עבור לתוכן

אינטרנט אקספלורר 8 גרסה סופית משוחרר היום ב-6 בערב שעון ישראל!

Featured Replies

פורסם

הגלילה ב- google maps תלויה במהירות מנוע הג'אווהסקריפט, זה ל IE אף פעם לא היה ידוע כמהיר.

מדובר על Google News.

• תגובות 91
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומיד אחרי זה כתבו על איטיות בגלילה ב- Google Maps.

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים סתם מכפישים את ה -8

אני עברתי עכשיו ל 8 אחרי שגלשתי עם FF ו MAXTON

ואכן הגלישה ב 8 לא פחות טובה מאחרים ואף יותר מהירה

ואני מתכוון להשאר עם ה 8 וזאת למרות שאני מכור לסגנון גלישה של "mouse control" אצל MAXTON (חבל ששאר דפדפנים לא אימצו את השיטה)

פורסם

התקנתי...נתקע לי כל הזמן...יותר מה FF

פורסם

דפדפן נוראי!!!

ה-TABS מופיעים בכל מיני צבעים וקשה מאוד לדעת באיזה חלון אתה נמצא בייחוד כשיש לך עשרות כאלה פתוחים.

חוץ מזה לא שיערתי לעצמי שיש דבר בעולם שהוא יותר RESOURCE HOG מ-FIREFOX עד שנתקלתי ב-IE8.

הוא פותח PROCESS על כל TAB שכל אחד כזה אוכל בין 40 ל-80MB וזה פשוט לא הגיוני.

FIREFOX עם אותם חלונות פתוחים אוכל בדיוק 80...

וזה לא שיש לי מחשב חלש שתבינו. Q9450 עם 4GB זכרון.

מוחק כמה שיותר מהר!

פורסם

אצלי דווקא הכל בסדר. לא צבעים ולא כלום. הכל כרגיל ועובד טוב.

עדיין מעדיף את FF.

פורסם

טוב התקנתי את הIE החדש אבל כשאני נכנס לאתר www.one.co.il האינטרנט פשוט קורס וזה קורה רק אצלי. בדקתי במחשבים אחרים בבית ובהם זה לא קורה.

ניסיתי להתקין את הIE מחדש אבל המחשב זיהה שהוא כבר מותקן ולא נתן לי להתקין אותו. איך ניתן למחוק את הIE?

פורסם

רק אני לא מצליח להוריד את IE8 ? :s07:

איזה הזוי כל פעם הוא מחזיר אותי לדף קודם גם דרך FF וגם דרך IE7 ?

מישהו גם נתקע עם זה ? :nixweiss:

פורסם

נכנסתי ל ONE והכל עובד מעולה. חבל שאתם משמיצים את IE8 סתם. הכל עובד לי ממש טוב.

פורסם

רק אני לא מצליח להוריד את IE8 ? :s07:

איזה הזוי כל פעם הוא מחזיר אותי לדף קודם גם דרך FF וגם דרך IE7 ?

מישהו גם נתקע עם זה ? :nixweiss:

אני.

זה גם פותח לי אתרים בכלל ב-FF.

מוזר. ???

פורסם

אצלי אין בעיה להיכנס ל-ONE

בכול מקרה, מעניין האם ניתן להסיר את ה- I8 אם רוצים.

פורסם

לא ממליץ לשדרג

האתרים בישראל בטח לא יעבדו איתו , וFF בכל מקרה יותר טוב

אני משאיר את IE6 לאתרים המפוקפקים , שאפילו לא נטענים, עזוב לא נתמכים , כשפותחים אותם בFF

פורסם

הMAXTHON כבררת מחדל עובד עם המנוע של IE7 גם אם מותקן IE8 במחשב.

יש אפשרות לכוון שיעבוד עם הIE8 אבל זה עדיין נסיוני בגרסה הקיימת.

בנתיים עובד לי טוב...

פורסם
  • מחבר

^^ תודה רבה על הטיפ לגבי מקסתון! יצאו כבר שתי גרסאות ביתא (2.5.2.2801 ו-2.5.2.3272) מאז הסופית 2.5.1.4751 ששוחררה ב-22 לינואר אז החבר'ה הסינים עובדים על זה קשה. ;) אני מקווה מאוד שאוטוטו תהיה תמיכה מלאה/רשמית ב-IE8.

מזכיר לי איך שניבאת שלכולם היום יהיה ויסטה חוקי...

וכמובן שצדקתי שתוך חמש שנים מזמן יציאת ויסטה לכולם פה יהיה העתק חוקי של ווינדוס (ויסטה או מה שאחריה). יותר נכון לא העתק חוקי-חוקי, אלא העתק שמיקרוסופט תקבל עליו מעט כסף (גם אם לא את מלוא הסכום, קריא: דילים למורים/מתכנתים/עסקים-גדולים/קבוצה-אחרת-כלשהי שתקמבן לעצמך למרות שאתה לא באמת חלק מאותו ארגון).

היה מצחיק לרגע הקטע שלך לגבי "הדפדפן שהכי בטוח לגלישה"

ביום ש IE (כלשהו) יהיה הדפדפן הכי בטוח לגלישה אני אישית אמליץ עליו לכל חבר מרעי.

מיקרוסופט תגיע ליום הזה יותר מהר משאתה חושב. שהרי בימי חלונות 98/מילניום כל ילדי הלינוקס ירדו על מיקרוסופט כמה שווינדוס רעועה (לא יציבה). הטענה נעלמה לה כליל תוך שנים ספורות. בחלונות 2000/XP אנשי המאק צחקו על הכיעור ועל מכת הווירוסים/טולבארים של אותה תקופה. הטענה הוחלשה ניכרות עם ויסטה ותיעלם לגמרי עם ווינדוס 7 שרק מהללים אותה יומם ולילה כל בוחני הביתא שלה - מכל הבחינות - יופי/מהירות/יעילות/מודולריות/אבטחה/תאימות/מה שבא לך... כנ"ל לגבי המרכיב השולי הזה של מערכת ההפעלה, קריא: דפדפן.

בקשר למקסת'ון - כל מי שאני מכיר שאי פעם ניסה ברצינות את FireFox - עבר בסופו של דבר ל FireFox,

כולל תומכי מקסת'ון הנלהבים ביותר שפגשתי (עשרות אנשים, כולל אותי)/

הוא פשוט הרבה יותר נוח ונותן הרבה יותר אפשרויות להתאמה אישית.

אני מאמין שיש סיכוי גדול שהעתיד שלי אכן בפיירפוקס. בסופו של דבר אולי אגיע למגבלה טכנית של אקספלורר-מקסתון כשארצה מאוד לעשות משהו שאפשרי רק ב-FF (לדוגמא, שהדפדפן יעבוד עם קורא טביעות אצבעות להיכנס אוטומטית לחשבונות בנקים, שיאפשר לי לעצב-מחדש דפים סטייל GreaseMonkey בשביל לייעל הכנסת הזמנות בטפסים אונליין וכו'). עד היום 100% ממה שבאמת הייתי צריך קיבלתי במקסתון. בשביל עוד איזה גימיק מטופש אני לא עובר מחנה כל-כך מהר, גם אם בצד השני יותר טוב כבר עכשיו! כדי להשקיע מאמץ אדיר שכזה (כי ברגע שאני עובר אצטרך גם להעביר עשרות מחשבים מסביבי שיעבדו תחת אותן דרישות עסקיות) אני צריך שלמעשה אני אהיה כפוי לעבור לשם בשביל לפתור בעיה עסקית-אמיתית כלשהי ושארגיש שהמעבר יהיה די פרמננטי (יחזיק מעמד לפחות 3-4 שנים ככה)... אני חושד שזה יקרה מתישהו. לא יודע מתי. עד אז אני גולש בסבבה לגמרי עם מקסתון.

למרות שיכול מאוד להיות שלא אעבור לפיירפוקס אף פעם. שמיקרוסופט תעקוף את FF בסיבוב בזכות היכולת שלה להשקיע פי 1000 שעות-תיכנות בפרוייקט המשני הזה מבחינתם. שוב אומר כמה שולי יחסית הוא רכיב הדפדפן לעומת מוצרי תוכנה אחרים של מיקרוסופט מבחינת מורכבות (אופיס 2007, סרברי SQL/Exchange, איקס-בוקס, Windows Mobile וכו' וכו'). האמת יכול מאוד להיות שעוד שנתיים ככה ה-Windows Mobile תהיה הפלטפורמה העסקית העדיפה עליי ביותר (היום אפילו הקרם של הקצפת HTC Touch Pro הוא מאוד איטי/מעצבן), עם דפדפן הכי איכותי/יציב מבחינה עסקית, שיתמוך מין הסתם בהמון פיצ'רים חדישים שיש כרגע ב-IE8. הכל פתוח למעשה, למרות שאני חש דחף פנימי לכיוון של פיירפוקס. אולי עכשיו קצת פחות כי שכנעתי את עצמי שבסופו של דבר אחזור בוודאי לאקספלורר גרסה עתידית כלשהו בכל מצב שלא יהיה. ;D

פורסם

בקשר למקסת'ון - כל מי שאני מכיר שאי פעם ניסה ברצינות את FireFox - עבר בסופו של דבר ל FireFox,

כולל תומכי מקסת'ון הנלהבים ביותר שפגשתי (עשרות אנשים, כולל אותי)/

הוא פשוט הרבה יותר נוח ונותן הרבה יותר אפשרויות להתאמה אישית.

אני ניסיתי ברצינות את הFF.

דפדפן נחמד עם מגרעה אחת גדולה מאוד.

הוא בנוי כMULTI PLATFORM במטרה להיות כמה שיותר פשוט.

ולכן אפילו עם כל התוספות שיש בשבילו חסרים בו דברים בסיסיים שיש בMAXTHON.

הרבה אנשים מתבלבלים וחושבים שהFF מאפשר קוסטומיזציה ולזה הוא מתוכנן ושזה יתרון, אבל זה לא באמת המצב, הוא פשוט מפותח ללא שום אופציות בלי שום קשר למערכת הפעלה ולכן הוא סובל מהרבה חסרים שהקהילת משתמשים "אמורה" למלא.

בהחלט יש מקום לקהילת משתמשים של תוכנה לקדם ולפתח, אבל אי אפשר לבנות רק עליהם.

אולי אם יעבור מספיק זמן, כל הדברים שחסרים בFF יבנו ע"י משתמשים ויגיעו לרמה טובה.

בנתיים אפילו התאמה אישית הזזה/והסרה של אלמנטים בממשק הגאפי הם חתיכת סיפור.

וכל כמה זמן FF מוציאים גרסה חדשה שדופקת את רוב רובם של התוספים הקודמים שלוקח להם זמן להתעדכן (אם בכלל).

השקעתי ימים שלמים בנסיון להשיג את המובן מאילו עם תוכנת וינדוס בסיסית ופתחתי דיון פה בפורום, והמון אנשים ניסו לעזור, אבל יש לFF חורים /שלא ניתן למלא.

נכון שאפשר להתרגל ואפשר לוותר, אבל למה אני צריך לוותר על דברים טובים שאני מורגל בהם שנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים