פורסם 2009 במרץ 1516 שנים אני מנסה לצאת ממטאל כבר כמה חודשים, אבל לא הצלחתי להתחבר לשום ג'אנר כמעט. הדבר היחידי שאהבתי הוא השירים של Enigma... אני לא יודע בדיוק לאיזה ז'אנר הם נכנסים, אבל אפשר המלצות על להקות/שירים שדומים להם ובאותו סגנון? תודה
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים Enya ו Eraולמה אתה מנסה "לצאת" פשוט תשמע מה שאתה אוהב. עם הזמן הטעם שלך ישנה או לחלופית פשוט יתרחב.
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים מחבר Enya ו Eraולמה אתה מנסה "לצאת" פשוט תשמע מה שאתה אוהב. עם הזמן הטעם שלך ישנה או לחלופית פשוט יתרחב.כי רוב שירי המטאל, לפחות אלה שאני מכיר, הם לא בדיוק אופטימיים מנקודת מבט על החיים. זה משפיע טיפה על המצב רוח, ואני מנסה להימנע מזה.ותודה על ההמלצות לבנתיים, אני אבדוק את הלהקות האלה :-).
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים Enya ו Eraבמילים אחרות, להקות שמתחילות ב-E ונגמרות ב-a.אגב, Enya היא זמרת, לא להקה.נסה גם את Vangelis.
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים במילים אחרות, להקות שמתחילות ב-E ונגמרות ב-a.אגב, Enya היא זמרת, לא להקה.נסה גם את Vangelis.+1!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.