עבור לתוכן

הוספת עוד זיכרון

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 זיכרון,כרגע יש לי 256 של ווידבונד(400MHZ) ועד לא מזמן שמעתי הרבה המלצות פה עליו אבל לאחרונה אני רואה שדי קוטלים אותו פה אז רציתי לדעת של איזה חברה כדאי לי לקחת והאם זה בסדר אם יש שני סטיקים של חברות אחרות ומה אם אני אחליט בסופו של דבר להוסיף 512 ולא 256 האם לא תהיה בעיה עם ה-512 ועם ה-256?

פורסם

לא תהיה בעיה להוסיף 512 על 256

אם אתה לא עושה אוברקלוק אז יש זכרונות ג'נריים (בדיוק עשו ביקורת באתר, תקרא אותה) שיתאימו לך יופי.

אם אתה עושה אוברקלוק אז יש זכרונות כמו TWINMOS שהם טובים לאוברקלוק

פורסם
  • מחבר

ואיך ה-GeIL? ויש כמה סוגים-מה מומלץ?

פורסם

שאלתי לגבי הGEIL פה בפורום לא מזמן, ואמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות OC אז זכרונות הVALUE שלהם (שהם דרך אגב הכי זולים לפי מה שהצלחתי לראות) יהיו בסדר גמור.

דרך אגב, אם תסתכל על מחירים תראה שהמחיר של זכרונות 256MB עלה בעוד המחיר של זכרונות 512MB נשאר אותו הדבר, מה שעושה את הקניה שלהם יותר משתלמת בחישוב של מספר שקלים למגהבייט (אם אתה זקוק לכזו כמות של זיכרון כמובן, ואם עוד 170-220 שקל הם לא יותר מידי בשבילך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים