עבור לתוכן

טווח קליטה?

Featured Replies

פורסם

מה עדיף לטווח קליטה רציני

וכבר ראיתי באתר שיש כל מיני אילתורים לבנות אנטנות למינהם

שמגיעים לטווח רציני

השאלה שלי שאת רוב המיקרים האלו ראיתי שמבצעים עם כל מיני כרטיסי רשת שמחוברים ויוצאים לא עם יציאת USB אלא אם יציאות אחרות

השאלה שלי האם אני יכין קנטנה או אנטנה כלשהיא אני יכול לחבר אותה לUSB שיש בו חיבור של אנטנה במידה ואני יפרק אותה

זה יתן את אותו אפקט?[br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 09:25:45

???????????????????
פורסם

אאל"ט יש דוגמאות בסטיקי (או לפחות מהלינקים) לקונסטרוקציות שעובדות עם סטיק USB.

בכל מקרה, לחפש בגוגל cantenna usb היה מביא אותך לאין ספור דוגמאות נוספות.

האפקט הוא דומה למה שאפשר לקבל בעזרת ציוד יותר "מקצועי" (שימוש בקונקטור N-TYPE עם pigtail)...

פורסם
  • מחבר

אז זהו שראיתי הרבה דוגמאות עם קונטקטורים של N-TYPE

היציאה של הכרטיס רשת שלי בלפטופ הואUSB ולכן אני אצטרך לקנות כרטיס רשת אחר שיש לו יציאה אחרת ולא USB ,

השאלה שלי שאם אני לא יתקין כרטיס רשת אחר

ואשתמש בUSB ויוציא ממנו חיבור של כרטיס רשת שמחובר אליו עם אנטנה צעצוע כזאת ויפרק אותה שם בהברגה

ואז יחבר לשם את כל הCANTENNA זה יתן את אותו אפקט?

פורסם

לא הבנתי את שאלתך, תנסה אולי לנסח אותה שוב בשימוש בסימני פיסוק. :nixweiss:

הבאתי לך חיפוש בגוגל שנותן לך מדריכים איך לבנות קנטנה עם כרטיס רשת USB.

אם אתה בכל זאת רוצה להתשמש בקנטנה עם קונקטור N-TYPE ולהתשמש בpigtail לחיבור אז אתה יכול לקנות כרטיס רשת בחיבור PCI או את הכרטיס USB הזה:ew-7318usg, שיש לו חיבור RP-SMA לחיבור אנטנה (או הpigtail מהקנטנה).

פורסם
  • מחבר

סליחה , אני פשוט לא מבין כל כך את המושגים לכן..

אז זהו ,שאני חשבתי להישתמש בכרטיס הזה ew-7318usg ,ואז לחבר לו את הקנטנה בחיבור שם של האנטנה ,

השאלה שלי אם יש הבדל כל כך בצורה אפקטיבית בין כרטיס רשת ללא USB שיש לו יציאה לקנטנה עם כל הקונקטורים האלו

לבין קנטנה שמחוברת מהכרטיס הזה ew-7318usg?

פורסם

כן ולא.

כן יש הבדל.

לא, כנראה שלא תרגיש בו בשימוש אם השימוש שלך הוא לקלוט את הנתב שלך כמו שצריך בצד השני של הבית ולא לקלוט מישהו מקילומטר וחצי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים