פורסם 2009 במרץ 1116 שנים משהו עם קצב יחסית אחיד שאני אוכל לרוץ איתו ושיהיה מהיר. עדיף עם פחות שילובים אינסטרומנטלים כמו פסנתר/כינור כי לפי דעתי הם גורעים ברוב הפעמים. תודה לעוזרים עריכה: משהו בסגנון: עדיף שלא יקח הרבה זמן להגיע לקצב...
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אין לי ממש המלצה לטראנס אבל אני יכול להגיד לך שלרוץ עם מוסיקה רגועה (לפחות אצלי) יותר עוזר להתנתק מהקושי של הריצה ולהרגע וככה יותר קל להמשיך לרוץ, אם אתה רוצה ספרינטים אז באמת אולי כדאי טראנס אבל לריצות ארוכות אני באמת שממליץ רגועה
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים כשה היתי צעיר אהבתי SUN PROJECT לך זה יתאיםגם Future Prophecy יהיה נחמד סיגנון שונה אבל גם נותן מרץ
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים מחבר כרגע שמעתי וממש אהבתי טראק של FUTURE PROPHECIES שנקרא MAGNETIC באמת קצבי ועושה חשק לרוץ. עוד בסגנון יתקבלו בשמחה
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים תשיג סטים של DJ guy salama. אני ממליץ על:Dj Guy Salama Feat Raja Ram And DJ Skazi 10-04-2004Dj Guy Salama Feat FataliDj Guy Salama Feat Oforia 22-01-2005-Part2
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אני בדר"כ שומע מוזיקה שחורה וטרנאסים פחות, רק אם יש משהו ממש רצחני אז יש לי שתי המלצות בשבילך: האחת - יש בTL אוספי טראנסים, לא זוכר איזה מספר זה אבל יש שם אלבום בשם ארטיום או משהו כזה (באנגלית) אוסף קטלנייייי הכי טוב ששמעתי בחיים שלי לא סקאזי ולא שום דבר דבר שני יש פה 2 טראנסים שאין לי מושג איך קוריאם להם ואיפה משיגים את המלא:
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים יהל. Yahel.האלבום superset הכי טוב לפי דעתי.שירים בודדים - nushka, for the people, inta omri ויש עוד כמה, פשוט לא זוכר תשמות.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אממ יש לך קצת טעות זה לא אותו הרכב הלהקה ששמעתה זה אבל אם אהבת סבבהDRUM AND BASE נקראת future prophecy איות שונה כך לדוגמא יש לך הייפרסוניק שהם הההדבר! כך לדוגמא יש גם 1200 מיקס לדוגמא
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אני בחיים לא אפסיק לשמוע את Astrix - Sex Style בכל הקשור לריצות / נסיעות / קרחנה עם חברים ברכב, פשוט כיף להרגיש את הסאונד המדהים של הטראק הזה. פול און מעולה..אם אתה לא מכיר תנסה קטע מ 2005, גולת האלבום לינק
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים באתי להגיב ולרשום לך בדיוק את קבלה של אסטראל בדיוק מה שאני מתאמן איתו , ואז בדיוק קלטתי ששמת אותו הייתי ממליץ בחום על האלבום Full Circle של Space Buddha
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים האלבומים הישנים של Infected Bp Empire, I'm The Supervisor, Classical Mushroom, Converting Vegetarians Classical Mushroom מאוד אינסטרומנטלי ומלודי אבל באותה מידה גם ממריץ:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.