עבור לתוכן

שאלה בקשר לSAMSUNG 2333SW - בקשר לחיבור ממיר למסך(עודכן)

Featured Replies

פורסם

שלום. אני קונה מחשב בקרוב, עם המסך SAMSUNG 2333SW FULL HD - ככל הנראה (במידה ויש הצעות אחרות במחיר הזה - 1100 ש"ח אשמח)

רציתי לדעת האם אפשר לחבר למסך הזה ממיר דיגיטלי ושהוא ישמש גם כטלוויזיה? במידה וכן האם האיכות תהיה טובה פחות כשרואים טלוויזיה, מאשר מסך שהוא לא FHD? נניח 22 אינץ'?

תודה רבה..

פורסם

לא יודע אם אפשר לחבר ממיר דיגטלי (אבל אני חושב שאם יש לממיר יציאת DVI אז ניתן)

אבל בתור אחד שקנה את המסך הנ"ל לפניי שבועיים אני רוצה לציין שאני מאוד מרוצה מאיכות התמונה (לסרטים), אבל הארגונמיה של המסך פשוטה ביותר, TILL בלבד.

פורסם

היית ממליץ לקחת אולי את ה 2243 במקום?

פורסם

לא מכיר את ה2243...

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה על התגובות.

המטרה היא בעצם שהממיר(YES) יהיה מחובר למסך, ובמקביל גם המחשב ויהיה אפשר לשחק עם זה ולעבור לסירוגין אחד לשני, האם למישהו יש תשובה בקשר לכך?

פורסם

אני לא בדקתי את זה.. אבל תוכל לחבר דרך הVGA את הממיר ובDVI את המחשב..

יש כפתור שעובר דרך האותות וככה יתכן שתוכל לעבור.

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה לחבר את הממיר?

אין שלט למסך וגם אין לו רמקולים

פורסם
  • מחבר

כן.. אם לא את המסך הזה, אז מסך אחר.

זאת אומרת שהרמקולים לא יעבדו.. רק עכשיו הבנתי את זה.. כי הם מחוברים בעצם למחשב... אין אפשרות לחבר אותם למסך או משהו?...

יש אלטרנטיבות במידה ואני כן רוצה לחבר ממיר למחשב? (עם רמקולים וכאלה..)

פורסם

כן.. אם לא את המסך הזה, אז מסך אחר.

זאת אומרת שהרמקולים לא יעבדו.. רק עכשיו הבנתי את זה.. כי הם מחוברים בעצם למחשב... אין אפשרות לחבר אותם למסך או משהו?...

יש אלטרנטיבות במידה ואני כן רוצה לחבר ממיר למחשב? (עם רמקולים וכאלה..)

בדרך כלל לממיר יש 3 יציאות, וידיאו וקול

ליציאות של הקול תוכל לחבר רמקולים.. זה מה שעשיתי עם הפלאזמה בסלון שאין לה רמקולים..

כבל הוידיאו מחובר לטלוויזיה והקול עובר למערכת.

פורסם
  • מחבר

ואפשר לחבר רמקולים גם למחשב וגם לממיר?

פורסם

כמה דברים:

לחבר אותו עם HD אתה בהחלט יכול, תזמין ממיר HD כמובן, אם אתה רוצה דרך הVGA הפנוי אז יש כבלים שמעבירים מ RGB ל VGA ,אבל בכל זאת היתי ממליץ לך ללכת על HD ,אחרי הכל מחלקים אותם עכשיו בYES, תוכל להוציא מהם אחד,

עוד דבר, אם אתה רוצה גם סאונד ואין לך רסיבר או משהו עם כמה ערוצים תוכל פשוט לחבר את שני הכבלים של הסאונד בעזרת כבל כזה:

http://www.usb.co.il/eshop/images/2XRCAM235pl.jpg

ליציאת ה LINE IN שבמחשב ,ודרך הבקרת קול להפעיל את הV ולבטל אותו לפי הצורך, ז"א שגם המחשב יצטרך לפעול.

אם משהו לא ברור תכתוב אני אסביר.

פורסם
  • מחבר

כלומר הכבל שהבאת אליו קישור (אין רסיבר) יתחבר למחשב וגם לממיר ויתווסף עוד בקרת קול עליה ניתן לשלוט - הממיר, ויהיה ניתן להשתיק אותו כשצריך - אבל כדי שיהיה קול המחשב חייב להיות דלוק.

הבנתי נכון?

פורסם

הבנת מצויין, אתה בטח מכיר את הכניסה הזו שמופיעה בבקרת עוצמה "LINE IN" או "קו נכנס". זה השליטה שלך בעצם, כשהיא מסומנת ב V ישמעו את מה שאתה מעביר מהממיר ,כשהיא לא תהיה מסומנת אתה לא תשמע, יש?

פורסם
  • מחבר

אחלה :yelclap:

הלכתי לאופיס דיפו בקשר למסך סאמסונג 23, ואמרו לי שצריך משהו מיוחד כדי שהמסך יתחבר לממיר. איך עושים את זה?

עידכון - קראתי איפה שהוא שאפשר לקנות מתאם 3RCA לVGA. האם זה הפתרון בשבילי? או שאני אצטרך לקנות כרטיס טלוויזיה? איך אני אוכל לחבר גם את הממיר למסך עצמו וגם למחשב?

פורסם

אפשר לקנות ממיר מתאים, אבל זה יותר מסתם כבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים