עבור לתוכן

המלצה לכונן חיצוני בנפח מקסימלי עד 450 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש כונן שישמש בעיקר לגיבוי וניוד יזום (כלומר, לא צריך שיהיה הכי קטן, נראה לי שגם 3.5 יהיה טוב), אני מעדיף שלא יצטרך כניסת מתח חיצונית, וגם אשמח לחיבור מהיר כמו פיירוייר (אם יש כמה סוגי חיבור, עוד יותר טוב).

כמו כן, אחריות, פריט חשוב.

יש המלצות?

פורסם

3.5 זה אומר עם שנאי (חיבור מתח חיצוני)..

2.5 זה אומר ללא שנאי.

יש לך חיבור Firewire במחשב? ומה לגבי eSATA? (אם אתה לא יודע אז תגיד לי איזה לוח יש לך)

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

יש לי פיירוייר, מדובר במחשב נייד, עם חיבור 1394 קטן. (DELL VOSTRO 1510) אם אתה מתעקש.

אין ESATA

פורסם
  • מחבר

יש המלצה למשהו?

פורסם

ב-480 שקלים יש לך 1TB ו-500GB..

ה-1TB בממשק USB 2.0

ה-500GB מגיע עם USB 2.0, Firewire, eSATA

תחליט מה אתה מעדיף, פי שתיים ביצועים או נפח- אם כי ברוב המקרים (השימושים השונים) USB 2.0 צריך להספיק- שזה אחסון ומידי פעם גישה למידע.

פורסם
  • מחבר

תוכל להרחיב קצת על הדגם והאחריות?

כמה זמן לקוח להעביר נגיד ג'יגה עם ממשק USB לעומת ממשק FIREWIRE?

פורסם

זה תלוי איזה Firewire, אם מדובר ב-Firewire 400 אז ההבדל זניח. מבחינת מהירות מקסימלית ה-USB 2.0 יהיה מהיר יותר אבל בפועל ובמהירות רציפה ה-Firewire 400 עדיף (ברוב המקרים למרות כל העליות והירידות בקצב ההעברה, ה-Firewire יסיים קודם לכן את ההעתקה.)

Firewire 800 לעומת זאת מהיר יותר מ-USB 2.0.

השאלה היא איזה חיבור יש לך, תברר את זה..

פורסם
  • מחבר

איפה המידע הזה רשום?

פורסם

חוברת שקיבלת עם הלפטופ/ בדף הלטפטופ באתר היצרן..

בכל מקרה מחיפוש קצר של הלפטופ שלך ראיתי שמדובר ב-Firewire 400 או IEEE 1394a (אלפא):

http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/vostronb?c=il&l=he&s=bsd

במקרה הזה יש יתרון ל-Firewire אך לא כ"כ משמעותי כמו eSATA/Firewire800 ואני במקומך הייתי משקיע ביותר נפח ולוקח את ה-1TB בממשק USB 2.0:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713210

פורסם
  • מחבר

ההמלצות על המוצר כוללים ממליצים שאומרים שהמכשיר מת אחרי כמה חודשים.

כמו כן, האחריות היא במעבדות אייבורי.

כדאי להתעסק עם זה?

פורסם

אין למוצר הספציפי הזו בעיה סדרתית, וחוץ מזה שהרבה כוננים מתים בחודשים הראשונים- זה בלתי נמנע ולרוב לא ניתן לצפות את זה מראש.

לגבי אחריות- תתעסק עם מי שבא לך, ביחס של מחיר לנפח זהו הפיתרון המשתלם ביותר, בנוגע לחנות- כל אחד ודעתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים