עבור לתוכן

למה לא כולם באקספון?

Featured Replies

פורסם

המחירים שלהם פחות מחצי, 50 שקל ל5 מגה בלי התחייבות וללא זמן מוגבל (לפי העיתון של היום).

במחיר של 5 מגה ללא התחייבות אצל ספקיות אחרות, הם נותנים 8 מגה.

אז מה הסיבה שאנשים כאן ממשיכים להתחבר לחברות אחרות? מה החסרונות של אקספון?

אני מדבר בעיקר על משתמשים סטנדרטים (ברמה של הקהילה הזאת, לא סבתות) ככה שההקצבת פניות לתמיכה טכנית זה לא ממש חסרון.

פורסם

אני לא יודע מה המהירויות האמיתיות שאקספון מספקת (בדגש על מהירות לחו"ל) אבל אני מניח שהסיבה שלא כולם עוברים אליה היא שאף ישראלי לא מאמין שספקית קטנה יכולה לתת מהירות כמו המתחרה הגדולה שלה וגם ביותר זול.. (למרות שהבנתי שהיא מקבלת את הרוחב פס שלה מבב"ל)

פורסם
  • מחבר

שמועות ומחשבות זה לא משהו שאני יכול להסתמך עליו, יש איזשהו מידע מוצק שיכול להרתיע אותי?

פורסם

גם בלי התחייבות המחיר שלהם יותר זול, תתחבר ומקסימום תתנתק. מניסיון הם לא עושים בעיות ומגיע להם על זה ח"ח.

פורסם

אני באקספון כבר שבועיים ומרוצה מאוד, אחלה מהירות בהורדות ובגלישה, אני מגיע ל500-600 KBS בהורדות תוך כמה שניות, והגלישה מהירה באופן

ניכר יחסית לנטויזן שאיתם הייתי עד לא מזמן, בנתיים אני מרוצה.

במקביל אני מתחבר לפעמים גם דרך אורנג' כי קיבלתי מהם חודש חינם, גם שם המהירות היא אחלה אבל המחירים לא נמוכים כמו באקספון.

יחד עם זאת, כמה נקודות חשובות לגבי אקספון:

1) תמיכה טלפונית היא בתשלום נוסף.

2) טכנית על הנייר לפי התקנון שלהם הם יכולים לשנות את המחיר לחודש באופן חד צדדי בלי לשאול את הלקוח,

למרות זאת במעמד סגירת העסקה הובטח לי מילולית שזה לא יקרה, אני לא מאמין שהם ישחקו עם זה יותר מידי כי כל הקטע שלהם זה מחירים נמוכים בלי התחייבות, ואם לקוחות יכוו מהם בצורה הזאת הם פשוט יעזבו אותם בהמוניהם ..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה (: ננסה אותם.

פורסם

תכלס, המחיר זול יותר משאר הספקיות אבל עדיין The same shit.

פורסם

אני מנוי שם כבר חודש וחצי ואני מרוצה

פורסם

הבעיה היא כמו שאר החברות - ברגע שהם יתמלאו גם שם יחוו עיכובים בגלישה, TRAFFIC SHAPING ושאר ירקות. בינתיים כל עוד אין להם

יותר מדי לקוחות כדאי להתחבר אליהם, במיוחד מפני שאין התחייבות כך שאם וכאשר יופיעו הבעיות הרגילות אפשר לעבור ספקית ללא בעיה.

פורסם

הבעיה היחידה עם הפתרון שהצעת היא שאין ספקית אחרת לעבור אליה. :bash:

פורסם

לחברה הקטנה הזאת פשוט אין מספיק פרסום בגלל זה רוב האנשים לא מכירים אותה בכלל

מצד שני תגיד תודה שאף אחד לא מכיר ולא מחובר בינתיים יש להם מחיר מצויין ומהירות טובה

אבל כל זה בינתיים עד שהיא תתגלה בשוק הגדול ואז התהילה תיגמר

בכיף היתי עובר אליהם אבל בינתיים עוד חצי שנה עם בזק... תקועים...

פורסם

הבעיה היחידה עם הפתרון שהצעת היא שאין ספקית אחרת לעבור אליה. :bash:

לא הצעתי פתרון, נתתי הערכת מצב עפ"י המצב בשוק האינטרנט בארץ.

פורסם

איך הפינגים שלהם לחו''ל?

מישהו שנמצא באקספון יכול לעשות טוב ולבדוק פינג ביחס לבזק

Pinging 84.244.170.9 with 32 bytes of data:

Reply from 84.244.170.9: bytes=32 time=87ms TTL=118

Reply from 84.244.170.9: bytes=32 time=77ms TTL=118

Reply from 84.244.170.9: bytes=32 time=78ms TTL=118

Reply from 84.244.170.9: bytes=32 time=77ms TTL=118

לדוגמא לאיפי 84.244.170.9..

תודה

פורסם

ping 84.244.170.9

Pinging 84.244.170.9 with 32 bytes of data:

Reply from 84.244.170.9: bytes=32 time=87ms TTL=118

Reply from 84.244.170.9: bytes=32 time=89ms TTL=118

Reply from 84.244.170.9: bytes=32 time=86ms TTL=118

Reply from 84.244.170.9: bytes=32 time=84ms TTL=118

Ping statistics for 84.244.170.9:

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 84ms, Maximum = 89ms, Average = 86ms

פורסם

הסיבה הראשית שצריך להתחבר לאקספון זה:

א. לתמוך באחת שהיא לא כמו החברות הדורסניות הגדולות.

ב. היא לא מצטרפת לתרבות השוק הוולגארית של רב החברות בארץ שלא מפרסמות מחירים ומתווכחות עם כל לקוח.

בעוד חודש וחצי אני מתנתק מנטביזיון. כל פעם שנגמרה לי תקופה ההתחייבות היה צריך להתקשר אליהם והם היו מציעים "נשאיר לך את המחיר הישן במידה ותתחיב לעוד שנה/חצי שנה", אחרת הוא יעלה. הייתי מתקשרת בתור לקוח חדש והייתי מקבל הצעה עם התחייבות לחצי שנה ולא שנה וב-10 שקלים פחות או משהו מהמחיר שהם הציעו לי בתור "מנוי ישן", ואז הייתי צריך תמיד להגיד להם: בואו תנתנקו אותי ומישהו אחר יתחבר מחדש עם מחיר זול יותר. וגם אז הנציג שימור לקוחות היה מציע כל מיני זבל: DOK של רבע ג'יגה עם הלוגו שלהם/סינון אתרים וכיוב' - רק לא להוריד את המחיר ולסחוט התחייבות לשנה ולא חצי שנה, כשתמיד נסגר על חצי שנה התחייבות ואז שימור מחיר לעוד שנה בלי התחייבות.

את תרבות השוק הזאת של הספקים אני שונא, כי יש לקוחות שממש הספקיות סוחטות אותן. אמא שלי, למשל, הייתה בחבילת חצי מגה בבזק ובנטביזיון ושילמה מחיר שהיה תקף ללפני שלוש שנים(!!!) עד שאמרתי לה שבמחיר שהיא משלמת אפשר להתחבר ל2.5 מגה היום, ובשיחה שלי עם נטביזיון עם תחילה הציעו לשמור על המחיר הקיים בהתחייבות כי זה עלה(כן, ממש!). בסוף הם העלו ל1.5 במחיר העדכני, אבל למה צריך לעבור את כל המדורים האלה?

אני מתנתקת מנטביזיון בגלל הקשר שיש ביניהם לנוחי דנקנקר והכבלים(אפשר לראות בחתימה) וגם בגלל שכבר יומים הפורטים של אימיול חסומים במשתמש שלי ואי אפשר להתחבר ואני מקבל LOW ID, והטורנט לא מתחבר בכלל. כשזה מתחבר אין לי תלונות על המהירות, דווקא יורד מהר אם אני נופל על IP שהפורטים לא חסומים בו, אבל בכמה ימים זה כבר לא הולך כ"כ.

אני גם משוכנע שנטביזיון ינסו לומר לי שאני מחובר לשנה ולא חצי שנה - אבל הם לא יודעים שיש לי אותם מוקלטים במקרה הזה.

אני מתכוון לתת צ'אנס לאקספון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים