עבור לתוכן

בקורת קצרה על ביירדינמיק DT-250

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה לפני קצת יותר משלוש שבועות פתחתי פוסט כאשר קיבלתי את DT250 שלי. לאחרונה היו לי כמה ימים פנויים לשבת איתם על הראש ולכתוב את הביקורת הזו.

מבנה:

האוזניות מדגם DT250 בעלי התנגדות 250 אוהם והן אוזניות סגורות קומפקטיות, האוזניות בניות כמו טנק ומרוויחות ביושר את הכיתוב "Made in Germany" שמוטבע עליהם. האוזניות הגיעו אם כבל מסולסל שמתחבר לאוזנייה השמאלית בלבד כמו שנהוג בדגמים האחרים של ביירדינמיק וניתן למתוח אותו עד לאורך של כ-3 מטרים אך מה שמיוחד בדגם הזה, זה שהכבל ניתן לניתוק מהאוזניות, וכך אפשר לשדרג אותו לכבל טוב יותר או לאחסן את האוזניות ביותר קלות. דברים נוספים שמתפרקים כאן זה כמובן רצועת הראש והפדים, לפדים יש כאן פטנט נוסף, הדיסקה שמחזיקה את הפד ניתנת לפירוק מהאוזניות וכך קל יותר להחליף את הפדים.

נוחות:

אני רגיל לשבת די הרבה זמן רצוף אם האוזניות בזמן שאני לומד או סתם כאשר אני מקשיב למוזיקה, זאת אומרת שמאוד חשוב לי שיהיה ניתן לשבת באוזניות הרבה זמן. ה-DT250 הן לא האוזניות הנוחות ביותר לשבת איתן הרבה זמן על הראש, אך הן בהחלט נסבלות. כאשר מורידים אותן מהראש אחרי קצת יותר משעה מרגישים הקלה וזה בגלל שהן לוחצות די חזק. דבר נוסף האוזניות הללו ממש מבודדות אותך מהסביבה מה שאומר שלא משנה למה אתם מאזינים אתם תהיו שקועים בו, ולא במה שקורה מסביבכם באמת (לטוב ולרע).

הצליל:

לאוזניות יש את חתימת הצליל האופיינית של ביירדינמיק אבל אם טעם קצת שונה, מה זה אומר? זה אומר שלאוזניות האלו יש במה בינונית, הן טיפה נוטות לבהירות, אבל יש להם פאנץ' ממש חזק בנמוכים. הן נורא מפורטות וזה אומר שאם ההקלטה לא טובה אתם מיד תשמעו את זה. למרות שהאוזניות קשות להנאה ודי באסיות הן לא מתפזרות ונשארות ממוקדות גם בקטעים מעוד עמוסים, הן בכלים רבים, והן ברעש.

לסיכום:

הDT-250 מצטיינות בכל סגנונות המוזיקה האלקטרונית, הרוק והפופ למיניהם. אל תבינו אותי לא נכון זה לא שאי אפשר לשמועה בהן ג'אז וקלאסית, אפשר אבל יש אוזניות שעושות את העבודה הרבה יותר טוב מהן בסגנונות הללו. כמו-כן מצאתי אותן טיפה מעיפות בשתי הסגנונות האלו בגלל הפאנצ'יות בנמוכים. לכן אם אתם שומעים מוזיקה אלקטרונית, רוק או מוזיקת פופ לסוגיהם ויש לכם מגבר אוזניות או בכוונתכם לרכוש אחד אתם בהחלט לא תתאכזבו מהאוזניות האלו אם לא, חפשו משהו אחר.

פורסם

מגניב, שמח שאתה נהנה מהשילוש שיש אצלך עכשיו :)

אני גם קיבלתי לפני שבוע אוזניות חדשות, HE60. לצערי ה-HEV70 מעט מפגר כמו רוב המכשירים הללו ומצקצק לעיתים, אך מהשעה בערך שהקשבתי להן, בהחלט יש שם המון פוטנציאל, ללא כל צל של ספק אחת האוזניות הטובות יותר שקיימות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כן אבל ראיתי שהן כבר מחפשות בית חם חדש, לא?

פורסם

אכן, לא בא לי להתעסק עם למצוא מגברים של סטקס וכו'. מה גם שכשאני אחזור ללימודים עוד חודש לא יהיה לי זמן או כח לזה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים