עבור לתוכן

מחפש שם של משחק ישן (באיזור 1997-1998) פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

תיראו יש איזה משחק עתידני כזה שמשחקים רק עם העכבר ומה שאני זוכר שבשלב הראשון יוצאים מחללית ונלחמים נגד חיילים של צבא אחר או משהו כזה עם רוביי לייזר כאלה... הצורה שמשחקים זה שהשחקן מתחבא מאוחריי קיר או לא משנה מה (כמו RAINBOW SIX) ובלחיצה ימנית מכוונים תוך כדיי שאתה חושף את עצמך ולחיצה שמאלית יורים.

חצי מהמשחק זה סרטונים כאלה בחלונות (נגיד פגעו בי אז רואים בחלון כזה קטן סרטון שפוגעים בי ואז זה מתחיל מהתחלה מהנקודת שמירה האחרונה.)

ככה הכל..

בסוף השלב הראשון נכנסים לכזה חדר שבוא שמים לי גז מרדים ואז בשלב השני אני מתעורר במקום כזה מוזר שצריך לחפש איך לצאת ממנו.

מהתחלה יוצאים מהחדר ואז יש מעלית שאפשר לרדת למטה ויש במעבר קוף שמפריע וצריך למצוא בננות כדיי שיהיה אפשר לעבור.

אחריי זה יש דלת כזאת שצריך קוד כדיי לפתוח אותה,צריך לעלות שוב למעלה איפה שהחדרים ובאחד מהם אני מוצא מישהו שמתחבא בארון ואני מכריח אותו להגיד מה הוא הקוד.

אחריי זה שאני פותח את הדלת עם הקוד אני מגיע למקום כזה שיש נשקים,בגדיי לחימה כאלה (כמו בDEAD SPACE) ואז זה גולש לשלב השלישי שבוא אני ממשיך להלחם ואז זה נגמר (דמו אם אני זוכר נכון)

את המשחק קיבלתי לפניי הרבה שנים ועל העתיפה היה כתוב "מלחמות המאפיה" וכמובן שזה לא השם האמיתי אלה סתם משהו שדחפו לו פה בישראל.

מזמן אין לי את הדיסק יותר אין לי מושג איפה זה...

אני כמעט בטוח שזה היה דמו כי היה רק 3 שלבים.

בקיצור אם מישהו יודע את השם של המשחק הזה ממה שכתבתי פה אני מאוד אשמח לדעת כדיי לחזור ולשחק במלא ולדעת מה קורה בהמשך. :smile1:

פורסם
  • מחבר

וואי איזה באסה אף אחד לא יודע?

זה משחק 2D כזה ובחלונות של הסרטונים זה 3D.

נגיד פותחים דלת אז מופיע כזה בחלון סרטון שבוא מראים את השחקן פותח את הדלת ב3D.

ואז רואים לאן נכנסים ב2D וצריך עם העכבר לבחור על מה ללחוץ,נגיד על המחשב אז רואים שוב בסרטון 3D שהוא הולך למחשב. כזה סגנון המשחק.

נו אף אחד לא יודע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים