פורסם 2010 באפריל 2515 שנים זה שאתם מורידים על מהירויות גבוהות זה טוב ויפהאבל מעניין אותי באיזה ספקים אתםאני מוריד קבוע על 1mb למרות שיש לי 15 מגה, האימיול יותר מהיר לפעמים הורדתי סרט על 1.7 מגההורדה של מגה לשניה עם קו של 15MB זה גם חצי מהפסולא אמרת אם זה בלילה או באמצע היום גם אני מוריד על חצי פס בלילה הבעיה היא בבקרים (שזה רוב הזמן שהרשת שלי פנויה להורדות (בלילה יש עוד אנשים שרוצים לגלוש))הנה שמתי הורדה בטורנט (כבר לילה שני)16GB זה שוקלבמהלך הלילה הורדתי איזה 4GB (למרות שעל מהירות כמעט מקסימלית של 300קב אני אמור להוריד איזה 7גיגה בלילה של 6 שעות) ועכשיו בערב אני חוזר מהעבודה (בכוונה השארתי אותו דלוק גם בבוקר) ואני רואה שכל הבוקר והצהריים הוא לא עבר את ה10KBויש לטורנט מאות SEEDSבמחשב אחר שלי (לא בארץ) אני מוריד על מהירות מלאה (אמנם על 200 אבל זה כי הקו יותר קטן)עלוב!! ומעצבן!!אני שוקל להוריד את הטורנטים בחול ואז להעביר אותם בהורדה ישירה אלי למחשב בארץ עם איזה FTP או משהואבל הקטע זה שגם בהורדות ישירות לפעמים יש לי ניתוקים ו TIME OUTS משרתים בחולעד איפה תגיע הבושה והשפל!!
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים אין לי משתמש שם כי אף פעם לא הזמינו אותי אבל אני מאמין ששם הייתי מוריד על 1 מגה בייט לשנייה כמו שאני מקבל בטורנטים הפתוחים
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים וואלה רק בטורנט זה לא זז לי יותר מ1000 באימיול זה גם פעם ב מגיע ביחד עם הטורנט ל1000
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים אני בחבילה של 4MB בבזק בין לאומי והתשתית בזק ,במשך כול היום יוצא לי להוריד מטראקרים פרטיים בחו"ל (רוסיה לדוג') על המיהרות המקסימלית שהיא 500KB/S
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים יכול להיות שאני נשמע מאוד תמים אבל...למה כל מי שסובל מבזק פשוט לא קם ועוזב אותם ?!?אולי רק ככה הם יבינו !
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים הרוב מחוייבים להם בהתחייבות בע"פ דרקונית מסוג כלשהו,ולגרום להם להודות בטעות+לצאת מהחוזה בלי קנס = ישאב ממך המון כוחות פיזים ונפשיים יחדיו
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים אני בחבילה של 4MB בבזק בין לאומי והתשתית בזק ,במשך כול היום יוצא לי להוריד מטראקרים פרטיים בחו"ל (רוסיה לדוג') על המיהרות המקסימלית שהיא 500KB/S תודה רבהסוף סוף אחד שעונה על השאלה שליהאם ניסית להוריד מ IPT?
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים אני בבזק בינלאומי על 8 מגה ומוריד מכל הטרקרים הפרטיים באיזור ה800-980 כל הזמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.