עבור לתוכן

מכונית: אוטומטית או ידנית?

Featured Replies

פורסם

כבר היום יש גירים 'פצצתיים' כהגדרתך.

פרארי, פורשה, ב.מ.וו. פולקסווגן, כולן מייצרות גירים רובוטיים מעולים.

הבעיות איתם זה זה בד"כ עלות ייצור ואמינות - ידני עדיין הכי פשוט לייצור ובגלל זה גם יותר אמין.

ברגע שיתגברו על כל הבעיות יעיפו את האוטומט לגמרי. וידני רגיל יישאר כי תמיד יהיו כאלה שחסר להם הקלאץ'.

• תגובות 244
  • צפיות 25.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נכון הם באו הכי זולים,כי זה טויוטה וזה עדיין לא במוו...

לא יותר פשוט לייצר אוטומאטי?כי ידני זה כל הקטע של שרשראות וצירים וצריך לבדוק שהגיר הולך כמו שצריך לא?!או שאוטומאטי קשה יותר לייצור?

פרארי ופורשה וכל שאר מותגי היוקרה מייצרות גירים מעולים-אבל המכוניות שלהן הן לא במחיר "שווה נפש" כמו שנקרא,או כאלה שידם אינה משגת....אני מאמין שאדם ממוצע לא יכול להרשות לעצמו להחזיק פורש ופרארי,פולקסוואגן אני חושב שכל בן אדם ממוצע יכול להחזיק,המכוניות שלהם לא כאלו יקרות(חוץ מהטוארג יש את הג'טה החדשה שהיא מאוד יפה,פולו,בורה,פאסט)...אבל ממתי לפולקסוואגן יש גירים רובוטיים?אני חושב שבינתיים טויוטה היחידים שיש להם את זה

חוץ מיזה ברגע שגילו תקלות בגירים האלו של טויוטה למה לא נתנו איזשהו פיצוי לבעלי המכוניות?

פורסם

אוטומט יותר יקר.

בקשר לקורולה, אני אישית נהנתי איתה יותר מרכבי קבוצה 2 אחרים בגלל האפשרות לשלוט יותר טוב לאיזה סלד אתה רוצה להגיע

פורסם

נכון הם באו הכי זולים,כי זה טויוטה וזה עדיין לא במוו...

לא יותר פשוט לייצר אוטומאטי? לא, זה למה הם העדיפו לעשות רובוטי, ובכל כתבה בערך שמזכירה את הגיר הזה, כתוב שהוא זול יותר לייצורכי ידני זה כל הקטע של שרשראות וצירים וצריך לבדוק שהגיר הולך כמו שצריך לא?! לא או שאוטומאטי קשה יותר לייצור?כן

פרארי ופורשה וכל שאר מותגי היוקרה מייצרות גירים מעולים-אבל המכוניות שלהן הן לא במחיר "שווה נפש" כמו שנקרא,או כאלה שידם אינה משגת....אני מאמין שאדם ממוצע לא יכול להרשות לעצמו להחזיק פורש ופרארי,פולקסוואגן אני חושב שכל בן אדם ממוצע יכול להחזיק,המכוניות שלהם לא כאלו יקרות(חוץ מהטוארג יש את הג'טה החדשה שהיא מאוד יפה,פולו,בורה,פאסט)...אבל ממתי לפולקסוואגן יש גירים רובוטיים?מהרבה לפני טויוטה... וזה גיר איכותי שעושה את העבודה כמו שצריך, יותר טוב מאוטומט רגיל לפי הביקורותאני חושב שבינתיים טויוטה היחידים שיש להם את זה איפה אתה חיי...

חוץ מיזה ברגע שגילו תקלות בגירים האלו של טויוטה למה לא נתנו איזשהו פיצוי לבעלי המכוניות? זה לא תקלות, פשוט ככה הגיר הזה. אין לו פונקציה למניעת דרדור (אפילו לפיאט יש ברובוטי שלהם בפיאט פנדה שעולה 85 אלף שקל) ונראה שטויוטה פשוט רצו לסיים עם זה מהר מהר כי לאמריקה הם הביאו גיר אוטומטי רגיל (ישן) ורוב האירופאים קונים ידני, ולכן הרובוטי הזה היה יותר כמו ניסוי בשבילם...

גם לפיאט, פז'ו, סיטרואן, פולקסוואגן, סיאט יש גירים רובוטיים. וזה רק החברות שאני זוכר שיש להם גיר רובוטי בארץ.

כמה תלונות שומעים עליהם? אפס. לעומת זאת טויוטה כנראה טובים רק בלייצר מכוניות הכי סטנדרטיות שיש, קצת שכלול וזה גדול עליהם.

פורסם

גם לפיאט, פז'ו, סיטרואן, פולקסוואגן, סיאט יש גירים רובוטיים. וזה רק החברות שאני זוכר שיש להם גיר רובוטי בארץ.

כמה תלונות שומעים עליהם? אפס. לעומת זאת טויוטה כנראה טובים רק בלייצר מכוניות הכי סטנדרטיות משתלמות שיש, קצת שכלול וזה גדול עליהם.

פורסם

מכונית סטנדרטית זו באמת מכונית כמו טויוטה...

פורסם

הודעה חסרת חשיבות זה באמת ההודעה שלך...

יש קבוצה שלמה למכוניות "סטנדרטיות"- שחלק מהדגמים של טויוטה נכללים בה... ביחד עם עוד כמה וכמה חברות...

פורסם

IG אני מנסה לומר שטויוטה קורולה לא הייתה מכונית משוכללת אף פעם,וגם לא תיהיה...

כאילו אני אישית לפחות אוהב מכוניות שמעוצבות בצורה יפה ויש להן בפנים כל מיני כפתורים ושיכלולים שהופכים אותן למיוחדות

פורסם

אתה אומר לי שפריוס לא משוכללת? טויוטה יודעים לעשות מכוניות "משוכללות" מאוד, תאמין לי. זה שיצא לך להכיר טויוטה רק מכל הקורולות שיש בארץ לא אומר שום דבר.

פורסם

אתה אומר לי שפריוס לא משוכללת? טויוטה יודעים לעשות מכוניות "משוכללות" מאוד, תאמין לי. זה שיצא לך להכיר טויוטה רק מכל הקורולות שיש בארץ לא אומר שום דבר.

ראה ערך 'לקסוס'. שכלול איכות ונוחות שלא נופלים ממרצדס...

למי שלא הבין לקסוס זאת חברה בת של טויוטה - ולא חברה שהם קנו, משהו שהם הקימו מאפס בעצמם כדי להתחרות בגרמנים, וכרגע עושים את זה בהצלחה גדולה.

פורסם

ראה ערך 'לקסוס'. שכלול איכות ונוחות שלא נופלים ממרצדס...

למי שלא הבין לקסוס זאת חברה בת של טויוטה - ולא חברה שהם קנו, משהו שהם הקימו מאפס בעצמם כדי להתחרות בגרמנים, וכרגע עושים את זה בהצלחה גדולה.

אכן

ראה עוד ערך infiniti חברת בת של ניסן היא על אותו רעיון של לקסוס וגם היא מצליחה יפה .

פורסם

פריוס היא כן אחת המשוכללות יותר של טויוטה,יש לה גם GPS נכון?או שזה מחשב דרך המסך הזה שיש לה שתמיד אני רואה אותו בכבישים?

פורסם
:s07:
פורסם

פריוס היא כן אחת המשוכללות יותר של טויוטה,יש לה גם GPS נכון?או שזה מחשב דרך המסך הזה שיש לה שתמיד אני רואה אותו בכבישים?

היא לא כזו משוכללת אבל אכן לטויוטה יש את היכולת ליצור רכב משוכלל

ולא זה לא gps (למרות שאולי יש אופציה) זה המחשב שאחראי על כל הקטע של ה "היברידיות" של האוטו .

פורסם

ואוו יש על הדשבורד מסך!!!! מדהים!!!!!!!!!!

טכנולוגיה חייזרית ממש!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים