פורסם 2009 במרץ 1316 שנים החלפתי למחשב שלי צורב dvd (dvd-rw) אבל משום מה הוא קורא לי רק cd ניסיתי כול מיני דיסקי די וידי ושום דבר לא פעל גם הצרובים וגם הלא צרובים לעומת ה cd שגם הצרובים וגם הלא צרובים ניקלטו מאיזה סיבות זה יכול להיגרם ויש דרך לסדר את זה?
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים באיזה צורב מדובר? יכול להיות שהצורב לא תקין... קיים עדכונים לצורבים, ( FIRMWAR ) והם נועדו "להכיר" לצורב מדיות חדשות...אם ניסית כמה סוגים של מדיות אני חושב שהצורב פשוט לא תקין...
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מחבר מצטער על הבוריות אבל מה זה מדיות ומאיפה אני אמור להוריד עידכונים לצורב?
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מחבר כן אבל אין איזו דרך ליבדוק אם באמת יש בו תקלה כי cd הוא קורא ורק dvd הוא לא קורא בגלל זה זה מוזר אין איזה עידכונים בישבילו או משו?
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים אתה יכול להוריד עידכון קושחה מאתר היצרןאם אתה מתקשה תרשום את הדגם המדוייק של הצורב ואני אעזור לך
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים לחיצה עם הכפתור הימני של העכבר על המחשב שלי, מאפיינים, חומרה, מנהל התקנים, לחיצה על הפלוס שליד DVD/CD-ROM drives
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים הנה לינק להורדת העידכוןhttp://support.necam.com/Optical/downloads/FlashFirmware/dl.asp
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר יוווווווווווווווווווווווו ימלך התקנתי וזה עבד אתה לא מבין כמה עזרת לי כבר חשבתי ליקנות חדש חסכת לי 150 שקל אתה כזה תותח תודה רבה רבה אני מעריך את זה מאוד ואת העבודה שלך בפורום ראיתי שאתה עוזר לעוד ושוב תודה ענקית כי הצלת אותי וזה באמת עבד :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר מה יכולה להיות בעיה שהוא קורא אבל זה מזהה כאילו איזה דיסק זה כי כשאני שם דיסק שכבר צרבו עליו ודיסק ריק זה עושה את אותה הפעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.