עבור לתוכן

מתלבט אם יש צורך בשידרוג הכרטיס מסך (מסך 26")

Featured Replies

פורסם

שלום ברשותי Gforce 8800GTS 320MB

אני עם מסך Samsug T260HD שאני ממש ממש מבסוט ממנו.

הרזלוציה של המסך היא 1920X1200

העניין הוא כזה שאני משחק משחקים פעם ב.. כי אני בדיוק בתקופה של לימודים(אני משחק רק משחקים ידועים ולא כל משחק)

השאלה היא האם אני יוכל להריץ עם הכרטיס הנ"ל משחקים ברזלוציה דיי גבוהה ועדיין להנות מהמשחק?

המערכת שלי:

E7200 2.53@ 3.9Ghz

asus pq5 pro

2gb gskill 800@410Mhz cl4

האם שידרוג לכ.מסך כמו הHD4870 ישפר פלאים את חווית המשחק שלי או שכדאי לי להמתין לדור כרטיסי המסך הבאים ואז לשדרג?

פורסם
  • מחבר

לא יהיה עדיף לכרטיס הנ"ל?

http://www.skypc.co.il/pl_product~S4871GD5~8~0.htm

יש תקציב של עד 1400

אני מניח נכון ש4870 טוב יותר מ260GTX ?

אני מסתמך על:

http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/Sum-of-FPS-Benchmarks-1920x1200,800.html

ששם אני רואה את ה4870 טוב יותר... הלא כך?

פורסם

אין ביניהם הרבה הבדל.

לך על ה - GTX 260 בגלל המבצע המצוין שמוזיל אותו מאד.

פורסם

שני דברים:

1. קודם כל, למה שלא תחכה? זה טיפשי, הכרטיס שלך עדיין מצויין - אז תאלץ להוריד טיפה גרפיקה או AA בשביל להשאר ברזולוציה NATIVE, חפיף.

2. אם אתה כן מחליט לקנות - רק תקפיד לקנות 1 GB, זה משפיע ברזולוציות האלא.

אני בעד לחכות, אנחנו על סף יציאה של כרטיסים משופרים, נראה לי חבל.

פורסם

הכרטיס שלו בקושי סוחב משחקים על 1680X1050 על הגדרות גבוהות אז מצוין הוא בוודאי שלא (אולי רק עד ל - 1280X1024).

אין שום כרטיסים חדשים שיוצאים ממש בקרוב ושווה לחכות להם.

פורסם
  • מחבר

dennis הצעתך ממש נשמעת טוב... לגביי ה260 אני שם לב שהביצועים שלהם דיי דומים אז באמת יהיה שווה לקחת את ה260 במחיר כזה...

עכשיו 2 דברים נוספים...

1: הכרטיס הנ"ל אוהב להתחמם? ובלי שום קשר הייתי רוצה המלצה לגוף קירור טוב שיחליף את הישן..

2:ראיתי שרשום איפשהו CORE 216 האם זה מדובר על אותו הכרטיס או שיש הבדל בין השנים?

לא משנה כבר... ראיתי בקשר לליבות... שבעצם ההבדל כל כך זניח... תודה על הצעות של כולם.

פורסם

הקירור המקורי של ה - 260 טוב למדי.

וגם ככה גופי קירור חלופיים לכרטיס קיימים רק שניים והם חדשים שעוד לא הגיעו לארץ (ולא בטוח שיגיעו).

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לך... אפשר לנעול :)

כבר הזמנתי את הGTX 260 מנועה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים