עבור לתוכן

NetGear WPN824

Featured Replies

פורסם

ההפרש לא כזה מטורף... אם תסתכל, כמעט בכל מוצר בזאפ יש מחירים ריאלים ומחירים בשמיים. מה גם שזאפ לאו דווקא נותנים לך את המחירים הנמוכים ביותר, הם משווים לך בין מספר חנויות. לא כל החנויות נמצאות שם ולא כל המוצרים של כל החנויות מופיעים.

חוצמזה, חנויות עובדות ע"פ חוקי השוק, אם לחנות מסויימת יש מלאי גדול של הנתבים הללו אז א. יתכן שהם קנו BULK יותר גדול של נתבים ושילמו פחות, ב. הם רוצים להפתר מהנתבים הללו ע"מ לפנות מקום למלאי חדש. יכול להיות גם שהם "נתקעו" עם כמה נתבים כאלו ואין להם ביקוש אז הם מעדיפים לקבל עליהם פחות כסף, אבל בכל זאת למכור אותם.

לדעתי אין מה לקנות את הנתב הזה ביותר מ200-250 ש"ח (שבמחיר הזה הוא בשווי טוב), אם בפחות מ300 שקל אפשר למצוא עכשיו נתבים מהדור החדש (תקן N טיוטה 2) שיתנו ביצועים עדיפים בהרבה.

פורסם
  • מחבר

תראה עכשיו יש ברשימה פחות משליש מהחנויות שהיו בה לפני כחודשיים, המחיר ההכי נמוך נשאר זהה

ואופיס דיפו עדיין מכרו במחיר הזה.

זה עדיין נראה לי מוזר...

פורסם

מה שזאפ נותן לך זאת לא האמת המוחלטת, אין שם את כל המחירים, את כל החנויות ואת כל המוצרים. זה לא אומר שבאופיס דיפו נותנים לך את הדיל הכי טוב וזה לא אומר שמה שכתוב שם הוא כל המצב בשלמותו... בשביל זה המציאו את מנועי החיפוש, דפי זהב, טלפון ורגלים. סקר שוק לא מתחיל ונגמר בזאפ.

כמו שאמרתי, הנתב הזה הוא מדור ביניים מיושן, אולי אופיס דיפו הבינו את זה והחליטו שהנתב הזה שווה 200 ש"ח, כמו מה שאני חושב שהוא שווה.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר איתך שלפני חודשיים בדקתי בהרבה חנויות (קצת לפני שאופיס דיפו פרסמו את המחיר שלהם) ולא היה מחיר כל כך נמוך.

מה רע בנתב הזה לעומת הLINKSYS 54GL?

פורסם

שום דבר רע, אבל הפונקצונליות של הGL עם קושחה חלופית שווה את ההבדל. למרות שאני לא הייתי קונה את הGL היום כאשר נתבי טיוטה N כמו הBR-6524N של אדימקס והDIR-615 של D-LINK מציגים נתונים עדיפים.

פורסם
  • מחבר

ואיך הם מבחינת טווחים?

פורסם

מישהו מצליח להבין למה יש הפרש מחירים מטורף בין זאפ לOFFICE DEPOT בראוטר הזה?

http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Router&DB135581=135596

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nU9vNFspd3E_gIjOMHCu171:12bbi68k5?id=3817525&pr=&N=2

יש לזה הסבר שיווקי פשוט -- אודם (שהם היבואנים של NETGEAR) סגרו עם OFFICEDEPOT עסקה על הנושא ונתנו להם מחיר מאוד טוב. אין גם שום דבר מיוחד. בכל מקרה, השוק זז לתקן N והמבצעים על נתבים בתקן G רק יגברו.[br]פורסם בתאריך: 18.03.2009 בשעה 17:54:30

ואיך הם מבחינת טווחים?

הטווח של נתב N איכותי (ושני אלה טובים מאוד) עולה על זה של נתב בתקן G במיוחד אם תשתמש בכרטיס אלחוטי בתקן N.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים