עבור לתוכן

לא רואים כלום על המסך- חושב שיש בעיה לכרטיס &#

Featured Replies

פורסם

אז הבעיה היא כזאת...

החלפתי קירור ל88GT שלי והחזרתי והכל סבבה אבל לא ראו כלום על המסך..

ניסיתי לחבר את ה7600GS וכן ראו על המסך...

האם הבעיה היא באמת ב8800GT? רק החלפתי קירור, מה כבר קרה לו?

*ראיתי מין ג'אמפר כזה, יש מצב צריך לעשות איתו משהו לאחר החלפת קירור?

תודה על העזרה..

זה דחוף!

פורסם

אין קשר לג'מפר, רכיבי מחשב עלולים ללכת לעולמם מחשמל סטטי בגלל זה משתמשים בכפפות בעבודות כאלה... ( מה שרובנו לא עושים )

תנסה להחזיר את הקירור המקורי, אם השתמשת במשחה מסובבת כסף כמו ARCTIC SILVER 3/5 שים לב שהמשחה לא נגעה מעוד מקומות חוץ מהליבה עצמה מהסיבה שהיא עלולה לקצר...

במידה והכרטיס עדיין מסרב לפעול, תחזיר את הקירור המקורי ותנצל אחריות.

פורסם
  • מחבר

באה כבר משחה עם הקירור (MX2) על ההיטסינק.

אבל יש מצב בכל זאת יצא קצת משמשחה למחוץ הליבה(אני מדבר על ממש ממש טיפה), זה עדיין יכול לגרום לנזק?

:'([br]פורסם בתאריך: 13.03.2009 בשעה 19:07:29

בבקשה עזרה!!! אני לא יודע כבר מה לעשות

לספק של המחשב השני אין כבל PCI-E בכלל (הוא 300V של EZCOOL)...

יש למישהו עוד עצות או שפשוט לקחת אותו לאחריות? (אם הוא תקין אז יקחו לי 120 שקל..אז אם למישהו יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע!)

תודה.

פורסם

תנסה לנקות את שארית המשחה מסביב לליבת המעבד אולי יש קצר שם ,ותנסה שוב פעם אם לא תממש אחריות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני ינקה את המשחה והכל ועדיין זה לא יעבוד אז זה בטוח הכרטיס הרוס, לא יכול להיות משהו אחר?

פורסם
  • מחבר

טוב התעוררה בעיה חדשה...

הוצאתי והחזרתי את הקירור וניקית טוב טוב את כל מה שמסביב לליבה..

מה שקרה עד עכשיו זה היה שהמסך היה מחובר לכרטיס עם DVI והוא היה מציג מסך שחור פשוט (זאת אומרת שהמסך זיהה שחיברו אותו לכרטיס...).

עכשיו בהתחלה זה אותו דבר אבל אחרי 2 דק' בערך המסך מראה כאילו ניתקו את הכבל DVI (והוא מחובר טוב..ניסיתי גם לחיבור DVI השני ואותו דבר...)

אז מה קורה פה לעזעזאל?

פורסם

תשמע אני אתמול התקנתי אותו קירור על ה 8800GT שלי והכל עובד ,כנראה עשיתה משהו לא טוב ,אצלי למשל המשחה הישנה הייתה מפוזרת מסביב לכל הליבה ,והכל עבד תקין ניקיתי קצת שם אני יודע ,הטמפ השפרו פלאים :xyxthumbs:

שמתה את העיגולים הקטנים הללו בין הכרטיס לבסיס הקירור ?שמתה את הפקום בין הברגים לגוף הכרטיס ?הרכבתה הכל נכון ?תוודא שלב שלב

פורסם
  • מחבר

עשיתי הכל נכון חוץ מזה שלא שמתי את העיגולים השחורים שאמורים לשים בין הקירור לבין הכרטיס כי אז הנחושת שעל הכרטיס לא נגעה בליבה בכלל וזה כאילו הכרטיס פועל ללא קירור ככה...

לא ניראה לי שזה יכול לגרום לבעיה...

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי להחזיר את הקירור המקורי ועדיין אותה בעיה...

אז פעם אחרונה שאני שאול, אין לא אחד עוד רעיונות לפתרום הבעיה לפני שאני מממש אחריות???

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים