עבור לתוכן

מתגייס עוד שבוע ויום-מה להביא לטירונות

Featured Replies

פורסם

בקשר לשאלות של נשק ,יציאות וכו' יש באתר עולים על מדים דיונים עם מפקדי מחזור לגבי השאלות האלו במחזור גיוס הנוכחי-מומלץ ביותר יחסוך הרבה שאלות.

• תגובות 50
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נייר טואלט - לא חסר.. יהיה לך שם.

לא הייתי בונה על זה!

הבעיות של הנייר טואלט זכורות לי טוב מאוד משיבטה

נייר טואלט הוא מצרך בסיסי בצה"ל, אם אתה מוכן לנגב את התחת עם גיליון A4, להנאתך.

אני ממליץ - 5 גלילים לשבועיים - להשתמש בתבונה.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אפילו אקח 7.

תודה לכולם ,אשמח לשמוע עוד טיפים רעיונות וכו'

פורסם

קח כרית.

אפילו כרית קטנה משדרגת לך את השינה בצורה משמעותית.

ושינה טובה זה הדבר הכי חשוב בטירונות קרבית. (והכי קשה להשגה...)

פורסם

קח כרית.

אפילו כרית קטנה משדרגת לך את השינה בצורה משמעותית.

ושינה טובה זה הדבר הכי חשוב בטירונות קרבית. (והכי קשה להשגה...)

ולמה הוא צריך את זה לשבוע הראשון ??? :bash: :bash:

כדי לקחת עוד תיק???

נו באמת אנשים ?? בצבא יש נייר טואלט! לא צריך להיסחף פעם ב שחסר אולי לחצי יום , באים לרס"פ אומרים צריך הוא מביא... ... כך 2 יספיקו לך ואולי תחזיר הביתה חחח

פורסם

לא הייתי בונה על זה!

הבעיות של הנייר טואלט זכורות לי טוב מאוד משיבטה

אם זה יגרום לך להתגייס רגוע - קח איתך גליל או שתיים. אבל לא צריך להגזים, אם חסר מדי פעם מבקשים מהמפקד או מקסימום הולכים לחרבן אצל פלוגות אחרות.

כשתגיע לשיבטה פשוט קח נייר טואלט מהשירותים ותשמור אותו בארונית לעת צרה. :xyxthumbs:

פורסם

אחחח שיבטה....

לא לשכוח כפכפים למקלחת!!!!

היתושים בשיבטה מזמן כבר לא מגיבים לאלתוש, ברצינות...

בהצלחה!

:xyxthumbs: כפכפים זה חובה.

ובקשר ליתושים יש משפט נחמד: מיליון יתושים לא טועים - 'שם הבסים'! , למשל: מיליון יתושים לא טועים - שיבטה!

בכול מקרה אל תעמיס את התיק. תיקח מה שאתה חייב.

לדעתי יוצאים בשבת ראשונה, אז תיקח בהתאם.

כפכפים, מגבת קטנה , סבון, מישחת שיניים , מברשת שיניים, מקלות לאוזניים. תחתונים וגופיות. וכמעט שכחתי , מצעים לשינה(אבל בקטנה - סדין דק ואחר לכיסוי,

לגבי כרית אולי אפשר לארגן משהו מתחת לסדין עם גופיות) אבל אל תיקח כרית .

אהה ואולי ספר לדרך הארוכה או MP3..

ודרך אגב , סוד קטן , ה"מפקדים" החיילים שצועקים זה הצגות , אשכרה תאטרון (תפסנו פעם בטירונות - את המפקד מחייך בקטנה מייד אחרי הצעקות הרגילות - "מה זה הביזיון הזה" "נראה לך הגיוני?" וכו') אבל פקודות התיזוזים הם אמיתיות.

שיהיה בהצלחה ואל תישכח להשלים שלשה(רק שלא תיפול על שלשה חסרה חחח)

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת להשלים שלשה?

ולגבי זה שזו הצגה,הבנתי לבד מסיפורים של חברים,עצוב שזו הצגה מממש לא מוצלחת וכשרון המשחק שואף לאפס ,אה ובעיקר שאני מבזבז על זה זמן מהחיים שלי.

לגבי נייר הטואלט הרבה אמרו לקחת וגם הבנתי שהאיכות שלו לא בשמיים,אז אני מעדיף באמת לקחת איתי כמה גלילים.

פורסם

עצוב שזו הצגה מממש לא מוצלחת וכשרון המשחק שואף לאפס ,אה ובעיקר שאני מבזבז על זה זמן מהחיים שלי.

אתה "מבזבז" זמן על להגן על המדינה שלך, משפחה שלך, וחברים שלך. לא על שום דבר אחר. :bash:

פורסם

מה זאת אומרת להשלים שלשה?

ולגבי זה שזו הצגה,הבנתי לבד מסיפורים של חברים,עצוב שזו הצגה מממש לא מוצלחת וכשרון המשחק שואף לאפס ,אה ובעיקר שאני מבזבז על זה זמן מהחיים שלי.

לגבי נייר הטואלט הרבה אמרו לקחת וגם הבנתי שהאיכות שלו לא בשמיים,אז אני מעדיף באמת לקחת איתי כמה גלילים.

שלשה זה צורת הסידור(לעמוד בשלשות ,3 טורים אחד אחרי השני) אתה כבר תלמד.

שכחתי גם בכלי רחצה: כדאי גם לקנות סבונייה בשביל הסבון.

אל תיקח נייר, חבל על המקום בתיק,

אין דבר כזה אין נייר , זכותך שיספקו לך נייר.

מניסיון לא רק שזה לא ביזבוז זה לפעמים יכול לעזור לך(לעשות סוויץ בראש), ואם יש לך הרבה זמן מת, תחשוב איך לנצל אותו(שיפור בגרויות, או"פ , מחשב נייד עם חיבור סלולרי לאינטרנט - מה שפעם עלה ביוקר והיום יותר קל ונהייה יותר זול).

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שאחרי הטירונות יהיה זמן

לגבי מחשב נייד-גם אם מרשים,אני לא חושב שאני אביא,כי זה הדבר הראשון שיגנב ברגע שמישהו יראה את זה

פורסם

התכוונתי אחרי הטירונות והמסע, כשכבר תהיה בבסיס קבוע.

בבסיס הקבוע בד"כ יש ארונית שניתן לנעול.

לא זכור לי שיש איסור מה לא להביא , לא צריך להיות עם זה בעייה(במילואים אני מביא נייד).

פורסם

כרית זה מיותר כי באמת אפשר לעשות כרית מגופיות או לישון על התיק.

אבקת טלק לנעליים זה חשוב.

סבון טוב, כזה שיכול להוריד ממך את כול מה שתאסוף במהלך היום.

ווזלין או משהו כזה לשפתיים. יצחקו עליך בהתחלה אבל זה עדיף מאשר לסבול עם שפתיים סדוקות.

ובמקרה הכי גרוע אם תתקע בלי בגדים אז עושים כביסה בכיור.

ואגב, בבקו"ם אם תשאר לישון שם המפקד יבקש מתנדב לעשות רשימת שמירה ללילה.

מי שמתנדב לא שומר ;)

פורסם

ווזלין או משהו כזה לשפתיים. יצחקו עליך בהתחלה אבל זה עדיף מאשר לסבול עם שפתיים סדוקות.

מחזק מאוד. תזכור שהטירונות שלך במדבר. מומלץ אפילו לקחת משחה לשפתיים כמו labello או blistex.

פורסם

משחה לשפתיים מקבלים מהחובש הפלוגתי. למה לקנות?!

ובקשר לכרית - מומלץ בחום להביא כרית איכותית מהבית. אחת שנוחה לך. לא זכור לי מישהו שקימבן כרית מגופיות כמו מסכן... או ישן על התיק \:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים