עבור לתוכן

רוצה לקנות כונן חיצוני אך זקוק לעזרה

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי מחשב ישן P4 1.8 שברצוני לשדרג אותו

כעיקרון הכונן הפנימי שלי הוא 40GB שמחולקים 20GB ב- C והיתר בD

כרטיס מסך הוא GFORCE 8600

היות וכל משחק שמכבד את עצמו דורש מקום אני מעוניין לרכוש גם כונן פנימי וגם כונן חיצוני

בכונן החיצוני אני רוצה להוריד גם תכנים של HD ולצפות גם במחשב וגם בטלויזיה ם חיבור כבל HDMI

אודה לכולם על המלצותיכם לכוננים הנכונים.

במידה ואתם זקוקים לפרטים נוספים אשמח לענות

תודה מקרב לב

פורסם

פנימי

מה הנפח שדרוש לך מהכונן הפנימי? באיזה ממשק?

חיצוני

מה הנפח הדרוש? חיבור HDMI? כמדומני אין כונן חיצוני עם החיבור הזה.. יש eSATA, Firewire, USB 2.0.. וזהו.

פורסם
  • מחבר

תודה שחזרת אליי...

בתשובה לשאלותייך,

פנימי-נראה לי מ-320 GB ומעלה, כל כונן שדנתם בפורום ויש עליו המלצות טובות יתקבל בברכה,

חיצוני-כנ"ל מ-320GB ומעלה, בעיקר ישמש להורדת סרטים ומופעים באיכות של HD אבל השאלה היא כיצד אני מחבר את הכונן לטלויזיה בסלון ? יש לי חיבור HDMI

כיצד אנשים מורידים ומחברים לטלוייזיה/מסך מחשב FULL HD

תודה על הכוונתכם

פורסם

יש מכשיר בשם סטרימר שאותו אפשר לחבר לטלויזיה ודרכו לצפות בתכני HD. בתוך המכשיר הזה יש הרדדיסק. אין אפשרות לחבר הרדיסק

ישירות לטלוויזיה.

פורסם

או ע"י מזרים מדיה (סטרימר) או ע"י מערכת קולנוע ביתית.. (HTPC, אם יש לך חיבור מתאים)

לגבי הדיסק הקשיח הפנימי- הייתי ממליץ על 320GB שכן אתה לא צריך יותר מזה (לפי מה שאמרת), אבל בהתחשב במחירים הנפח הזה לא כ"כ משתלם כשבתוספת של כמה שקלים אתה מקבל פי שניים נפח. אז ההמלצה שלי היא 6400AAKS של Western Digital. מהיר, שקט, נפח 640GB והמחיר שלו אחלה. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אה נכון חבר שלי רכש סטרימר ודרכו הוא רואה...לא באמצעות ההארד דיסק החיצוני :kopfpatsch:

אני מודה לך על העזרה וההסבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים