פורסם 2009 במרץ 1416 שנים שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור.אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטרזה כותב לי שזה מחובר לרשת והכל אבל זה לא גולש באינטרנט אולי נכנס פעם ב...ואני לפעמים יכול להכנס להגדרותתודה לעוזרים
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים 1) תרשום את ההערה המדויקת שאתה מקבל, כדי שנוכל לעזור לך.2) כשאתה אומר "נכנס פעם ב..." אתה מתכוון שלפעמים כשאתה נכנס לדפדפן זה גולש ולפעמים לא?
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים מחבר זה כותב לי שזה התחבר בהצלחה לרשת ושאות של התקן מצויין.. וזה לא נכנס לי לאינטרנט ..ועוד שאלה בדי לינק בראוטר יש לי את הנורות של הרשת...רק 1 דולקת והשניה שחורה זה אמור להיות ככה?
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים תשמע חבר, יהיה קשה לעזור לך אם לא תהיה יותר ספציפי.שוב, אני מבקש שתרשום על איזה הערה אתה מדבר: אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטרומה רשום לך מעל הנורה שלא נדלקת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.