עבור לתוכן

מפרט לגימינג - 4.4K. יש צורך במסך.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני ימים מספר פניתי בבקשה למפרט לגיימינג בעיקר וניתנו לי המלצות טובות רבות.

מכיוון שתקיצבי גדל בכאלף שקלים אני חושב שניתן לבנות מערכת חזקה יותר - כאן אתם נכנסים לתמונה ואני מודה לכם מקרב לב!

המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו כל COD למיניהם וכן הבא שיצא מהסדרה,FC2, Crysis ועוד משחקי FPS.

אני מתכוון לשחק בהגדרות גבוהות כמה שאפשר ואני מניח שהתקציב יכול לאפשר משהו כזה.

לגבי מסך - 19'' או 22'' - לבחירתכם בהתאם להשקעה בחלקים אחרים והקלה על כ. המסך.

השקט חשוב ברמה סבירה, כלומר מספיק לי שהמאוורר לא יחרפן מאוד.

לגבי OC, לא אשקר, אני יודע מה זה אבל לא מבין בש*ט כדי להתעסק בזה, לכן אי מעדיף מעבד בתדר 3.0GHz (מה שעונה על רוב דרישות המשחקים נכון לעכשיו).

רק חייב לאמר משהו קטן, אני מניח שרוב ההצעות שינתנו לגבי כרטיס המסך יהיו HD4850 ו HD4870 (אם הוא ידחס). אז.......אני באמת מעדיף משהו חזק, בכיוון של ה4870. פשוט רוצה משהו חזק ששווה השקעה אבל מי כמוכם מבין...........

תודה, עידן. :xyxthumbs:

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעבדי אינטל‏ Price Units Total

Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 845 1 845

לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total

EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 495 1 495

זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total

2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 150 2 300

כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total

HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 880 1 880

דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total

500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 1 280

צורבים‏ LG Price Units Total

DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110

מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total

Alpine 7 Pro (s775) 65 1 65

מארזים‏ HEC Price Units Total

Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 230 1 230

ספקי כוח‏ Corsair Price Units Total

VX 450W Active PFC 12cm Fan 385 1 385

מסכים‏ SAMSUNG - שלוש שנות אחריות Price Units Total

2243EWX 22'' LCD 5ms DVI WideScreen Black 850 1 850

מחירון עבודות במעבדה‏ Price Units Total

הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל 10 1 10

Total price 4450 ¤ לפי מחירון מזומן של KSP.

- מעבד חזק + לוח מצויין.

- זיכרונות איכותיים 4GB.

- כ.מסך חזק.

- מערכת שקטה.

- מארז איכותי, וספק מצוין.

- מסך דגם חדיש, וזול יחסית, בשביל 1050X1680 אין ממש טעם בכרטיס חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל עוד תגובות. אני קונה ברביעי ואני לא סגור בדיוק.

בבקשה זה חשוב לי ותודה לצוות האמין והעוזר. תודה.

פורסם

המפרט של yz101 בסדר גמור.

פותח הדיון, האם יש חנות ספציפית ממנה אתה מתכוון לרכוש את המחשב?

שים לב, שבנועה מחשבים ופנדה יש מבצע-כרטיס מסך GTX260 ב900 שקלים (במקום 1300+). ישנו דיון בנושא בפורום "תצוגה וגראפיקה", אני מציע לך להציץ בו אולי תרויח.

פורסם
  • מחבר

לא, אין חנות ספציפית. העדפה לא מIVORY וגם לצערי לא מTMS כי אותם כמה שקלים שמיקרים את המערכת עולים לי על מכסת התקציב וזו בעיה במקרה שלי.

לגבי כרטיס מסך, עכשיו די אסכים שהוא מעל ומעבר, אבל אותו GTX שדיברת עליו הוא מהגרסה הישנה יותר ולכן הוא במבצע. כמדומני שיש לו בעיות בנוגע לדריברים וגם משו בסטרים פרוססורס. יודע מה זה אבל לא נכנס לזה.........נשאר עם זה בינתים. תודה בכל אופן.

פורסם
לגבי כרטיס מסך, עכשיו די אסכים שהוא מעל ומעבר, אבל אותו GTX שדיברת עליו הוא מהגרסה הישנה יותר ולכן הוא במבצע. כמדומני שיש לו בעיות בנוגע לדריברים וגם משו בסטרים פרוססורס. יודע מה זה אבל לא נכנס לזה.........נשאר עם זה בינתים. תודה בכל אופן.

על מה אתה מדבר? הGTX260 הזה אולם מהגרסה הישנה, אך עם OC קל הוא עובד את הגרסה המחודשת, ושלא נדבר על זה שהוא חזק בצורה די משמעותית מ HD4850/9800GTX. בנוגע לדרייברים וצינורות עיבוד, אין לי מושג על מה אתה מדבר- אף פעם לא שמעתי על זה. מעולם לכרטיס לא היו בעיות דרייברים בכל גרסאותיו. כך או כך, הגרסה הזו בכלליות עולה בערך 1200-1500 שקלים.

בנוגע לחנות...עדיף להוסיף כמה שקלים ולקנות מחנות אמינה, מאשר לחסוך ולקנות בחנות לא אמינה וא"כ לשלם על זה.

יש לך מספר חנויות הנחשבות איכותיות שמהם ניתן לקנות כדוגמת TMS/SKYPC/FOXPC/IQPC/ZIGZAG/PANDA/נועה מחשבים.

פורסם
  • מחבר

אז רגע מה ההצעה שלך?

שווה לקחת את הGTX במפרט? אם OC באמת יתן תועלת הוא לא יוריד מדי מאורך החים של הכ. מסך?

פשוט פוחד להתעסק בזה. אני רוצה לשחק בשקט בוא נגיד לאורך זמן.......

פורסם
  • מחבר

לגבי בעית הדריברים התלבלבתי עם כרטיס אחר. אבל אני עדין בטוח שהכרטיס מוחלש ועדיף הHD4850. מה אתה מציע לעשות?

פורסם

אני מבין אותך, אבל אתה די טועה. ההבדל בין GTX260 הרגיל למחודש הוא באחוזים בודדים בלבד.

במחיר כזה, יש לך אפשרות לקנות או HD4850, או 9800GTX ושניהם חלשים משמעותית מ GTX260- והקטע המצחיק הוא שאתה יכול להזמין אותו מנועה/פנדה בימים האלה בלבד באותו מחיר. הכרטיס במחירו הרגיל הרבה יותר יקר, ואם תזמין אותו אתה רק תרויח. הפרש הביצועים בינו לבין HD4850 הוא די גדול לכן אם אני הייתי במקומך הייתי שועט על הכרטיס לפני שיגמר המלאי.

בנוגע ל OC, אתה בכלל לא צריך לעשות...הGTX260 הרגיל (שבמבצע) מאוד חזק בסטוק, אל תזלזל בכוחו :silly:

כעיקרון, אם מסיבה כלשהי אתה לא רוצה ללכת עליו, אתה יכול לקחת HD4850 או 9800GTX העיקר שתהיה שלם עם הקניה שלך.

כמו כן, אסור להקפיץ אלא אם כן עברו 24 שעות. אם יש לך משהו להוסיף, מומלץ להשתמש בכפתור העריכה (אייקון של עיפרון ונייר) שנמצא מתחת לכל הודעה שאתה רשמת.

פורסם

בנוגע למסך תבקש המלצה בפורום מסכים.

כי הסיבה שהמסך הזה היה מומלץ הייתה שגויה בסופו של דבר.

וכרגע הוא לא מומלץ בכלל...

(הארגונומיה שחשבו שהיא טובה אצלו, התבררה בתור TILT בלבד ולכן אינו מומלץ יותר)

פורסם

האמת כן, כמדומני פתחו לא מזמן דיון עליו.

בכל מקרה, יש עוד מסכים מעולים כמו 2243/2253 (BW/BWX) או אפילו T220. לא חסר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבדוק את הענין לגבי הכרטיס מסך וגם אברר לגבי מסך נורמאלי ביחס למחיר.

רק רציתי לשאול משהו. נראה לי שאני אקפוץ על ההצעה לגבי הכ. מסך אבל אני לא יודע אם אחת מהחנויות שצוינו נמצאות באזור הקריות/חיפה. אולי אתם יודעים אם ניתן להשיג אותו גם באזור הנ"ל?

אגב סליחה על ההקפצה ממקודם.

פורסם

בהצלחה בקנייה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

אגב עכשיו אוכל להראות את המפרט הדי סופי. המחשב הוא ליומולדת שלי, יום רביע הקרוב, ובנועה מחשבים כתוב שהמלאי של הGTX260 יתחדש בדיוק יום לפני ככה שזה מצוין בשבילי. חוץ מזה אני קונה את 'שאר' המחשב בKSP לפי ההצעה שניתנה. בנוסף, אני די מחויב לקנות תוכנה חוקית ולהוציא כסף, אז אל תנסו לשכנע שלא, אין לי ברירה זה מחלה של ההורים..........בכל אופן חשבתי לקחת 4GB ולקחת VISTA. הכי הגיוני בעיני, גם כי דלף משהו מ MICROSOFT שיש מצב שוינדווס 7 יהיה כשידרוג חינם לבעלי ויסטה וגם כי סתם בא לי להשתדרג. אזזה יהיה 64 BIT. בכל אופן הנה המפרט:

GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E

זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel

דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II

צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA

מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775)

מארזים Antec Three Hundred ATX Mid Tower Gamer Black Case (No PSU)

ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan

מקלדות Logitech Value/Deluxe Keyboard Black

עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel Black

מקרופון ואוזניות Dynamode DH-005 Stereo Headphones With Microphone

מסכים CHIMEI - שלוש שנות אחריות 225D 22'' LCD 5ms DVI + Speakers

תוכנות Microsoft Windows Vista Windows Vista Home Premium Hebrew (With KSP New Computer Only)

כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ none

מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל

מחיר 4150 ¤

+

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936

הGTX260 ב 900 שקל יוצא 5050 שקל.

יצא חריגה של 650 שקל בגלל הVISTA והציוד הקיפי האחר מהמסך.

עכשיו כמה שאלות:

יש בכלל הבדל בין הלוח M שבמפרט לבין P43-DS3L?

האם הGTX שאני קונה בנפרד מתאים בחיבורו ללוח M?

האם יש בכלל צורך בקירור שהוספתי? הרי אין OC אני לא מתעסק בזה........

האם כדאי להוסיף עוד מאוורר למארז? יש בו 2 120mm.

עכשיו שאני חושב על זה, יש מצב שבעתיד הלא כל כך רחוק משחקים יתמכו בQUAD. כדאי, עם כל התופעות הנלוות?

לקחתי זכרונות 1066MHz הכרחי? תורם במשהו ונותן שיפור כלשהו? פשוט הפרש המחירים ביניהם לבין זכרונות 800 אפסי, אז אני אומר למה לא.......?

מה דעתכם על המסך? מהו ההבדל במסכים בין 2MS ל5MS מרגישים משהו? מה זה בכלל אם אפשר להסביר בקצרה....

האם הספק יחזיק יציב את כל המערכת?

ותודה על הכל.......במת פוצצתי בשאלות ותודה לכולם - צוות מדהים (גם מי שלא בצוות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים