עבור לתוכן

מסך FULL HD למשחקים בעיקר, בין 1500-2000 .

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שיש להם IPS לתצוגה.

• תגובות 43
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר הייתי הולך על T260..קצת עובר את ה2000 אבל אם כבר קונים..

פורסם

26" נשמע לי קצת מוגזם לשימוש יומיומי, זה שיש כסף לא אומר שחייבים לבזבז אותו.

קיבלתי היום את ה-T220P בטעות במקום את ה-T240 ! איזה דכאון!!!!

נקווה ( קשה לי להאמין ) שאני אקבל אותו מחר, אם כן אני אפרסם ביקורת הסופש.

פורסם

חשבתי כבר שקיבלת את הT240 אחרי שהתלהבת ממנו כל כך :P

פורסם

26" נשמע לי קצת מוגזם לשימוש יומיומי, זה שיש כסף לא אומר שחייבים לבזבז אותו.

יש לי דז'אוו ממסכי 22...

גם 26 יהיו יום אחד לסטנדרט.

ככל שהרזולוציה יותר קטנה אז שווה לקנות מסך יותר גדול.. זו דעתי בכל אופן

פורסם

יש לי דז'אוו ממסכי 22...

גם 26 יהיו יום אחד לסטנדרט.

לא בטוח. לא במסכי מחשב בכל אופן. כי בזמן עבודה מול מחשב אתה יושב יחסית קרוב אליו, ויש איזשהו גודל מקסימלי שמעבר אליו כבר לא נוח לעבוד.

למסכים שהייעוד שלהם הוא סרטים/משחקים, השמיים הם באמת הגבול, או יותר נכון, השילוב בין התקציב שלך לגודל החדר.

פורסם

במסכים נגיד של 22-24 רזולוציה של 1920 השולחן עבודה היה קטן מידי ולא נוח ובאמת היה צריך לשבת קרוב למסך בשביל לקרוא

או לראות תפריטים וכו', לסרטים או משחקים זה בהחלט מעולה כי היה שיפור בעיקר בחדות תמונה.

אני חושב שבמסך 26 עם רזולוציה של 1920 השולחן עבודה והכתב יהיו בגודל נורמלי ואפשר להרוויח שטח עבודה גדול

אבל כל אחד ומה שהוא חושב לו לנכון.

לעצמי הייתי קונה גם 32 אבל לא הייתי ממליץ את זה למישהו אחר כי זה אולי באמת גדול מידי..

פורסם
  • מחבר

אם כבר הייתי הולך על T260..קצת עובר את ה2000 אבל אם כבר קונים..

26 גדול מדי בשבילי, 24 ייכנס מצוין.

במסכים נגיד של 22-24 רזולוציה של 1920 השולחן עבודה היה קטן מידי ולא נוח ובאמת היה צריך לשבת קרוב למסך בשביל לקרוא

או לראות תפריטים וכו', לסרטים או משחקים זה בהחלט מעולה כי היה שיפור בעיקר בחדות תמונה.

במידה והכתב יהיה קטן מדי אני אגדיל את הפונטים/DPI, ככה שלא צריכה להיות בעיה.

פורסם

אה...

ואו.

קיבלתי את ה-24" לעבודה.

זה ... עצום.

באמת.

עצום :| חחחח

אני מקווה שראית אחד לפני זה, כי זה יותר גדול ממה שחשבתי, זה אפילו טיפה גדול מדי.

צריך בערך מרחק של 50 סמ' למסך בשביל שזה יהיה נורמלי, וגם אז אני מזיז את הצוואר חח.

שאני אגיע הביתה אני אפרט קצת יותר, אבל בסה"כ: אין פיקסלים שרופים. השחור ממש לא רע, הלבן קצת ורדרד לטעמי, אבל אני מניח שזה בהגדרות.

1920X1200 זה מעולה לכזה גודל ( על 22" אני זה יהיה קטן מדי), לא צריך להגדיל DPI. אתרים אני כן מגדיל, אחרת זה טיפה קטן לי.

ואו. זה ענק.

ולמקרה שלא ידעתים:

הוא מגיע עם כבל DVI, VGA, USB

יש עוד חיבורים של HDMI, ANALOG OUT DIGITAL OUT (כולם בלי כבלים ) ו-2 PORT USB.

פורסם
  • מחבר

אם תוכל לבדוק את הגובה של המסך(בס"מ) בבקשה זה יעזור לי.

פורסם

אני לא מוצא את הסנטימטר, עם סרגל יוצא לי 46, +- 2 סמ' :]

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה, אז מקסימום ננסר איזה ס"מ או שניים. :silly:

גם אם לא ייכנס אני אמצא לו פיתרון.

פורסם

טוב, ביקורת ראשונים אחרי יום איתו ( חצי יום במשרד בתכנות וכמה שעות בבית ).

1. ענק. אני ממש לא צוחק, בבית יש לי איתו בעיה שהוא קרוב מדי - צריך כמעט מטר מרחק בשביל צפייה נורמלית. אני עכשיו במרחק של 60 סמ ( בערך ) וזה קצת קרוב מדי. ממש צריך להזיז את הצוואר כל הזמן.

2. חיצונית - מדהים. חיצונית נוסף - מתלכלך מכל שפיץ של אבק שזה לא נורמלי.

3. ה-USB עובד מצויין, ועובד גם שהמסך מכובה.

4. חרא של מעמד - יש לו סיבוב סביב הציר שלו (כאילו ימינה שמאלה של כל המסך ), וקצת TILT. אבל הוא לא מספיק עמיד - כל תזוזה שלי מזיזה אותו, כולל קצת בזמן הקלדה ( זה שולחן ממש זול וקל ).

5. רזולוציה מטורפת + מגיעה איתו תוכנה לחילוק המסך ( נדמה לי של-NVIDIA יש משהו דומה ) - אפשר בכיף להיות עם 2 FF במקביל וזה דיי והותר בגודל.

6. זווית צפייה : רוחבית - מצויינת. יותר טובה ממה שציפיתי, שלא לדבר על זה שזה פאקינג 24". עדיין, כמובן, זה TN, אז זה מדהה את הצבעים בנקודה מסויימת.

אופקית - כמו כל TN, נוראי :] גם במבט רגיל ( בלי להזיז את הראש ) הלמעלה והלמטה של המסך לא באותו צבע ( לא רואים את זה אלא אם שמים צבע "עז" על כל המסך ). לא מפריע בעבודה שוטפת בכלל.

7. צבעים - אני מודה, כל חיי הייתי עם TNים, אז אולי זה לא דוגמא, אבל הצבעים בפירוש טובים, ועזים מספיק. השחור מצויין. הלבן קצת פחות (גם אחרי קצת כיול הוא לטעמי טיפה ורוד ).

8. כפתורים מוזרים קצת, אבל למי אכפת.

9. לשחק HAWX על 1920X1200 + 4AA בכמעט 60FPS זה דיי מדהים :]

10. אנימה נראית פיצוץץץץ.

11. לא ראיתי שום LAG או GHOST. כמובן שיש טיפה, אבל לא בצורה מורגשת, ובכלל לא נראית באנימה \ HAWX (רואים אותה שמזיזים למשל מסך מימין לשמאל וכו', אבל לא ראיתי אף פעם מסך שלא רואים את זה בו ).

12. 1920X1200 + 24 זה גודל מצויין, הפונטים טיפה קטנים, אולי אני אעשה 110DPI, בנתיים מסתדר.

13. קצת קשה לי לכוון CONTRAST BRIGHTNESS בנתיים, הם כבר על דיי נמוך ועדיין קצת בוהק לי.

14. יש מלא PRESET (כולל DYNAMIC CONTRAST ). -- נחמדים, לא בטוח שאני אשתמש ממש.

אם יש שאלות - תגידו, אם הייתה לי מצלמה נורמלית הייתי מצלם, אבל יש לי רק בפלאפון, לא אכפת לי לצלם בכל זאת אם תרצו.

אני מזהיר שוב מפני הגודל, אם הייתי רואה את זה קודם הייתי לוקח 22" ולא יותר.

אה, ועוד משהו קטן, אין לו כיוון גובה, והגובה שהוא בא הוא בערך 12 סמ ( לנקודה שבא כבר יש ממש מסך ). אצלי זה קצת בעיה, זה דורש ממני ממש להגביהה את הכיסא בשביל לשמור על זווית נכונה של הצוואר.

פורסם
  • מחבר

קניתי את המסך היום. :)

דבר ראשון, וואו, הוא באמת ענק ...

צריך לתפוס יחסית מרחק גדול כדי לראות חד וברור. אבל שווה כל ס"מ שאני מתרחק מהמסך כדי לראות כמו שצריך. :>

קרייסיס, COD4, UT3, GTA4, כולם נראים מדהים.

הכתב קצת קטן מדי אז אני מגדיל את הפונטים.

הפריסטים באמת נחמדים ועוזרים לכוון את הצבעים.

באקס בוקס אגב כשהפעלתי גירס 2, בין AV OFF ו-ON היה הבדל גדול בצבעים משום מה, כשOFF היה חשוך יותר.

זהן סך הכול, לדעתי אחלה תמורה למחיר למי שמוכן להתפשר על TN.

והנה כמה תמונות מהמצלמה 5MP שלי:

http://img27.imageshack.us/my.php?image=snc00004.jpg

http://img27.imageshack.us/content.php?page=done&l=img27/9986/snc00005.jpg&via=mupload

http://img27.imageshack.us/content.php?page=done&l=img27/4231/snc00006v.jpg&via=mupload

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים