עבור לתוכן

בקשר לכונן אופטי

Featured Replies

פורסם

החלפתי למחשב שלי צורב dvd (dvd-rw) אבל משום מה הוא קורא לי רק cd ניסיתי כול מיני דיסקי די וידי ושום דבר לא פעל גם הצרובים וגם הלא צרובים לעומת ה cd שגם הצרובים וגם הלא צרובים ניקלטו מאיזה סיבות זה יכול להיגרם ויש דרך לסדר את זה?

פורסם

באיזה צורב מדובר? יכול להיות שהצורב לא תקין... קיים עדכונים לצורבים, ( FIRMWAR ) והם נועדו "להכיר" לצורב מדיות חדשות...

אם ניסית כמה סוגים של מדיות אני חושב שהצורב פשוט לא תקין...

פורסם
  • מחבר

מצטער על הבוריות אבל מה זה מדיות ומאיפה אני אמור להוריד עידכונים לצורב?

פורסם

מדיות = דיסקים...

באיזה צורב מדובר ?

פורסם
  • מחבר

צורב dvd של סמסונג אני לא יודע בדיוק את השם שלו איך אני בודק את זה?

פורסם
  • מחבר

מישו?

פורסם

לי זה נשמע כמו צורב תקול

אני מנחש שהוא באחריות אז תקח אותו לחנות

פורסם
  • מחבר

כן אבל אין איזו דרך ליבדוק אם באמת יש בו תקלה כי cd הוא קורא ורק dvd הוא לא קורא בגלל זה זה מוזר אין איזה עידכונים בישבילו או משו?

פורסם

אתה יכול להוריד עידכון קושחה מאתר היצרן

אם אתה מתקשה תרשום את הדגם המדוייק של הצורב ואני אעזור לך

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אתה יכול להגיד לי איך אני יודע מה הדגם של הכונן שלי?

פורסם

לחיצה עם הכפתור הימני של העכבר על המחשב שלי, מאפיינים, חומרה, מנהל התקנים, לחיצה על הפלוס שליד DVD/CD-ROM drives

פורסם
  • מחבר

יש לי שם שתיים הינה תמונה של מנהל ההתקנים

mmzoejyjgtyg.bmp

פורסם
  • מחבר

יוווווווווווווווווווווווו ימלך התקנתי וזה עבד אתה לא מבין כמה עזרת לי כבר חשבתי ליקנות חדש חסכת לי 150 שקל אתה כזה תותח תודה רבה רבה אני מעריך את זה מאוד ואת העבודה שלך בפורום ראיתי שאתה עוזר לעוד ושוב תודה ענקית כי הצלת אותי וזה באמת עבד :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה יכולה להיות בעיה שהוא קורא אבל זה מזהה כאילו איזה דיסק זה כי כשאני שם דיסק שכבר צרבו עליו ודיסק ריק זה עושה את אותה הפעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים