עבור לתוכן

בעייה במשחק רשת..

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. יש משחק רשת יפה.. שאני מאוד אוהב בסגנון ליון אייג' 2..או איך שלא קוראים לזה..

וקוראים לו לאסט כאוס..

שיחקתי בו הרבה זמן ופתאום לאחרונה מזה שנה.. שאני לא מצליח להתחבר לשרת(מלזיה)

ומשתמשים אחרים ממדינות אחרות מתחברים וממשיכים לשחק בכיף..

בדקתי פינג וראיתי זמן ממוצע זה 486MS..(הפינג של האתר)

http://www.lastchaos.com.my/index.php

לא יודע לזהות תאי פי של השרת ספציפית.. אין לי מושג איך לעשות את זה

מפה ניתן להוריד תמשחק..(זה 500 מגה בייט תורידו ותנסו לשחק שניפתחים ל1GB פלוס אחרי ההתקנה)עם גרפיקה יפה

http://www.lastchaos.com.my/index.php?option=com_content&task=view&id=278&Itemid=2

אחרי ההורדה של המשחק(למי שיש אינטרנט במהירות של 5MB זה יקח שעה בערך )

תתקינו אותו וזהו הוא יתחיל להוריד עידכונים משהו כמו 15 דקות ואפשר לשחק..אחרי שנירשמים באתר(חינם ומהר)

http://reg.lastchaos.com.my/

אפשר להיכנס דרך המשחק במחשב עם הקוד של האתר...

בקיצור.. אני מתחנן לכל מי שיש לו אולי חבילת גיימר אצל 012 עם בזק.. שינסה לתעדף בבקשה את האיי פי של השרת

אם הוא הצליח לזהות אותו כמובן.

(יש במשחק 4 שרתים סה"כ..K-1-2-3-4)

מחכה לתגובות.. תודה רבה

קצת על המשחק: משחק מרתק.. ארוך.. יש שם כ-6-7 דמויות כל אחת מתאפיינת במשהו

טיטאן עם כוח וקסם חלש

אביר עם כוח פחות חזק וקסם יותר חזק טיפה

מכשפה(סוג של טומבוי) עם כוח בינוני וקסם בינוני

קשתית עם כוח בינוני וקסם בינוני(מרפאה גם )

נער יערות כזה.. עם עזרה של אלמנטים מהטבע עם קסם חזק וכוח חלש

ומכשפה חזקה עם כוחות קסם עוצמתים וכוח פיזי חלש ביותר

לכל אחד יש סטים של ביגוד/שיריון משלו עם הגנה שונה או עזרה להתקפה אפשר לחזק את הביגוד

שיגן יותר טוב ע"י שימוש בסוגי סלעים ..הכל מחושב סיכוי הצלחה וזה.. נניח חולצה עם

כוח הגנה של 5 אז אפשר לחזר אותה עד 5+15.. כשכל יחידת חיזוק שמוסיפים זה מוסיף להגנה או להתקפה

תלוי אם זה נשק או מגן לגוף.. עד +7 אין סיכוי להרוס את הבגד אחרי זה מ+7 עד +15 יש סיכוים שהבגד יהרס

כל אחד יכול לבחור חיית מחמד סוס או דרקון שגם הם יש להם רמות משלהם והם מתחזקים לאט לאט

יש במשחק 5 סוגי מפות.. מחולקים לרמות.. כל מפה מרתקת ומעניינת

במרכז העיר במפה הראשונה ניתן לפתוח חנות ששם אפשר לשים דברים למכירה.. ולקנות דברים אחרים ממשתמשים אחרים

כל מיני דברי קסם ותכשיטים לגוף.. תכשיטים שמוסיפים כוחות לקסם או להגנה..(כמו דיאבלו בול)

לכל דמות יש כמה מרכיבים מרכזים

כוח פיזי

הגנה פיזית

כוח התקפה של קסמים

כוח הגנה של קסמים

מהירות הליכה

מהירות התקפה

התקפה עוצמתית..

וכל בגד /תכשיט/חיית מחמד/שיקויים מוסיפים להם בשביל להיות הכי חזקים!!

השונה פה מליון אייג' לפי מה שהבנתי מחברים שפה יותר זמן לעלות ברמות

עד רמה 30 .. למי שחורש יקח יומיים להגיע אבל אחרי רמה 35.. זה לוקח הרבה זמן לעלות

ויש 110 רמות.. ניראה לי אפילו יותר כל חודש כמעט מוסיפים כל מיני עדכונים חדשים לפני שנתיים

התחלתי תמשחק עם 3 מפות והיום יש 5.

המשחק מתחיל בזה שאתם הורגים רק שועלים.. ואז מתקדמים להרוג זאבים ואז מפלצות שלג(ביגפוט)

ואז לאט לאט זאבים טורפי אדם..

ואז עצים רשעים..

ואז קרנפים משתוללים רשעים..

וזה המפה הראשונה במפה השניה יש כל מיני מפלצות מוזרות.. ולאט לאט זה הולך והופך לדברים יותר ויותר מפחידים ועוצמתים

זומבים ענקים או בוסים שונים..

לכל מפלצת יש תרמה שלה.. אני ברמה 49 כרגע.. לא חרשתי מספיק.. אבל הצלחתי להשיג הרבה דברים

יש לי שיריון של רמה 54 עליי(אגב ניתן להשתמש בשיריון שהוא עד 5 רמות מעל רמת השחקן ונשק עד 4 רמות מעל)

השיריון מחוזק ב+15..

חרבות כפולות(אני אביר) רמה 53+15 שזה כוח התקפה של 500 ומשהו..

סוס ברמה 42

דרקון ברמה 43

תכשיטים יקרים שמביאים חוזק מירבי.. ועוד.. כל פעם יוצא דברים חדשים אני לא עדכני בכלל ...

בקיצור תנסו לשחק את זה תראו אם ניכנס לכם .. תנסו לתעדף תמשחק בבקשה

מצטער על סיגנון הכתב שלי..

מבקש מהמנהלים לא לנעול או למחוק תנושא בבקשה..זה מאוד חשוב בשבילי

פורסם

כדי לדעת את הIP של השרת

אתה מתחבר אליו , שומר על החיבור ורושם ב CMD - NETSTAT

יהיו רשומים שמה הרבה IP , תבדוק שאתה מחובר רק ל משחק באותו זמן ואז תראה את הIP שאתה מחפש

פורסם

יש פורום משחקי רשת ?

אם לא כאן אז באתרים אחרים.

פורסם
  • מחבר

האי פי של השרתים של המשחק זה

202.75.57.41

202.75.57.39

202.75.57.35

תראו מה הMS הממוצע שלכם בכתובות אי פי הללו

מי שיכול לעזור עם התיעדוף שיעזור בבקשה(012 עם בזק)

תמונה מהמשחק:

URL=http://www.ror.co.il/my.php?id=8473523399.jpg]8473523399.jpg

פורסם

גבר משאתה צריך לעשות זה:

1. חבילת גלישה לפחות 2.5 מגה לפי מה שאני יודע ב012 מכפילים מהירות מחינם התקשר לתמיכה 0722001212 ותשאל. עדיף עד 22:00 כי מוקד ההטבות ניסגר אחרי 22:00 .

2. TRACERT לשרתים של המשחק ולשלוח ל012 > כמובן לשים לב שלא מופעלים לך בזמן שאתה עושה את זה תוכנות (SKYPE > MESSENGER <ICQ < TORRENT <EMULE ) וכו' .

3. חבילת גיימרים חייב למשחקים בשרות לקוחות כמובן שזה בתשלום נוסף אין תאם לבלבל בשכל לתמיכה כי אין להם אפשרות לשנות לך את זה יש אפשרות לבקש מהשרות את זה ל24 שעות לניסיון אם זה עוזר. הם עובדים מ08:00 עד 20:00

4. להריץ במחשבך תוכנות נגד וירוסים רוגלות > לדוגמא: SPYBOT CCLEANER ADWARE .

מקווה שעזרתי. (חבילת גיימרים חייב אין בלי זה!!!).

עוד דבר תהיה קצת יותר רציני קצת פחות מכל השטיות בסופו של דבר כאן זה פורום של תמיכה ולא של משחקי רשת ממש לא נוח לקרוא את כל השטיות האלו כמוכן לADMIN תוכל להעיף את כל התמונות שלא קשורות זה סתם מפריע הגענו לעזור ולא לקרוא סיקור על המשחק.

פורסם
  • מחבר

יש לי חבילה של 5 מגה בייט.. הכפלתי כבר..

הקטע שצריך להוסיף עוד כסף על חבילת הגיימר.. וזה יוצא יותר בהרבה.. אתה מבין

פשוט רציתי לבקש מאנשים שיש להם תחבילה לתעדף את האיי פי שהבאתי פה..

הבנתי שאם הם מתעדפים לאחד.. אז זה לכולם יהיה יותר נוח קל להיכנס

הם פשוט מכניסים תמשחק הזה למאגר של כתובות אי פי מתועדפים.

וככה ניתן לשחק בכיף לכולם..

האי פי של השרתים של המשחק זה

202.75.57.41

202.75.57.39

202.75.57.35

ולנסות תמשחק בעצמם.. אחלה משחק

ואתה צודק אני ינסה לבדוק מחר אם יש אפשרות באמת לניסיון של 24 שעות

לראות אם זה עובד.

נ.ב

אדון זאב... מצטער בקשר לסיקור.. אתה צודק.

פורסם

אדון זאב... מצטער בקשר לסיקור.. אתה צודק.

בקשר למשחק סתם משחק הכל אותו דבר כמו כולם DEKARON LINEAGE SILKROAD די פשוט נמעס אין שום כיף >

אהבתי אין שום בעיה העיקר שעזרתי שיהיה לך בכיף תמיד שמח לעזור לכבשות קטנות וחמודות שאפשר לאכול לארוחת צהוריים!!! :pissed:

מחכה לAA3 עד מתי???

פורסם
  • מחבר

וואלה זאב איש טוב אתה..

התקשרתי ל012.. אמרתי להם לתעדף תאיי פי הזה.. ואמרתי להם שזה חשוב לי.. ואמרו לי רק חבילת 5MB של גיימר 99 ש"ח לחודש

ואני משלם על 5MB רגיל 39 ש"ח לחודש חחח.. אז אמרתי לה מה אני יוסיף 60 שקל כל חודש בשביל שרת אחד..

היא אמרה שמע אתה צודק וזה.. רגע אני ינסה לסדר משהו

אחרי 5 דקות חזרה אליי עושה לי.. מה אתה משחק הרבה??

אמרתי לה לא.. רק איזה שעה ביום.. אני יודע..בסוף אמרה לי טוב השגתי לך אישור לעדכן תחבילה שלך לגיימר בחינם..

עד סוף המנוי שלך.. שזה עוד שנה ו-3 חודש :)

קולולולולולו

זה יתעדכן לי עוד 24 שעות... אמרה לי שהחבילה הזאת תחבר אותי לשרת אחר כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט.. ומשם הגישה לשרתים בחול רגילה וקלה..ומהירה!

בקיצור מקווה שזה יעזור אם לא כל זה לא שווה ..תודה על ההמלצה לדבר איתם אחי.

פורסם

אמרתי לה לא.. רק איזה שעה ביום.. אני יודע..בסוף אמרה לי טוב השגתי לך אישור לעדכן תחבילה שלך לגיימר בחינם..

עד סוף המנוי שלך.. שזה עוד שנה ו-3 חודש :)

שיטת שיווק נפוצה - נותנים לך לנסות ואז אתה לא יכול בלי זה.

אגב מהירות החיבור לא תשפיע הרבה כבר אמרתי את זה 1000 פעמים. הבעיה העיקרית עם משחקי רשת היא שילוב של עומס ומרחק פיזי. במקרה של המשחק הזה השרת נמצא במלזיה 7650 קילומטר מישראל. שזה 51 מילי שניות במהירות האור (הלוך חזור כמו בפינג) . פינג יותר טוב מזה לא תקבל לעולם. עכשיו צריך לקחת בחשבון עוד דברים כמו אם אתה עובר דרך לווין. במקרה הזה אתה צריך להשתמש במרחק של מסלול גיאוסנטרי במקום המרחק הפיזי ולהכפיל ב2 . מסלול גיאוסנטרי של כדור הארץ זה בערך 35000 ק"מ. אז המרחק הוא 70000 ק"מ והפינג יהיה מינימום של 467 מילי שניות. ככה קובעים את זמני המינימום. אחר קח מגיעה השאלה של מהירות השידור/קליטה. ככל ששולחים כמות גדולה יותר של מידע מהירות השידור/קליטה משפיעה יותר אבל היחס בין הכמות לתוספת לפינג הוא תמיד קבוע. אם שולחים 100 בייט וזה מוסיף 1 מילי שניה לפינג אם תשלך 200 זה יוסיף 2 . וזה אומר שאם תעלה את המהירות אתה תקבל הורדה בפינג באותו יחס.

עכשיו מגיעה הבעיה העיקרית שזה עומס על הרשת. אם אין מספיק רוחב פס לכולם אז כולם צריכים לשדר יותר לאט וגם לפעמים לחכות בתור. אם תיסע ב8 בבוקר בכביש 4 או כביש מספר 1 לכיוון תל אביב תקבל המחשה של זה. תיעדוף פשוט נותן לך "סירנה" שמאפשרת לך להשתמש ב"נתיב מיוחד" ולהיות ראשון בתור. אבל כל זה מוגבל לרשת של הספק שירות שלך . לפעמים יש עומסים במקום אחר בדרך ואז לא תוכל לעשות כלום בנידון. חוץ מזה גם איכות הרשת בדרך משפיעה. אם יש לך כביש חד נתיבי מול כביש של 50 נתיבים. ככל שהרוחב פס בדרך צר יותר (כמו במקרה של מדינות עולם שלישי שנמצאות בדרך) ככה העומס יווצר יותר מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים