עבור לתוכן

המלצה Sandisk Cruzer Contour 16GB או Sandisk Cruzer Titanium 16GB?

Featured Replies

פורסם

דנדן ממתי מתייחסים למהירויות שהיצרן מדווח עליהן? בטח לא כשהו כותב טווח מהירויות (8-15 מגה).

הנה כמה ביקורות:

http://hothardware.com/Articles/USB-Flash-Drive-RoundUp-Corsair-OCZ-and-Kingston/?page=6

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=3592&articID=854

אלה ביקורות ששלפתי ברגע זה. אני נותן את כל הנתונים האלו כי עשיתי בדיקה מקיפה לDOKים מהירים בנפחים האלו וקראתי הרבה מאוד

מבחני ביצועים על המובילים בקטגוריה. בסוף בחרתי בפטריוט 32 ג"ב למרות שהוא מפגר במעט (מאוד) אחרי הקונטור בגלל שמחירו בחו"ל

הוא כמעט חצי משל הקונטור.

• תגובות 45
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר ראשון:

יש לך את הפטריוט ועדיין לא הוספת אותו לסטיקי??? אתה מהמניאקים שצריך לעשות בשבילם את כל העבודה ולא תורמים לאחרים???

ודבר שני: הלינק הראשון נותן את הRALLY 2 4GB, שהוא איטי בצורה משמעותית מהדגמים הגדולים יותר וגם אתה יכול לראות בעמוד של האתר יצרן שמצויין שם טווח מהירויות.

מבחינת הביצועים של ה32GB הוא הגיע שם לממוצע של 30.7 קריאה ו12 כתיבה.

אם תשים לב הCONTOUR לפי מבחני הביצועים שלהם, גם יצא נמוך יותר ממה שאמור להיות...

פורסם

הפטריוט בדרך מחו"ל, אל תדאג אני אכניס אותו לסטיקי (אני כבר מתחיל לחשוש לחיי).

אלו לינקים ששלפתי ברגע, את מה שכתבתי אני מבסס על חיפוש ארוך מאוד והשוואות רבות מאוד של DOKים ברשת.

בקשר למהירות - בניגוד להרדדיסקים דווקא מהירויות הDOKים לא משתפרות בנפחים גדולים יותר (מדובר על DOKים המבוססים על אותו

בקר כמובן), להיפך. מהירות העתקת הקבצים הגדולים עולה במעט אבל העתקת כמות של קבצים קטנים יורדת בצורה דרסטית.

הבהרה: אני התייחסתי עד עכשיו בעיקר למהירויות הכתיבה בהערותי, שם גם נמצאים ההבדלים הגדולים בין מוליכי הקטגוריה לשאר. במהירויות

הקריאה ההבדלים קטנים יותר (אבל עדיין קיימים).

פורסם

תראה, המהירות כן משתנה בנפחים השונים, כי מבחינתם מדובר על גרסאות מוצר שונות.

יש לך בקר זכרון שונה ובעקבות כך מהירויות שונות. (בנפחים השונים אין לך בהכרח בקר דומה כפי שניסית לציין, ובעקבות כך המהירות כן משתנה)

אני יכול לומר לך בכנות, שהCRUZER הראשון היה איטי בטירוף, ובאיזשהו שלב הם החליטו לשים בתוכו כנראה את הבקר של הTITANIUM...

ובהמון חברות אם תראה, הדגמים הקטנים יותר, ובדרך כלל גם הישנים יותר איטיים מהאחים הגדולים שלהם באותה קטגוריה...

אל תדאג, כל עוד תעלה את הנתונים, אתה לא צריך לחשוש לחייך :lol: :lol: :lol:

רק שתדע שזה נורא מבאס, שעד שעושים סטיקי שיכול לענות להמון שאלות, אנשים בפורום הזה, שבטוח שכמעט לכל אחד יש לפחות DOK אחד (בין אם ישן או חדש), והם לא מעדכנים בסטיקי שזה עניין של כמה דקות בלבד.

פורסם

אני מבין איך הגעת למהירות קריאה ממוצעת של 27 אבל איך פירשת את מהירות הכתיבה?

שלושת הגרפים העליונים מראים תוצאת כתיבה שונה לחלוטין

בשלושת התחתונים אני מוצא תוצאה עקבית של בין 9 ל 10

פורסם

לפי הגרפים השונים...

בעקרון הכי מדוייק זה לראות דרך תוכנה שיודעת לבדוק מהירות או דרך העתקה בויסטה...

פורסם

אם מישהו יודע על תוכנה כזו, אשמח להכיר אותה :)

פורסם

תפתח דיון בפורום תוכנה...

תבדוק teracopy.

פורסם

מהירות הכתיבה ל DOK אכן נעה בין 8-9 :)

פורסם

למה אתה בכלל מעוניין להחליף את הDOK?

תעדכן בסטיקי שלפי התכונה שבדקת איתה, יצא לך ככה :)

פורסם

כי אני עובד עם פרוייקטים שבקלות מגיעים ל 1gb ויותר ומהירות כתיבה של 15MBps תחסוך לי כמעט חצי מזמן ההעתקה

משמעותי כשממהרים

פורסם

אז בסופו של דבר הTITANIUM לא ישפר לך ביצועים בצורה קריטית.

אז יש לך את הCONTOUR שהכי מהיר (ולא מחיר מטורף מאוד)

OCZ שקצת יותר איטי

וDOKים מהירים יותר.

אם יש לך אופציה להביא DOKים יותר יקרים מחו"ל אז יש עוד אופציות...

כמו ההוא שנמצא בסטיקי :)

פורסם

איזה DOKים מהירים יותר מהקונטור מיובאים לארץ?

פורסם

שאלה טובה, אבל הם לא משתלמים מבחינה כלכלית...

זה עסק הרבה יותר יקר.

הרבה הרבה הרבה יותר יקר.

פורסם

תסלחו לי על ההקפצה אבל קצב קריאה של 25MB/s ב DOK שווה ל 200Mbps?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים