עבור לתוכן

המלצה Sandisk Cruzer Contour 16GB או Sandisk Cruzer Titanium 16GB?

Featured Replies

פורסם

שיקח טיטניום גם יותר חזק (עמיד) גם (לדעתי) יותר מרשים וגם יותר זול וחוסך כסף המהירות זה בולשיט כי באמת אנחנו לא בסרט פעולה שאי אפשר לחכות חמש שניות ביותר מ- 10MB/S הוא מעביר כגיגה בדקה מה הלחץ שצריך לשלם עליו יותר וגם הקונטר לא נוח (הפתיחה לא משהו) יותר גדול ולא נכנס לכל שקע וגם יותר שביר מכה קטנה מהכיסא והלך עליו בקיצר אין בו טעם........

אני ממש הציטוט הבא של הפורום:

"אנחנו לא בסרט פעולה שאי אפשר לחכות חמש שניות"

חחח xD

• תגובות 45
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד, אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר?

הפתיחה שלו ממש לא נוראית, והיא מגנה גם על החיבור עצמו מכניסה של אבל וחול דבר שהטיטניום והקרוזר הרגילים לא מגנים

הוא ממש לא שביר, הוא ב3 כיוונים שלו מוגן גם בטיטניום, ורק החלק הנשלף הוא פלסטיק, כמו הקרוזר הרגיל.

ומה הקטע לא נכנס לכל שקע? מאיפה הבאת את השטות הזאת?

ואם היית יודע חשבון, שאני משער לעצמי שאתה ברמה של 3 יח' 10MB לשנייה, משמע 600 מגה לדקה.

ואם אתה רוצה להעתיק 6GB לDOK, שזה הממוצע בין 1080P ל720P אז ייקח לך 10 דקות להעתיק.

18MB לשנייה, משמע 1080 מגה לדקה, כלומר קצת יותר מ5 דקות.

וההבדל הזה כן קריטי כשממהרים, או כשמעתיקים נפחים גדולים יותר. (דבר שלי אישית יצא כבר כמה פעמים)

פורסם

תגיד, אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר?כן

הפתיחה שלו ממש לא נוראית, והיא מגנה גם על החיבור עצמו מכניסה של אבל וחול דבר שהטיטניום והקרוזר הרגילים לא מגנים אוקי ככה אני שמעתי בסדר אם אתה אומר

הוא ממש לא שביר, הוא ב3 כיוונים שלו מוגן גם בטיטניום, ורק החלק הנשלף הוא פלסטיק, כמו הקרוזר הרגיל. בסדר אבל הוא לא חזק כמו הטיטניום

ומה הקטע לא נכנס לכל שקע? מאיפה הבאת את השטות הזאת? הוא גדול אז אם רוצים 2 והשקעים צמודים אז אין מקום

ואם היית יודע חשבון, שאני משער לעצמי שאתה ברמה של 3 יח' 10MB לשנייה, משמע 600 מגה לדקה. אני ב-5 יח' תודה

ואם אתה רוצה להעתיק 6GB לDOK, שזה הממוצע בין 1080P ל720P אז ייקח לך 10 דקות להעתיק.

18MB לשנייה, משמע 1080 מגה לדקה, כלומר קצת יותר מ5 דקות.

וההבדל הזה כן קריטי כשממהרים, או כשמעתיקים נפחים גדולים יותר. (דבר שלי אישית יצא כבר כמה פעמים)

ואחי אין טעם לריב לא באתי לעשות רע לאף אחד אז טעיתי לא נורא אני רק חושב שהוא לא שווה את הכסף וזו זכותי למה אתה בא וצועק עלי

אני דיי מבין בנושא אז די לחפש מאיפה לריב

פורסם

הCONTOUR לא תופס שני חיבורים במחשב, ואתה מוזמן לבוא ולבדוק...

סבבה ששמעת, אבל ראית? הרגשת? לא

אז אתה ממש לא יודע איך הDOK הזה, אז אל תתן לשמועות להטעות אותך.

הCONTOUR חזק כמו הטיטניום בכל חלק שהוא עם טיטניום...

אבל חלש יותר באיזור הפלסטיקה, שזה מובן.

פורסם

100% אם יש לך אז אתה צודק אני עם טיטניום של 16 גיגה ומרוצה עד מעל לראש............

פורסם

לי יש את שניהם.

יש מקרים בהם שימוש ב-Contour מונע שימוש ב-USB לידו.

בכלאופן, ה-Contour נורא גדול ומגושם.

אם המהירות לא קריטית, הייתי לוקח את ה-טיטניום.

פורסם

בסופו של דבר, הבאתי את היתרונות והחסרונות של כל דגם בנפרד....

שפותח הדיון יחליט מה מתאים לו וזהו..

אין טעם להמשיך לחפור בנושא.

לי הCONTOUR לא חסם עד כה, שום USB, ואני מדבר על USBים של לפטופים שהם צמודים מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם.

נחשוב על משהו.

פורסם

הנתונים שכתובים באתר של פנדה הם לגירסת הטורבו שנמכרת כרגע רק בחו"ל וגם שם יש רק עד 8 ג"ב. הנתונים של הRALLY והATV

שנמכרים בארץ (כולל פנדה) נמוכים משמעותית.

פורסם

אם כך, אין מתמודד אמיתי לקונטור

באותו נושא, אני מעוניין לפרסם את התוצאות של הקרוזר מיקרו שלי ונראה שאי אפשר לבצע בדיקת כתיבה דרך הבנצ'מרק (HD Tune)

את התוצאה של ה File Benchmark אני לא כל כך מבין לצערי, אשמח להסבר

z-698579977.JPG

כמו כן, למה אין אפשרות לאתחל את ה DOK למערכת קבצים NTFS? (מעוניין להעביר קובץ מעל 4gb)

פורסם

דבר ראשון תעשה כמה בדיקות של FILE BENCHMARK לפי FILE LENGTH שונים.

תעשה גם את הBENCHMARK הרגיל של הקריאה.

את כל הנתונים האלה תשים בסטיקי עצמו, ולא פה.

בנוגע לNTFS

גם בסטיקי (אחר) יש דוגמא איך להמיר אליו.[br]פורסם בתאריך: 13.03.2009 בשעה 03:23:50

הנתונים שכתובים באתר של פנדה הם לגירסת הטורבו שנמכרת כרגע רק בחו"ל וגם שם יש רק עד 8 ג"ב. הנתונים של הRALLY והATV

שנמכרים בארץ (כולל פנדה) נמוכים משמעותית.

אני לא מסכים איתך.

http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive

למטה יש ביקורות של הDOK הזה וכתוב שם, שהצליחו להגיע ל15MB כתיבה, ו25MB קריאה...

היצרן מצהיר נתונים קצת יותר נפוחים.

עדיין הCONTOUR מנצח :D

גרסאת הטורבו http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_turbo_usb_2_0_flash_drive

קריאה 35 כתיבה 30.

בכל מקרה, מחירי הOCZ באתר של פנדה נראה לי לא נכונים... נמוכים משמעותית מהמתחרים.

כנראה שאלו המחירים של המלאי הקודם לפני שהדולר עלה

פורסם

ביצעתי את הבדיקות השונות ומצאתי את מהירות הקריאה של ה DOK

עדיין לא הבנתי את מהירות הכתיבה מהגרפים השונים

פורסם

אז ככה, לנתונים האלה אין יותר מידי משמעות, צריך לראות מה קורה בפועל.

אבל אם לוקחים את הממוצע, אז הDOK שלך עם מהירות קריאה 27MB בערך, (לא בהכרח מהירות קריאה אפקטיבית) ומהירות כתיבה ממוצעת כ9-10MB.

נתונים טובים, ומעבר למה שפורסם בעבר באתר של SANDISK.

הטיטניום אמור לתת ביצועי כתיבה קצת יותר טובים מזה או זהים לזה (מאחר ומהירות של הDOK הזה כבר כעת מעבר למה שהיה צריך להיות)

מבחינת ביצועי קריאה הטיטניום יהיה או איטי יותר או זהה (בהתאמה לנאמר קודם)

כיצד למדוד את קצב העתקה בXP, צריך תוכנה כלשהי, שאני כל הזמן שוכח את שמה, אז אולי יגידו לך בעתיד.

ורק שתדע, שאם תמיר אותו לNTFS, לא תוכל להפעיל אותו בDVD של הוריך יותר. (DVD לא יודעים להתמודד עם NTFS כיום)

פורסם

אני מבין איך הגעת למהירות קריאה ממוצעת של 27 אבל איך פירשת את מהירות הכתיבה?

שלושת הגרפים העליונים מראים תוצאת כתיבה שונה לחלוטין

בשלושת התחתונים אני מוצא תוצאה עקבית של בין 9 ל 10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים