עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

יש לי כמה שאלות בקשר לטיסה .

Featured Replies

פורסם

תקשיבו , רחוק מישפחה רוצה לטוס מאוקראינה לארץ לביקרו.

אין בעייה הכל סודר ממשרד הפנים אבל עכשיו עולה הבעייה הרגילה של לימצוא טיסה .

תקשיבו חיפשתי ואל על אין טיסות משם , ואני לא יודעה איפה לימצוא .

ניסיתי גם באתר של הטיסות של האוקראינים ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי .

בקיצור מישהוא יכול לעזור לי למצוא מחיר של כרטיס הלוך חזור מקייב באוקראינה לתל אביב לבן אדם מעל גיל 60 .

אם יש קישור או טלפון זה יתקבל בברכה .

פורסם

אין לי מושג איפה חיפשת, כי באתר travelist מצאתי המון טיסות מקייב לתל אביב.

חוץ מזה, כל סוכנות נסיעות תוכל לעזור לך בזה. לזה הן נועדו.

פורסם

תבדוק פה:

http://www.caspi-aviation.com/

במקרה עברתי ליד סניף שלהם בדרך לרופא שיניים וכדי לעקב את חוסר הנעימות בטיפול, פינטזתי על נסיעות לחו"ל על השלטים ששמו בחלון. המחירים שלהם נראו זולים אבל צריך להשוות לאחרים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים אבל ממה שאני רואה הם מצעים יותר כל מיני חבילות טיסה , רחוק משפחה שלי צריך רק את הטיסה לפה וחזרה וזהו .

פורסם

אז לא חיפשת מספיק טוב. בשני האתרים שנתנו לך אתה יכול לבחור טיסות שכר או טיסות סדירות, שזה אומר רק טיסות בלי שום דבר מסביב.

פורסם

כל משרד נסיעות בעיר בינונית ומעלה באוקראינה ישמח למכור כרטיסים ולהסדיר כל הנדרש.

לרוב המחיר יהיה נמוך מרכישה ישירה באתר.

האתר של חברת התעופה האוקראינית מציע אפשרויות, כולל רכישה מקוונת בכרטיס אשראי.

www.aerosvit.ua

שם ניתן לקבל מידע כולל באוקראינית, רוסית או אנגלית (בחירה ליד דגל המדינה במרכז העמוד למעלה).

יש אפשרות לבחור עיר מוצא לפי מקום מגוריו: קייב, לבוב, צ'רנובצי, אודסה תוך שימוש בטיסות קישור פנימיות שלהם.

האתר של המערכת המקווונת לרכישה מיידית בלא מידע נוסף:

www.aerosvit.com

אל-על גם מציעה טיסות לשם, ואפילו בשיטת "שיתוף קוד" עם החברה האוקראינית:

www.elal.co.il

גם שם ניתן לקבל מידע בבחירת שפה עברית - אנגלית - רוסית.

אל-על מציעה כמה יעדים באוקראינה אבל לא לעיר לבוב למרות שהיא טסה לשם אחת

לשבוע, אולי בגלל שכעת לא העונה או משיקולי שיווק אחרים.

בגלל שיקולי תימחור ושיווק והסכמים מול משרדי תיירות במדינות שונות, סביר שכרטיס מאוקראינה

לישראל וחזרה יעלה יותר מאשר כרטיס מישראל לאוקראינה וחזרה. אין הגיון נראה לעין, אבל ככה זה.

לא משנה היכן הכרטיס נרכש, שהרי היום כמעט הכל זה כרטיסים אלקטרוניים שהרוכש מקבל במייל ומדפיס לעצמו לבד.

אזרח אוקראיני המגיע לישראל נזקק עדיין לויזה שתוחתם בדרכונו טרם יציאתו. אם הוא רוצה לבקר בארצות ערב צריך לדרוש מראש ולשים לב שהויזה תהיה בנייר מצורף בנפרד ולא בדרכון, ובמיוחד בכניסתו לישראל ובצאתו ממנה שלא ישימו לו חותמת בדרכון עצמו. השוטרות בשדה התעופה לא בדיוק בורכו בתשומת הלב ויכולת ההבנה, כך שצריך להזכיר להן כשניגשים לאשנב.

פורסם
  • מחבר

תודה Old cat , אגב מה מחיר טוב לנסיעה כזו ?

Rated M for Mature :זה האתר הראשון שניכנסתי אילו אבל הייתה לו בעייה אתמול לכן ויתרתי .

פורסם

מחיר טוב? לא ברור. כל יומיים משנים מחירים, זה תלוי באיזו מחלקת מחיר הוא רוצה לטוס (להבדיל ממחלקת שירות)

מתי הוא רוצה לטוס וכמה זמן השהות בישראל ועוד משתנים שונים.

בנסיון שעשיתי כעת הבוקר באתר של אירוסוויט האוקראינית טיסה רגילה מקייב לישראל באמצע חודש אפריל לשהות של מעל שבוע ופחות מ-3 שבועות, במחיר הזול ביותר (כלומר עם הכי הרבה הגבלות עלך הכרטיס) זה יוצא 600 דולר. במחלקת מחיר בלי הגבלות כלל זה יוצא 1100 דולר. כך שהאפשרויות הן בין לבין.

חברת אלעל לא מציחעה באתר שלה אפשרויות תיכנון לטיסה היוצאת מקייב, אז עשיתי נסיון מתל אביב אל קייב וחזרה. המחירים נעים בערך בין 430 לבין 730 דולר תלוי במועד הטיסה וזה מוגדר אצלהם המחירים הזולים ביותר. ככל שאני מכיר את ההבדלים בדרך כלל, הטיסה באלעל היותאת מקייב אל ישראל וחזרה יכולה להיות גם 20-25 אחוז יקרה יותר.

הוא יכול להכנס לכל סוכנות נסיעות בעיר מגוריו או בעיר קרובה ולברר מחיר משם לכאן וחזרה.

עוד הערה: מומלץ להצמד לטיסות סדירות ולהימנע מ"הזדמנויות" בטיסות שכר. לא נראה לי שלאדם בגילו יהיה נוח להתעסק עם טיסות שכר מוגבלות במועדים ונוטות לשינויי זמנים (לרוב עיכובים) גם כאשר נמצאים כבר בשדה התעופה ומתברר שהטיסה תתאחר ב-10 שעות.

אם אתה רוצה לקנות לו כרטיס מתנה אתה יכול לעשות זאת באמצעות סוכנות

ישראלית שמנהלת עסקים בכל העולם אשר עיקר עסקיה בנסיעות עיסקיות כולל לארצות מזא"ר אבל

יש להם גם מחלקה לתיירים:

www.amsalem.com

אם אתה רציני בענין רכישת כרטיס מכאן בשקלים אז שלח לי הודעה פרטית ואקשר אותך

עם הסוכן מחברת אמסלם שמסדר לי את נסיעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.