פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר מה שמעליי הציע סבבה, ואני אוסיף: פשוט תכתוב כאן בפורום רק באנגלית כרגיל, מה שהיית כותב בעברית תכתוב באנגלית. עם עשרות אלפי ההודעות שלך, אני מאמין שתוך שבועיים אתה עושה UNSEEN של כיתה ו' כולם פה מכירים אותך, ויתקנו אותך אם צריך. וסחטיין על היוזמה. OK FOR TIS POST ONLY AND FENKS FOR THE ALP
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים OK FOR TIS POST ONLY AND FENKS FOR THE ALP OK, for this post onlyAnd thanks for the helpולמה אתה כותב עם caps-lock?
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים האמת שזה נשמע לי קצת מוזר שמישהו שיודע לקרוא אנגלית טוב כותב ברמה כל כך נמוכה
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים שחק משחק מחשב כלשהו באנגלית חשוב ברשת (יענו מולטי) שבאנגלית (יענו בחו"ל) לדוגמא: MpaleStory, עזר לי מאד כשהייתי בחטיבה. לאחר מכן תתחיל להתכתב בפורומים, ואפילו שלח מכתבים לחברות (כמו חברות עם אחריות לרכיבים שלך) וסתם שאל אותם שאלות במכתבים מנוסחים לסיום כנס לפורום באנגלית ותתחיל להתכתב שם, כל עוד אתה ממשיך לשחק במשחק המולטי (כגון, הSANDBOX) כן, זה יתן לך שיפור עצום אולי לא תדע PAST PERFECT PROGRESSIVE אבל עדיין תוכל לכתוב ברמה סבילה אור כהן
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים שחק משחק מחשב כלשהו באנגלית חשוב ברשת (יענו מולטי) שבאנגלית (יענו בחו"ל) לדוגמא: MpaleStory, עזר לי מאד כשהייתי בחטיבה. לאחר מכן תתחיל להתכתב בפורומים, ואפילו שלח מכתבים לחברות (כמו חברות עם אחריות לרכיבים שלך) וסתם שאל אותם שאלות במכתבים מנוסחים לסיום כנס לפורום באנגלית ותתחיל להתכתב שם, כל עוד אתה ממשיך לשחק במשחק המולטי (כגון, הSANDBOX) כן, זה יתן לך שיפור עצום אולי לא תדע PAST PERFECT PROGRESSIVE אבל עדיין תוכל לכתוב ברמה סבילה אור כהן קרירין, אל תשחק מיפל-סטורי. זה יהרוס לך את האנגלית בטירוף, לקרוא את העברית-אנגלית של הישראלים שמה. "ahi ma kore? roze seniye haverim? yesh leha kesh?!?" (הודעה ממוצעת של ישראלי במיפל) אני חושב לפי הרמה שאתה נמצא בא כדאי לך ללכת לאיזה קורס, כי נראה לי שממש חסר לך הבסיס באנגלית..
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אני לגמריי לא מסכים,דווקא ב MMORPG אחד נפוץ שיפרתי את האנגלית שלי פלאים, גם כתיבה גם קריאה.icq זה נכון לא יצא מזה כלום אלא אם אתה מדבר עם מישהוא שיש לו כוח לתקן לך כל משפט, מה שאני לא מאמין שיקרא,אבל במשחק רשת אתה יכול לתרגל כל כך הרבה את השפה כי יש הרבה מה לקרוא, ולכתוב לאחרים שמשחקים איתך.Someone set us up the bombAFKGGממש דוגמאות לאנגלית ספרותית תיקנית ומשובחת.
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים kririn, keep on wirting in english, not only here, and state in your sig that you wish people to corect you if they noticing any mistakes, and i've found another site that might help you a little, its a list of common isspell words in English... http://www.alphadictionary.com/articles/misspelled_words.html and here i linked you to another site for some commonly mispelled words (my english isnt perfect too i know....) http://www.spellingcity.com/ Best of luck bro'
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים ושוב, ברור לכם שלא תלמדו לכתוב נכון מצ'טאים בICQ\משחקי רשת.תלוי...אם אתה קשה הבנה זה לא אומר שגם אחרים קשה הבנה, לפחות 10 מילים מהרשת אתה תלמד.
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים Someone set us up the bomb :lol: עד ששכחתי מהמשחק הזה. וואו, פשוט זרקת אותי שנים אחורה ;D
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר האמת שזה נשמע לי קצת מוזר שמישהו שיודע לקרוא אנגלית טוב כותב ברמה כל כך נמוכהTIS APEND BICOZ I RED AND HIR BOT NOT SPIK OR RAIT IN ABRU MY SITOESON OZE SIMELAR ANTIL TIS FOROM
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים וואו המצב קטסטרופליthis happened because i read and hear but not speak or writein Hebrew my situation was similar until this forumהמבנה לא ממש נכון אבל תיקנתי לך שגיאות כתיב
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים תלוי... אם אתה קשה הבנה זה לא אומר שגם אחרים קשה הבנה, לפחות 10 מילים מהרשת אתה תלמד. :lol: 10 מילים. camper,wallhack,afk,lol,ty,tker,noob,bot,cheater,pls. גם מסרטי פורנו אתה תלמד 10 מילים לפחות, זה לא אומר שזה נכון ללמוד משם. וקרירין, יש לך גם בעיות קשות בזמנים, אני ממליץ לך אולי ללמוד בתשלום בבית ספר/מורה פרטי, כי זה יהיה מאוד בעייתי לכתוב ככה בפורומים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.