתקנתי ..בכל מקרה.. מסתבר שCD הוא צורב טוב.. הבעיה היא רק עם DVD... מוזר
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים כאשר עושים עידכון קושחה אז מתבצע תהליך של צריבה.פשוט תנסה להתקין פעם נוספת את הקושחה העדכנית.לפעמים כונן אופטי לא מתפקד היטב בגלל כבל DATA לקוי או בעיות במערכת ההפעלה, לכן מומלץ לבדוק את הכונן על מחשב אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.