עבור לתוכן

מעוניין בכרטיס מסך בודד שתומך ב 4 מסכים

Featured Replies

פורסם

http://www.ambery.com/dvispycaford.html

Splits DVI video output signals from DVI video card, DVI switch box, DVI converter and all other DVI video devices into two identical outputs for providing simultaneous video images on any two DVI-capable displays.

דובי, אתה הבנאדם היחידי בכל האנטרנט שמדווח על פריסת רזולוציה ל-2 מסכים באמצעות הכבל המדובר.

אם אתה כל כך בטוח בפתרון הזה, תעשה מאמץ ותספק איזו פיסת מידע שתגבה את ההמלצה שלך...[br]פורסם בתאריך: 18.03.2009 בשעה 03:30:16

אבן גדולה נפלה מליבי, הצלחתי לפענח את פשר הטענה שלך דובי (אם כי היא לא מדוייקת לגמרי):

כרטיסים מקצועיים מסויימים מבית ATI / NVIDIA / MATROX משתמשים ביציאה שונה בשם DMS-59

ליציאה זאת מחברים כבל מפצל מ-DMS-59 ל-2x DVI או 2x D-SUB לחיבור 2 מסכים.

כאן יש מידע נוסף עם התייחסות ל-Quadro NVS 280

אז הגיוני שדיברת על FireGL, רק התבלבלת קלות בין ספליטר מ-DVI לספליטר מ-DMS-59, וזה עושה את כל ההבדל.

Some confusion has been caused by the fact that vendors label cards with DMS-59 as "supports DVI", but the cards do not have DVI connectors built-in

אגב, הדריבר מזהה את המסכים, לא צריך לרמות את מע' ההפעלה עם רזולוציות אופקיות כפולות, בניגוד ל DH2G.

בקיצור - יחודי לכרטיסים מקצועיים עם יציאת DMS-59. עכשיו אני יכול ללכת לישון בראש שקט ... indifferent0018.gif

• תגובות 39
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

GB&A כבר ממזמן לא ביחד,פירקו את השותפות

ASROCK היא חברת בת של ASUS

פאק זה באמת לא הגיוני

אני אמרתי שזה לא ככה?

השתמע ממך שהן מתאחדות שוב (הם היו פעם ביחד בכלל? )

פורסם

הכי פשוט יהיה להשיג כרטיס מסך PCI עם שני יציאות... (כפי ש-B.D.B המליץ)

פורסם

ואיפה אפשר למצוא בארץ כרטיס PCI עם 2 יציאות DVI ?

פורסם

אין דבר כזה ..

אני בספק אם הוא ימצא כרטיס עם כניסת VGA עליו..

הם כלכך ישנים , לא ניראה לי שמוכרים כאל כבר..

פורסם

^ אבל זה PCI-E x16 , שאלתי לגבי PCI הישן שהמליצו קודם...

פורסם

שוב, למקרה שפספסתם אפשר להתקין כרטיס PCIeX16 בחריץ PCIeX1, אבל זה דורש מודיפיקציה של הלוח. וכמובן זה יעבוד רק במהירות של PCIeX1, אבל מאחר וזה משמש רק עבור תצוגה דו מימדית זה לא אמור להוות בעיה.

פורסם

מסתבר שאפשר... מעניין אם PCI-e x1 מספיק להאצת h.264, או ל- geforce physx יעודי

פורסם

^ אבל זה PCI-E x16, שאלתי לגבי PCI הישן שהמליצו קודם...

אופס, טעיתי בקישור.

הנה - http://www.skypc.co.il/pl_product~SP84G256PP~8~0.htm#

אבל המחיר הוא כמעט כמו של שני HD2600PRO...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים