פורסם 2009 במרץ 1516 שנים היי,אני עוד שבועיים אתחיל קורס ברמנים בעזרת השם, ואני מתייבש משעמום בבית..יש איזשהם משחקים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן? שיחקתי ב Call Of Chuerez אבל לא סיימתי אותו ואז עשיתי פירמוט...אני לא יודע אם שווה להתקין שוב? (הגעתי לקטע שאני רודף אחרי בילי עם הכומר...+-)BIOSHOCKMASS EFFECTCOD4+5GOWCRYSIISDMCFO3לא אהבתי את THE WITCHER.אלו הם משחקים ששיחקתי בהם עד כה...אני לא מוצא משהו מעניין אלא אם פספסתי משהו..יש רעיונות?בלי משחקי אסטרטגיה..אני לא סובל C&C זה ממש משעמם.לרוב אני רק ב FPS RGP וכדומה...
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים COD4 - 5 משחקים מצויינים למרות שהCOD4 זה משחק ממש קצר(לקח לי 4-5 שעות לסיים אותו) אבל מהנה והבאתי את הCOD5 לפני יומיים ואני עדיין משחק(לא שיחקתי רצוף יותר משעה) ואני נהנה מכל רגע משחק מדהים. כמו כן DMC4 גם מעולה אני ימליץ לך גם על Race Driver Grid לא תראה דברים כאלה הרבה פשוט משחק שלא משעמם לשחק בו Crysis גם טוב אבל אני כבר לא סובל את המשחק הזה בגלל שנתקעתי 3 וחצי שעות עד שעברתי איזה קטע (למי ששיחק זה הקטע שאני לכוד בהר של החייזרים במים האלה) : ויש עוד ועוד משחקים טובים שרק צריך לבחור
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים GTA4 מאוד מומלץ לך, אתה גם יכול לחרוש על COD4 במולטי עד שיימאס(וזה לא יקרה).
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים Dead SpaceFEAR 1 (לא יודע לגבי 2)S.T.A.L.K.E.R.Gears Of Warסדרת hitman 1,2 Half lifemax payne 1,2סדרת Prince of Persiaאם אתה רוצה יש משחקים יותר ישנים אבל מהנים :Silent Hill 1-3 (הראשון ממש ישן אז אני לא יודע אם אתה מסוגל לשחק בו)psychonautsKOTOR 1Deus ExBeyond Good and EvilFahrenheitSystem Shock 2Star wars Jedi Knight 1,2
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים מחבר תודה רבה על העצות אנשים..יש פה כמה משחקים שלא יצא לי לשחק בהם..או לשמוע עליהם כמו Dead Space.אגב מה לגבי FEAR 2 שווה לקנות?
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים Team Fortress 2Battlefield Heroes אם אתה יכול להשיג Beta KeyCrysis WarHeadHalf life 2Half Life 2 - EP1Half Life 2 - EP2PortalBurnout Paradise
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.