פורסם 2009 במרץ 1216 שנים שלום לכולםיש לי שני מחשבים שמחוברים בינהם בראוטר והראוטר מתחבר לאינטרנט דרך מודם מוטורולהלפני כשבועיים שני המחשבים עבדו בסדרהיום אני חוזר הביתה (סטודנט) ומופתע לגלות שהמחשב אצלי בחדר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט בעוד שהמחשב בסלון מתחבר כרגילהמחשב היה כבוי בשבועיים האחרונים ואף אחד לא הפעיל אותו בכלל. ניתן לגשת ממנו לתפריט של הראוטר ככה שהכבל עצמו לא הבעיהמותקנות על המחשב שתי מערכות הפעלה, ויסטה ו-7, ובשתיהן זו אותה הבעיה בדיוק אני כבר לא יודע מה לעשות עם זהלפני שבועיים זה עבד כמו שצריך, עכשיו לאאיפה הבעיה פה?! מה צריך לבדוק שמוגדר כמו שצריך?
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מה זה "לא ניתן לגשת לאינטרנט"?אמרת שניתן לגשת לממש של הנתב כלומר יש תקשורת עד לשם.בדקת אם יש בעיות של DNS עם nslookup כמו למשלnslookup google.comיש בכלל תקשורת החוצה בפינג?ping 4.2.2.1אין משהו חשוד בקובץ host?
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר the configured DNS server is incorrect or does not existזאת ההודעה שוינדוס 7 אומר לי לאחר בדיקה שלו של החיבוראיך אני מטפל בזה?
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים השרת DNS שלך מוגדר לידני או אוטומטי?אם אוטומטי תריץipconfig /flushdnsואחרי זהnslookupכדאי לראות איזה NS המקבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.