עבור לתוכן

מתאם בין SAS ל SATA במחיר שפוי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע...שכחתי לציין

ב א ר ץ

פורסם

שכח מזה, אחרי הזוג שהזמנתי לPERC שלי הבנתי שיש פעמים שבארץ פשוט לא קשורים למציאות

יש לי זוג כבלים שעלה 70ש"ח בניגוד למחיר לכבל בודד בארץ

פורסם
  • מחבר

כן אני רואה.באתרים בחול הם עולים כמה דולרים ופה הם עולים כמו חצי הרדיסק :pissed: :pissed:

פורסם

כן אני רואה.באתרים בחול הם עולים כמה דולרים ופה הם עולים כמו חצי הרדיסק :pissed: :pissed:

רק בישראל :lol:

פורסם

תזמין מחו"ל וזהו גם ככה זה משלוח חינם ומתחת ל50$ (אין מכס). הצירוף מילים "מחיר שפוי " ו"בארץ" קיים רק במקרים מאוד ספציפים ובתחומים מסוימים.

אני למשל קניתי לחתולים שלי מזרקה לשתיה ב240 שקל (בדקתי ואני יכול להשיג אחת ב180 שקל בebay ) . כשהלכתי לקופה אמרו לי "אתה צריך פילטרים 3 ב100 שקל". אמרתי "לא תודה אני בררן". הלכתי לebay וקניתי 12 פילטרים ב 133 שקל כולל משלוח שזה שליש מחיר. 60 שקל על המזרקה זה כפרה כי זה גדול ויכול לעצור במכס אז חסכתי את הכאב ראש אבל על הפילטרים חסכתי בגדול.

אם זה קטן וזול יותר בחו"ל תזמין מחו"ל. יום יבוא והחנויות בארץ יתעוררו מחלום המונופול שהם חיים בו.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי דרך חבר

3 כבלים ב 170 שקל אתה קולט 3 כבלים במחיר של אחד !!!! :pissed: :pissed: :bash: :bash:

ממש בושה.ועוד האיכותיים עם הנעילה המתכתית.

אמרתי לו אם כבר מזמינים אז תביא לי כמה שאני לא אעבור את הסיוט הזה שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים