עבור לתוכן

אינטרנט אקספלורר 8 גרסה סופית משוחרר היום ב-6 בערב שעון ישראל!

Featured Replies

פורסם

ולכן אפילו עם כל התוספות שיש בשבילו חסרים בו דברים בסיסיים שיש בMAXTHON.

כמו מה

• תגובות 91
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו מה

כמו למשל להזיז לשלב או לסגור באופן חופשי TOOLBARS וFILE/VIEW/וכו..

באמת שאני לא רוצה להיכנס לזה, גם כי זה לא המקום לזה, וגם כי כבר עברתי את כל זה פה בפורום פעמיים.

פורסם
  • מחבר

אפשר לינק ישיר? אולי תעזור לי לחסוך זמן בהרפתקה הזאת שאני עדיין שוקל לבצע מתישהו... ;)

פורסם

אפשר לינק ישיר? אולי תעזור לי לחסוך זמן בהרפתקה הזאת שאני עדיין שוקל לבצע מתישהו... ;)

אם אתה מתכוון לMAXTHON אז זה ממש פשוט.

www.maxthon.com

שני קליקים וזה יורד.

תוריד את הכי חדש כמובן, לא BETA (אלה אם כן אתה באמת רוצה).

אין שום בעיה להתקין ולהריץ את MAXTHON בנפרד מהIE או FF.

חוץ מהDEFAULT BROWSER שכולם נלחמים עליו (שאפשר להגדיר מתי שרוצים ולהשתיק את כל השאר) אין שום קשר של ממש בין כל הדפדפנים האלה.

פורסם

למה הטאבים מחליפים צבעים ? D:

עובד בלי בעיות פה בלי קשר :silly:

פורסם

כמו למשל להזיז לשלב או לסגור באופן חופשי TOOLBARS וFILE/VIEW/וכו..

באמת שאני לא רוצה להיכנס לזה, גם כי זה לא המקום לזה, וגם כי כבר עברתי את כל זה פה בפורום פעמיים.

כמו למשל הנושא של "MOUSE CONTROL " שזהו פטנט של מקסתון ,

שמי שלא יודע זה בעצם שליטה על פעולות בסיסיות בזמן הגלישה כמו לדוגמא forward ,backward,refresh,zoom in out ועוד ... וכל זה בעזרת הזזת העכבר לכיוון מסויים

מה שהופך את הגלישה לנוחה ומהירה וברגע שמתרגלים לזה קשה לחזור ולגלוש בדפדפנים אחרים.

פורסם

mouse gestures זה ממש ממש לא "פטנט" של מקסת'ון

זה קיים גם באופרה, ויש כמה וכמה (וכמה) תוספים שונים שמאפשרים את זה בפיירפוקס.

אישית אני משתמש בזה בפיירפוקס שלי, אני מתקין את all in one gestures בכל פיירפוקס שאני עובד עליו.

פורסם

זה נקרא mouse gestures ואם אני לא טועה מישהו כבר כתב משהו דומה לזה לFF. ::) מישהו הקדים אותי. :bash:

עדיין, לא חסרים דברים שאי אפשר לעשות בFF ואין להם תוספים.

ואפילו תוסף כמו TAB MIX PLUS שהוא מעולה ללא ספק, יש בו חוסרים מעצבנים ביותר.

למשל אי אפשר להגדיר מצב של INSTANCE אחד לדפדפן (שלא יהיה יותר מחלון אחד, ודפים חדשים יפתחו תמיד בטאבים) ובאותו הזמן להגדיר שתהיה האפשרות לעשות DETACH TAB לאחר מהטאבים.

בMAXTHON כמובן אין את המצב האבסורדי הזה.

ONE INSTANCE זה ONE INSTANCE וDETACH TAB זה DETACH TAB, אין שום קשר בין השניים.

אם אני פותח סרט ביו-טוב ואני רוצה לראות אותו תוך כדי גלישה אז או שאני מפצל את הדפדפן וזורק את הטאב של היוטוב לחלון המפוצל (מה שאי אפשר לעשות בFF דרך אגב) או שאני עושה DETACH TAB וזורק אותו למסך השני. :lol:

פורסם

אני עונה לך על הנ"ל בת'רד פיירפוקס או מקסת'ון שכבר הוקפץ על ידי הבחור מלמעלה, אפשר להמשיך את הדיון הזה שם.

הדיון הנוכחי יישאר בסימן IE8.

פורסם

למה הטאבים מחליפים צבעים ? נראה לי לא ראו :P

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הלינק לדיון המקסתון-פיירפוקס, Kidney_stonE! האמת שמכל הנאמר נראה לי ש-Art Tatum הרבה הרבה יותר מפונק ממני. יש מספר קטן מאוד של פיצ'רים שחשובים לי במקסתון כגון:

1. drag and drop לינקים ברקע

2. האפשרות להזיז טאבים (עכשיו ב-IE8)

3. שמירה אוטומטית של הטאבים הפתוחים בזמן סגירה/קריסה

4. חיפוש לא הכי חכם אך יעיל בפייבוריטס

5. מילוי אוטומטי של סיסמאות

6. קיצורי דרך אישיים (H בשורת הכתובת מביא אותי ל-HWzone לדוגמא)

7. אפשרות Undo לסגירת טאב בטעות

8. שמירת כל הדפים הפתוחים בקבוצה/פרוייקט

וזהו למעשה (אני חושב). כל השאר לא כל-כך מזיז לי האמת ואצלי מבוטלים: RSS, Float Button, Download Manager, Mouse Gestures, Ad Hunter, Maxthon Guardian, Web Accelerator, Website Booster, Skins, extra plugins

האמת שאהבתי mouse gestures לזמן קצר רק שהוא פספס לי יותר מדי ועצבן אותי כשהלך אחורה בדף או ריפרש או משהו כשלא ממש רציתי. ניסיתי לבטל ידנית ועוד כמה מעקפים אבל בסוף החלטתי שזה סתם בולשיט לא חיוני. אני לוחץ במקלדת חץ למטה או מקש רווח כדי לגלגל למטה, ו-alt חצים כדי ללכת אחורה/קדימה בדפים.. F5 כולנו מכירים ו-F1 מוביל אותי מיד לשורת הכתובת. וכמובן הקיצורים הכי שימושיים: F2 ו-F3 לקפוץ מטאב לטאב.

וכמו הרבה תוכנות שהתקנתי במחשב, גם אם בהתחלה הן נראות שימושיות, אחרי זמן קצר מאוד אני מגלה ש-95% זה סתם מטרד לא שימושי/נחוץ, ושיש דרכים לא פחות יעילות לבצע את המשימה בלי אותו קישקוש בלאבוש. לכן אני לא מתלהב מכל תוסף נוצץ שאני שומע עליו לפיירפוקס/מקסתון/אופרה/מה-שלא-יהיה. אני עובד בהנאה מוחלטת על המחשב ולדעתי אני מבצע דברים יותר במהירות וביעילות מהרבה מכם עם הפלאג-אין הייעודי לפיירפוקס... אני כותב GM מוביל אותי לחשבון אישי שלי בג'ימייל, כותב GM2 בשורת הכתובת מביא אותי מיד לחשבון העסקי בג'ימייל (דומיין אחר בכלל). לא נראה לי שניתן לעשות זאת מהר ממני, גם לא באלפית השנייה... כנ"ל לגבי מזג אוויר. אני כותב בשורת הכתובת תוך פחות משתי שניות (מקש F1 ואז..): weather in 12345 וזה מציג לי את מזג האוויר באותו zipcode. בשביל מה אני צריך תוסף נוסף וזבל במחשב בשביל מידע שאני צריך לעתים כה נדירות - זה המוטו שלי...

פורסם

נראה לי שכמעט כל מה שאתה רוצה ברשימה הזאת קיים בFF.

בכל מה שקשור לטאבים יש את TAB MIX PLUS שזה תוסף נהדר (לא מושלם אבל כמעט).

1) TMP.

2) TMP ?.

3) TMP.

4) אין לי מושג אני בעיקר שומר אתרים בזיכרון שלי. :hat:

5) אני בטוח שיש כל מיני תוספים מתוחכמים, לי הבסיס שהגיע עם הFF מספיק בשביל לזכור התחברות לHWZONE וכו...

6) TMP או אפילו בלי זה אולי.

7) TMP.

8)

שמירת קבוצות של TABS קיימת בFF כ BOOKMARK ALL TABS ואז אתה שומר אותם תחת מחיצה בBOOKMARKS הרגיל.

גם לפתוח אתה עושה דרך שם, פשוט לוחץ כפתור ימני של העכבר על מחיצה BOOKMARKS וOPEN ALL או משהו

יש עוד תוסף מאוד שימושי שלדעתי הוא התוסף השני בחשיבותו בFF אחרי TMP אבל מפאת הכבוד שיש לי לאתר ומכיוון שזה נוגד את האינטרס של האתר (גם אם אין בעיה של חוקיות) אז אני לא יכתוב אותו פה, והמבין יבין וימצא לבד. ;):xyxthumbs::lol:

פורסם
  • מחבר

טוף Art יקר, עשית לי חשק לנסות את Firefox מתישהו ביוני-יולי כשתצא גרסה 3.5 סופית! איך אומרים באנגלית: one man's junk is another man's treasure :lol:

פורסם

איך אפשר להתקין בעברית ?

79256603.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים