פורסם 2009 במרץ 1816 שנים היירכשתי את הכרטיס מחול התקנתי את הדרייברים לWIN 7 ויש מספר בעיות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהם:1) משומה לפעמים יש רעשים גם כשהמחשב לא ממש נמצא בפעילות (דסקטופ) יש מן רחשים כאלו מידי פעם שמאוד מציקיםבזמן הקלקה על כפתורי ה"חזור" של התיקיות וכניסה לאפליקציות,בזמן מחיקה של שורה במסנגר וכדומה.2) מה שכן בסרטים יש סאונד תלת מידי שדי הורס את הסרט,יש לי רמקולים 2.1 וזה לא עוזר להם כולכך לדעתי...3) כשאני מנסה להפעיל את Creative EAX Console אני מקבל הודעת שגיאה (ראה תמונה)אשמח אם למישהו שיש את הכרטיס יוכל לומר לי איך להגדיר אותו ולפתור את הבעיות הללו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים 80 אחוז מהבעיות שלך היו נפתרות אם מלכתחילה לא היית קונה כרטיס קול כזה בשנת 2009 מצטער שזה נשמע תוקפני, אבל חבל, היית צריך לשאול כאן. בכל מקרה, אני בספק אם הדרייבר לWIN 7 מוגדר כמוצלח ותקין, כמו כל מיני בעיות דרייברים של קריאטיב. תמיכה לכרטיס כזה ישן אני לא בטוח שתמצא. כמו כן, חומרת EAX לא נתמכת ב ויסטה ו- WIN 7 ולא משנה איזה כרטיס קול.
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מחבר אוקי אז תתחשב בזה שיש עוד אנשים עם הכרטיס הזה,מה יעשו? יזרקו אותו לזבל?ומה עם הכרטיס OB שאמור להיות נחות מהכרטיס הזה?פשוט יצא לי להשיג אותו במחיר ממש בריצפה וקפצתי על המציאה.מצאתי פיתרון ל3 הבעיות:היירכשתי את הכרטיס מחול התקנתי את הדרייברים לWIN 7 ויש מספר בעיות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהם:1) משומה לפעמים יש רעשים גם כשהמחשב לא ממש נמצא בפעילות (דסקטופ) יש מן רחשים כאלו מידי פעם שמאוד מציקיםבזמן הקלקה על כפתורי ה"חזור" של התיקיות וכניסה לאפליקציות,בזמן מחיקה של שורה במסנגר וכדומה.2) מה שכן בסרטים יש סאונד תלת מידי שדי הורס את הסרט,יש לי רמקולים 2.1 וזה לא עוזר להם כולכך לדעתי...3) כשאני מנסה להפעיל את Creative EAX Console אני מקבל הודעת שגיאה (ראה תמונה)אשמח אם למישהו שיש את הכרטיס יוכל לומר לי איך להגדיר אותו ולפתור את הבעיות הללו.1) איכות הסאונד היתה מוגדרת ל192000 על סאמפל של 24 ביט2) הסרט שהורדתי הוא בפורמט 5.1 3) האופציה תקפה רק לWINXP
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים שמח שפתרת את הבעיות שלך. אם הכרטיס מספק אותך לעומת ה OB אז לא נותר לומר אלא תתחדש ותהנה
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים בתור אחד שיושב עם כרטיס קול זהה אני רוצה להגיד 2 דברים1. עכשיו 2009 אז מה? הכרטיס עדיין איכותי מאוד ונוח במיוחד עם הRACK שיש לגרסת פלטיניום שלו2. תכירו את daniel K והדריברים המשופצים שלו חיפוש מהיר בגוגל http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=CZh&q=creative+daniel+K&btnG=Search&aq=f&oq=
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מחבר יוסי,במשחק H.A.W.X המנועים שואגים ממש,מזכיר לי את הימים בתל נוף ליד המסלולים בPREFLIGHTקובי יש בעיה אחת...כבר התקנתי אותם.לאחר שעדכנתי את הדרייברים סתם ניסיתי לבדוק את עדכניות הדרייבר,עדכנתי דרך ההתקן עצמו "update" והוא החזיר אותי להתקין ישן יותר מ2006.WTF?! יעני דרייבר מ2006 עדכני יותר מהדרייברים לWIN 7?
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים daniel K זה הגרסה העדיפה, במיוחד אחרי כל הדיונים שהיו בעולם בגלל הצביעות של קריאטיב בנושא הזההדריברים שלהם סבלו מיותר מדי בעיות המון שנים, הוא פתר את זה. הם דפקו אותואני משתמש כרגע עם הXP בדריברים שלו והכל עובד חלק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.