עבור לתוכן

יש המלצות איך לשפר את הכתיבה המחורבנת שלי באנגלית בחינם ?

Featured Replies

פורסם

מצטער אם כבר ענית על זה ב-9 העמודים, אבל אני פשוט חייב להבין למה התכוונת ב-

tenex.

:o

keep all thing my please(palease- palise - palish) ??lol?

אני לא מצליח למצוא שום דבר הגיוני ???

• תגובות 108
  • צפיות 13.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה היה תמשיכו לעזור לי בבקשה

בכל מקרה

I am a man who walks alone

And when Im walking a dark road

At night or strolling through the park

When the light begins to change

I sometimes feel a little strange

A little anxious when its dark

Fear of the dark, fear of the dark

I have a constant fear that someones always near

I have a phobia that someones allways there

Have you run your fingers down the wall

And have you felt your neck skin crawl

When youre searching for the light?

Sometimes when youre scared to take a look

At the corner of the room

Youve sensed that somethings watching you

Have you ever been alone at night

Thought you heard footsteps behind

And turned around and no ones there?

And as you quicken up your pace

You find it hard to look again

Because youre sure theres someone there

Watching horror films the night before

Debating wiches and folklore

The unkown troubles on your mind

Maybe your mind is playing tricks

You sense and suddenly eyes fix

On dancing shadows from behind

I have a constant fear that someones always near

I have a phobia that someones allways there

When Im walking a dark road

I am a man who walkes alone

i am a man who walks alone and when im walking a dark road at night or strolling through the park

when the light begins to change i sometimes feel a little strange a little anxious when its dark fear of the dark fear of the dark i have a constant fear that someones always near fear of the dark fear of the dark

למדתי משפט בלי שגיעות :xyxthumbs:

i have a phobia that someones allways there have you run your finger down the wall and have you felt your neck skin crawl when you

אני חושב שאני יסיים פה להיום שלמדתי סוף סוף ואתם מוזמנים לצחוק לכתוב you וdark נכון

צעד לא משמעותי לעולם צעד גדול לקרירין

גם לאט לאט ההקלדה משתפרת

בסוף לא יקח לי 200 שנה לכתוב דברים קטנים כאלו וגם פה אתם מוזמנים לצחוק

פורסם

רק אני דופק את הראש בקיר מאז שהדיון הזה החל? אוקי, הבחור רוצה לשפר את האנגלית - מצויין, ישר כח. הבנתי שאתם עוזרים לו לתקן את השגיאות כאשר הוא כותב בעצמו את המשפט -- ישר כח לכם ולו. אבל כשהוא לוקח פסקה שהיא במקורה באנגלית וכותב אותה בשגיאות כתיב זה כבר מפגר. זאת ועוד, הפסקה המקורית נמצאת ממש מעל הפסקה שהוא רושם (הודעה מעלי - הציטוט הוא המקור ומתחת הוא מעתיק הכל בשגיאות כתיב) וגם כאן, הוא טועה.

קרירין, לא היה יותר חכם ומועיל מצדרך לקחת את אותה הפסקה ולרשום אותה, בכתב יד, 20 ואף 30 פעם ולבדוק שאתה רושם את המילה נכון?

אני לא יודע איך זה עובד אצלך אבל כשאני מנסה לזכור משהו, לא משנה באיזה שפה, אני רושם אותו שוב ושוב ושוב (בכתב יד, כמובן) עד שאני מסוגל לדקלם את הדבר.

פורסם

רק אני דופק את הראש בקיר מאז שהדיון הזה החל? אוקי, הבחור רוצה לשפר את האנגלית - מצויין, ישר כח. הבנתי שאתם עוזרים לו לתקן את השגיאות כאשר הוא כותב בעצמו את המשפט -- ישר כח לכם ולו. אבל כשהוא לוקח פסקה שהיא במקורה באנגלית וכותב אותה בשגיאות כתיב זה כבר מפגר. זאת ועוד, הפסקה המקורית נמצאת ממש מעל הפסקה שהוא רושם (הודעה מעלי - הציטוט הוא המקור ומתחת הוא מעתיק הכל בשגיאות כתיב) וגם כאן, הוא טועה.

קרירין, לא היה יותר חכם ומועיל מצדרך לקחת את אותה הפסקה ולרשום אותה, בכתב יד, 20 ואף 30 פעם ולבדוק שאתה רושם את המילה נכון?

אני לא יודע איך זה עובד אצלך אבל כשאני מנסה לזכור משהו, לא משנה באיזה שפה, אני רושם אותו שוב ושוב ושוב (בכתב יד, כמובן) עד שאני מסוגל לדקלם את הדבר.

:xyxthumbs:

אוהב אותך, חיכיתי לתגובה כזו חח..

פורסם

Thread Opener, i implore you to halt this travesty immediately

פורסם
  • מחבר

i wile not stop fur you so suck my di

moder fu

בכוונה לא השלמתי את המילים האחרונות ...

וקח את זה בהומור בסדר

בכל מקרה

Recession hits Pro gamers, forced to find 'real jobs'

The NY Times reports that the recession has even managed to hit pro gamers and more than 100 SALARIED game players gave had to return back to their mundane jobs. Many sponsorships and tournaments have fallen through due to the recession, leaving pro gamers without any real means of an income. Was fun while it lasted...

recession hits pro gamers to find real gobs

the ny times reports that the recession has even managed to hit pro gamers and more than 100 salaried game players gave had to return back to their mundane jobs

many sponsorships and tournaments have fallen through due to the recession

leavung pro gamers without any real means of an income

was fun while it lasted

פורסם
:nixweiss:
פורסם

מה שהכי מצחיק זה שבאתר הזה יש שגיאות כתיב

אחלה דרך ללמד שפה, הא?

פורסם

אכן.

למשל אם מישהו הולך לביה"ס אז :

He walks to school

ולא

He walks to the school

פורסם

יאללה יאללה, זה שיש לך להקה לא נותן לך את הזכות לצחוק על כולם

:-*

פורסם

זה אולי להיכנס לקטנות אבל המשפט לא ממש נכון

אם אתה משאיר את זה בהווה פשוט (משמע לתאר הרגל או פעולה שמתבצעת בזמנים מסויימים שוב ושוב) אתה חייב להכניס משהו אחרי school שמתאר את התדירות

אם אתה רוצה להשאיר את המשפט ככה אתה חייב לשנות את זה להווה מתמשך ולהגיד שהוא הולך עכשיו לבצפר

ולקרירין-

הנה שאלה

אם אתה רוצה לשפר את האנגלית(ואתה כן) ומצאת דרך נורמלית לעשות את זה (נושא הדיון המקורי) ואתה עושה את זה(כל הכבוד boy o) למה להמשיך לפרסם פוסטים של התרגולים שלך בפורום? ובכלל שהפוסטים שלך מלאים בטעויות... למה לא להתאמן בעצמך אלה לשתף את כל הפורום בזה (ולהקפיץ לי את הנושא על הדרך כל הזמן... אבל זה בקטנה)

אתה לוקח פסקה

אתה כותב אותה מהראש

אתה מפרסם אותה בפורום <- למה לעזאזל?

תבדוק בעצמך אם כתבת משהו נכון אם כתבת הכל נכון אתה מוזמן בכיף להראות לכל שאר העולם שאתה יודע לכתוב כתבות באנגלית מהראש ובתמורה תקבל קונפטי אינטרנטי והכל יהיה שמח ומגניב

!אבל! אם יש לך טעויות במשפט אין שום סיבה לפרסם את זה

אתה יודע שיש לך טעויות ואתה לא צריך אנשים אחרים שיצביעו על הטעויות שלך כי אתה יודע שהן שם בעצמך

עכשיו לעומת זאת אם אתה מסתכל על הקטע המקור ועל הקטע שלך וממש לא רואה את הטעויות שלך אז לדעתי הבעיה הרבה יותר עמוקה מ"לא התאמנתי על כתיבה באנגלית כבר הרבה זמן"

וכמובן כל אותן הצעות שאתה כבר שומע אלפי פעמים

תקרא הרבה

תכתוב הרבה

תבדוק הרבה

תכתוב עוד קצת

תזכור מילים

תחבר בין אותיות לבין צלילים

ופאקינג תשפר את האנגלית כבר... אם אני הייתי במצבך הייתי מטפל בזה הרבה יותר מוקדם

למשל כמו שקרה לחברה של אחותי

היא לא ידעה אנגלית ברמה של יסודי, ממש כלום והיא בחיים לא הייתה עוברת שום בגרות באנגלית (אפילו עם הסטנדרטים המבישים של היום)

אתה יודע מה היא עשתה?

היא עשתה משהו שזה כבר מראה על רצון לשיפור והיא עשתה את זה מיידית כי היא ראתה את הנזק שזה יעשה לה

היא לקחה מורה פרטית לאנגלית וקרעה תתחת עד שהיא הוציאה ת'100 שלה באנגלית וסידרה לעצמה את השפה ואם היא יכולה ללמוד מרמה של מתחת ליסודי עד לרמה של 100 ב5 יחידות אז אין שום סיבה שאתה (או כל אחד אחר) לא יכול

פורסם

יאללה יאללה, זה שיש לך להקה לא נותן לך את הזכות לצחוק על כולם

:-*

כותבים יאלה יאלה (מלשון זירוז)

ולא יאללה יאללה שזה בתרגום מערבית : יא-אלוהים 2X

:cool2::lol:

:hi:

פורסם

אתה באמת אלוהים בשבילי- אפילו יש לי פוסטר שלך תלוי מעל המיטה :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים