עבור לתוכן

מעוניין בכרטיס מסך בודד שתומך ב 4 מסכים

Featured Replies

פורסם

חח אסרוק האלה עושים פדיחות לאסוס תאמינו לי

טוב שלא העיתוקו בדיוק את ההיטסיק והעיצוב של ג'יגבייט GA-P43 וחבריו....

דניס אז העצה שנתת יותר טובה אפילו , ותוסיף לכל זה עוד ספק של HEC ב300 שקל

ובקושי סגרנו 1200 שקל. (שזה עדיין יותר זול וכדאי כי זה זול יותר ) והוא במיילה לא צריך כוח עיבוד ..

אז לפי דעתי שוב כמה שיותר זול שיקח , ואם זה ההצעה הכי זולה , שיקח אותה..

עוד מישהו יכול להציע זוג כרטיסי מסך ולוח תומך בקרוספייר ב900 שקל? ::)

עריכה:

אתה בטוח שהם תומכים בקרוספייר?

http://www.ixbt.com/video3/images/rv630-2/sapphire-2600pro-front.jpg

• תגובות 39
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

די בטוח.

פורסם

חח אסרוק האלה עושים פדיחות לאסוס תאמינו לי

טוב שלא העיתוקו בדיוק את ההיטסיק והעיצוב של ג'יגבייט GA-P43 וחבריו....

...

ASUS = ASROCK ולזמנו = גם GIGABYTE

פורסם

אלוהים ישמור אנשים, כל יציאת Dual Link תומכת ב2 מסכים, וכל כרטיס כמעט מגיע עם 2 כאלה היום...

תקנה כבלים כאלה http://www.amazon.co.uk/DVI-D-Dual-Link-Splitter-Cable/dp/B000X7TNK8

בתנאי שהמסך לא משתמש ברזולוציה שדורשת חיבור dual link וסע לשלום...

פורסם

^ אם תחבר 2 מסכים ליציאת dual-link אחת - תקבל את אותה התמונה בשניהם... מה אנחנו קוראים CLONE :nono:

אבל אני כן מסכים עם "אלוהים ישמור אנשים" :

הוא אמר שיש לו 8500GT 1GB אחד, למה לרכוש עוד 2 כרטיסי ATI ולוח CF ?!?

כבר עדיף לרכוש עוד כרטיס 1 ולוח עם 2 חריצי PCI-E. אם רוצים SLI אז שיקח לוח SLI עם עוד 8500GT

ואם לא צריך SLI (ולא צריך SLI ל"גראפים") שיקח לוח CF זול (או SLI אם יש יותר זול) ועוד כרטיס מסך זול יותר וחלש מ-8500GT

סיכום:

א. עם SLI : כרטיס 8500GT + לוח SLI

ב. בלי SLI : כרטיס 8400/9400 (או כל זבל אחר רק שיהיה geforce) + לוח CF/SLI (לא רלוונטי - העיקר שיהיו 2 חריצים)

בכל מקרה CF יורד מהפרק...

פורסם

ישראל

אז ג'יגבייט ואסוס מתאחדים ? :nixweiss: זה רישמי? ???

פורסם

^ אם תחבר 2 מסכים ליציאת dual-link אחת - תקבל את אותה התמונה בשניהם... מה אנחנו קוראים CLONE :nono:

אבל אני כן מסכים עם "אלוהים ישמור אנשים" :

הוא אמר שיש לו 8500GT 1GB אחד, למה לרכוש עוד 2 כרטיסי ATI ולוח CF ?!?

כבר עדיף לרכוש עוד כרטיס1 ולוח עם 2 חריצי PCI-E. אם רוצים SLI אז שיקח לוח SLI עם עוד 8500GT

ואם לא צריך SLI (ולא צריך SLI ל"גראפים") שיקח לוח CF זול (או SLI אם יש יותר זול) ועוד כרטיס מסך זול יותר וחלש מ-8500GT

סיכום:

א. עם SLI : כרטיס 8500GT + לוח SLI

ב. בלי SLI : כרטיס 8400/9400 (או כל זבל אחר רק שיהיה geforce) + לוח CF/SLI (לא רלוונטי - העיקר שיהיו 2 חריצים)

בכל מקרה CF יורד מהפרק...

לא יהיה clone, עובדים על רזולוציה אופקית כפולה וכל מסך מקבל "חצי" מהתמונה.

פורסם

אתה טועה, חיפוש קצר ברשת יוכיח לך שמדובר ב-clone. פתרון טוב לתצוגות, לא מעבר.

האמת שגם אם היית צודק זה לא פתרון יעיל בכלל, מאחר ולא הייתה שום שליטה של מע' ההפעלה במסכים, פשוט היה חוצה תמונה אחת ל-2

פורסם

אתה טועה, חיפוש קצר ברשת יוכיח לך שמדובר ב-clone. פתרון טוב לתצוגות, לא מעבר.

האמת שגם אם היית צודק זה לא פתרון יעיל בכלל, מאחר ולא הייתה שום שליטה של מע' ההפעלה במסכים, פשוט היה חוצה תמונה אחת ל-2

עבדתי ככה מספיק פעמים עם hydravision על כרטיסי FireGL, רזולוציה אופקית כפולה יוצרת מסך גדול שמתחלק על 2 המסכים, הקאצ' היחידי שהמסך צריך לדעת לקבל תמונה מהסט פינים של link2 שזה גם בד"כ נתמך ברוב המסכים היום.

הclone עובד בלי קשר לספליטר, אתה יכול לפצל את האות כמה שאת רוצה, single link DVI משתמש רק בחצי מהפינים, הספליטר מפצל את שני הערוצים האלה לערוצים נפרדים, שימוש ברזולוציה אופקית כפולה ידרוש מהכרטיס לפצל את האות על שני הערוצים.

פורסם

אם תחבר 2 מסכים ל-DVI אחד עם ספליטר, מע' ההפעלה תזהה מסך אחד או 2 מסכים נפרדים ?

- אם היא מזהה 2 מסכים אז לא היתה שום בעייה. הבנתי שלא זה המצב.

- אם היא מזהה מסך אחד, אז אתה טוען ש-hydravision ממקמת 2 שולחנות עבודה על רזולוציה אחת (אופקית כפולה לצורך העניין)

אבל זה לא מה שרשום על hydravision. היא בכלל מנהלת ריבוי שולחנות עבודה על 2 מסכים, ואם מע' ההפעלה מזהה 1 איך זה יעבוד?.

(האם ניתן להגדיר בתוכנה שמחוברים 2 מסכים על DVI אחד ?)

אתה בטוח ש-FireGL לא תורם משהו בעניין לעומת Radeon ?

למה לא ראיתי בשום מקום פרסומת של nvidia או ati לכך שניתן לחבר עד 4 מסכים לכרטיסי ה-geforce / radeon חדי הליבה שלהם?

פורסם

אם תחבר 2 מסכים ל-DVI אחד עם ספליטר, מע' ההפעלה תזהה מסך אחד או 2 מסכים נפרדים ?

- אם היא מזהה 2 מסכים אז לא היתה שום בעייה. הבנתי שלא זה המצב.

- אם היא מזהה מסך אחד, אז אתה טוען ש-hydravision ממקמת 2 שולחנות עבודה על רזולוציה אחת (אופקית כפולה לצורך העניין)

אבל זה לא מה שרשום על hydravision. היא בכלל מנהלת ריבוי שולחנות עבודה על 2 מסכים, ואם מע' ההפעלה מזהה 1 איך זה יעבוד?.

(האם ניתן להגדיר בתוכנה שמחוברים 2 מסכים על DVI אחד ?)

אתה בטוח ש-FireGL לא תורם משהו בעניין לעומת Radeon ?

למה לא ראיתי בשום מקום פרסומת של nvidia או ati לכך שניתן לחבר עד 4 מסכים לכרטיסי ה-geforce / radeon חדי הליבה שלהם?

אתה רואה מסך 1 עם רזולוציה כפולה, בפועל 2 מסכים כאשר כל אחד מהם מורכב מ2 מסכים אחרים.

פורסם

יש בעיה שולית שמבחינת מע' ההפעלה יש מסך אחד ואז כשאתה תגדיל חלון למקסימום הוא יפתח על שני המסכים במקום אחד מהם. ולא חייבים CF\SLI בשביל 2 כרטיסי מסך, אפשר אפילו לשים כרטיס ב-PCI (הישן). או אם ממש נואשים אפשר לחתוך את הסלוט של אחד ה-PCIe x1 ולחבר כרטיס PCIe.

פורסם

אוקי אני חושב שהבנתי, אתה לא משתמש ב-hydravision לניהול שולחנות עבודה, אלא לניהול אפליקציות -שיפתחו בחלונות במיקומים מוגדרים מראש

למשל גם התוכנה ultramon מאפשרת להגדיר מראש גודל ומיקום חלונות - מוסיפה tab הגדרות ל-properties של כל אייקון

אז רק דבר אחד לא מסתדר לי, למה שמשהו ישלם 1300ש"ח על DualHead2Go אם אפשר להשיג את אותם התוצאות

באמצעות כבל y-splitter ותוכנה לניהול חלונות? נגיד שהתוכנה הנלוות של matrox "מודעת" למס' המסכים אז כנראה יותר נוח לנהל איתה,

אבל תוכנה אפשר לתכנת, אז מה לעזאזל עושה הקופסא של matrox בהשוואה לכבל ספליטר זול :nixweiss:

פורסם

ישראל

אז ג'יגבייט ואסוס מתאחדים ? :nixweiss: זה רישמי? ???

GB&A כבר ממזמן לא ביחד,פירקו את השותפות

ASROCK היא חברת בת של ASUS

אוקי אני חושב שהבנתי, אתה לא משתמש ב-hydravision לניהול שולחנות עבודה, אלא לניהול אפליקציות -שיפתחו בחלונות במיקומים מוגדרים מראש

למשל גם התוכנה ultramon מאפשרת להגדיר מראש גודל ומיקום חלונות - מוסיפה tab הגדרות ל-properties של כל אייקון

אז רק דבר אחד לא מסתדר לי, למה שמשהו ישלם 1300ש"ח על DualHead2Go אם אפשר להשיג את אותם התוצאות

באמצעות כבל y-splitter ותוכנה לניהול חלונות? נגיד שהתוכנה הנלוות של matrox "מודעת" למס' המסכים אז כנראה יותר נוח לנהל איתה,

אבל תוכנה אפשר לתכנת, אז מה לעזאזל עושה הקופסא של matrox בהשוואה לכבל ספליטר זול :nixweiss:

פאק זה באמת לא הגיוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים