עבור לתוכן

Steelseries 5H - עד כמה זה באמת טוב?

Featured Replies

פורסם

במשך שנה ומשהו אני משתמש באוזניות Sennheiser 212HD. אני חולה על האוזניות האלו, יושבות לי בול על הראש, האיכות מצוינית, ומה לא. אבל, בגלל בעיות טכניות, אני נאלץ לקנות סט אוזניות שמשולב בו מיקרופון - מה שאין ב-212HD.

לאחר קצת תשאול, הגעתי למסקנה כי רוב האנשים ממליצים את ה-5H V2 של Steelseries לעבודה. עקרונית, אין לי בעיה לשלם את ה-500 ומשהו שקל, אבל השאלה היא: עד כמה זה באמת שווה? יחסית ל-212HD, מה איכות הסאונד של ה-5H? המיקרופון איכותי כמו שהוא מתיימר להיות? ולבסוף, האם לקנות את כרטיס הקול שבא יחד עם האוזניות שווה את הקנייה?

תודה מראש.

פורסם

בדקתי את ה-5H המקוריות, לדעתי מאוד לא מוצלחות. יש את הביקורת שלי עליהן כאן באתר במדור ביקורות הסאונד. אני לא יודע עד כמה שינו את ה-V2 אבל אני בספק שיש שינוי משמעותי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קראתי את הביקורת, כתובה מצויין, והבהרת את הנקודה...

הסתכלתי קצת על הרשימה, וראיתי שביקורת נוספת שעשית הייתה ל-Medusa 5.1 Headset. עוד לא הספקתי לקרוא את הביקורת, אבל הבנתי שהתרשמת מהן. אתה מאמין שהקנייה שווה?

תודה.

פורסם

גם להן יש כמה גרסאות :) יצא לי לבדוק שתיים מהן ואני מציע לך לבדוק את הכתבות שהכנתי.

Anatoli.

פורסם

שלא תעז להתקרב לאוזניות הללו (Steelseries 5Hv2) .

קניתי אותם מאותה סיבה , חיפשתי אוזניות שכוללות מיקרופון .. ואחרי שימוש של יומיים החזרתי אותם לחנות והחלפתי אותם .

אלו אוזניות ששוות באיכות שלהם לאוזניות ב 100 ש"ח מנסיון , לבסוף החלטתי לקנות אוזניות ומיקרופון בנפרד , הוספתי 150 ש"ח והחלפתי אותם ב Sennheiser HD555 שזה עולם אחר לגמרי .

פורסם

מחזק, אוזניות שעולות 30 ש"ח עם מעטפה "יוקרתית" - לא להתקרב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים