עבור לתוכן

HD מראה רק 130 ג'יגה מתוך 500 והשאר פשוט לא קיים!

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם

התעוררתי בבקור לגלות שהמערכת הפעלה נדפקה

סבבה...התקנתי מחדש התעסקתי קצת עם מחיצות אבל הכל עלה בחזרה הווינדווס הותקן על דיסק אחד

והדסיק השני של ה 500 ג'יגה לא נגעתי בו היה לי שם יותר מ 400 ג'יגה של חומר ותמונות של ה 7 שנים האחרונות

עכשיו הבעיה

בכונן של ה 500 דרך כל תוכנת צד שלישי אפשרית אני רואה את הכונן אבל הוא מראה לי שפשוט על אותו דיסק יש 130 ג'יגה של

unpratitioned space

אני לא רוצה ליצור מחיצה על אותם 130 ג'יגה האלה בשביל שמה שהיה על הדיסק לא ימחק

הנה תמונה להמחשב זה קצת קשה להבנה

בבקשה למומחים פה אני אובד עצות...נראה לי שבסוף אני אקח אותו לשיחזור החיים שלי שם

[attachment deleted by admin]

פורסם

השתמשת בתוכנת צד שלישי כדי לעשות מחיצות שם?

פורסם
  • מחבר

לא,בכונן של ה 500 לא נגעתי

פורסם

זה הכונן של SEAGATE? יכול להיות שזה מהכוננים שיש בהם איזה פגם בחומרה..! יש על זה דיון ראשי גם.

פורסם
  • מחבר

כן,הוא מהסדרה הדפוקה,הרצתי בעבר את העדכון וקראתי את כל ה50 עמודים

קצת קשה לי להאמין שזה מזה כי אם אני עושה עכשיו פורמט לדיסק אני מקבל מחיצה עובדת אבל של 130 ג'יגה במקום 500 וכל מה שהיה בעבר הולך לפח

פורסם

תתקין מחדש מערכת הפעלה עם גרסה עדכנית יותר של XP, כלומר מדיסק שכבר מגיע עם SP2.

פורסם
  • מחבר

יש לי התקנה חדשה של XP SP2 על דיסק אחר כמו שאתה רואה אבל אני לא חושב שזה קשור כל כך

בכל תוכנת צד שלישי מפורסמת רואים את מה שרואים בתמונה

פורסם

משהו מוזר לי פה..

בדרך כלל קרה לי דברים כאלו עם כרטיסי SD שהעברתי לשם קבצים ובאמצע זה נתקע ואז פתאום 1 וחצי גיגה נעלמו מהכרטיס ושום דבר לא היה על הכרטיס... ופעם קרה שנעלמו לי 5 גיגה מHDD ישן מהמחשב הקודם אבל עשיתי פשוט FORMAT והכל חזר לקדמותו.

לאחר שעשית פורמט מחדש וחיברת שוב את ה HDD נעלמו 370 גיגה??

אגב אני שמעתי על אנשים שאיבדו המון בגלל הכוננים של SEAGATE מהדגם האחרון שעשו להם את הבעיות האלו, אני מקווה מאוד שיש אפשרות שתשחזר את הדברים שלך משם.

אני ממליץ לחכות לתשובה של מישהו יותר בקיא בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים