עבור לתוכן

עוד מישהו לא מצליח להוריד מ-TL?

Featured Replies

פורסם

אני מגביל את ההעלאה ל10KB בזמן שאני מוריד כי אני לא רוצה להפריע להורדה.

אתה מודע לזה שבBT ככל שאתה מעלה יותר מהר, ככה יותר סידרים שולחים אליך מידע? אין שום דרך שבה תפסיד מלהעלות.

• תגובות 248
  • צפיות 29.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שההעלאה שלי פתוחה וזה מעלה על יותר מ20 זה חונק את ההורדה ואפילו גלישה באתרים ישראליים הופכת להיות ממש איטית.

פורסם

אני מעלה 50K קבוע ואין לי שום בעיה בגלישה או בהורדות.

מצד שני, אין באמת טעם לחנוק

פורסם

50K? שאני מעלה על 50K הגלישה אפילו בHWZONE שהוא עובד ממש מהר אצלי הופך להיות איטי מאוד ולפעמים אפילו Timed out..

פורסם

כן אבל זה תלוי במהירות אינטרנט שלך (אצלי זה 5M עם העלאה של 512)

פורסם

גם אצלי..

פורסם

אני מעלה קבוע על 95KB/s על קו של 8/0.8Mbit והכל רץ נהדר (חוץ ממשחקי רשת, שבשבילם אני מוריד את זה ל80KB/s)

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה אבל רציתי לדעת האם זה ישתפר?

אני מחובר לבזק 014 בחיבור של 10 מגה.

עד לפני שבוע הכל היה בסדר ופתאום הרגשתי שאני לא מצליח לעבור את המהירות הורדה 320 ק"ב.

עשיתי בדיקה באתר של SPEEDTEST וגם באתר של בזק וגיליתי להפתעתי שיש לי פתאום חיבור 2.5 מגה.

התקשרתי אליהם והם היו "מופתעים" אחרי איזה שעה על הקו זה יסתדר ליום אחד וחזר למהירות מלאה

ושוב כבר כמה ימים אני לא מצליח לעבור את 400-500 בטורנטים עם 1000+ משתפים.

ממליץ לכל מי שיש לו בזק לבצע בדיקת מהירות כדי לבדוק במקרה שלא הורידו אותכם לחיבור נמוך יותר מבלי שתדעו.

לכו תדעו לכמה הם עושים את זה והם בכלל לא מודעים לכך.

מישהו עוד חווה דבר דומה?

פורסם

הקפצה מטורפת :xyxthumbs:

פורסם

הקפצה מטורפת :xyxthumbs:

כן ,הגעתי לשרשור הזה דרך חיפוש בגוגל על הבעיה הזאת.

פורסם

אני יודע שהדיון הזה ישן

אבל בגלל שעבר כל כך הרבה זמן הייתי רוצה לדעת מה המצב אצל אנשים עם ספקיות שונות

אני כרגע עם נטויז'ן

בבקרים ובצהריים אני מקבל מהירות של פחות מדיאל אפ

בלילה (מ2 ככה) אני מקבל מהירויות קצת יותר נורמליות אבל עדיין לא מקסימות (150-160 כשהמקסימום שלי הוא 320)

אני שוקל לעבור לבזל בינלואמי כי חבר אמר לי שהם לא חוסמים

מישהו יכול לומר לי איזה ספקיות היום מתעסקות עם החרטא הזה ואיזה לא?

תודה

פורסם

ביום אני מוריד בסדר בערך חצי מהמהירות לעומת בלילה, דרך סלקום מה HTC שלי בתור מודם, אז אני גולש בערך על 3.6 מגה לפי מה שהבנתי.

בלילה אני מגיע לכ 500KB לפעמים.

פורסם

^

אני מתפלא שהם לא הפעילו איזה סעיף נסתר בחוזה שלהם שפתאום גנבת להם יותר מדי רוחב פס למרות שהם אמרו שזה unlimited ולא חייבו אותך משכנתא שנייה

פורסם

אני גם התפלאתי מזה, בדף פירוט שבדקתי יש מאות חיבורי טלפון כ "התחברות לאינטרנט" והורדות משוגעות של כ 1 גיגה בכל פעם..

אבל עדיין, אני משלם להם 130 ש"ח על זה, אני רוצה לראות שיעשו לי דבר כזה, אני לא מחוייב אליהם ואם הם רוצים לשמור על לקוחות...

בכל מקרה אם יעשו דבר כזה תמיד אפשר להודיע על כך ברשת :P

פורסם

אני מוריד קבוע על 1mb‏ למרות שיש לי 15 מגה, האימיול יותר מהיר לפעמים הורדתי סרט על 1.7 מגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים